If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ти на 1ч. ли гледаш графиката ? я си я пусни пак на седмична че на месечна майка плаче .... не искам да те разочаровам, но американците правят нови върхове а останалите като IBX35 са доста далече от там ...мнооого мнооого далече .... са не гледам на кафе, но по скоро с нови дъна може и да стане при шпаньолците ....
Покачването в момента е корективно под формата на тройка. Следва спад, цел 2600 септември октомври . Патока Доналд се обяви за победител в търговската война , реално Китайците нищо не са разписали и нищо официално не казват по некое време Доналд ще се се изнерви и Китайците ще се дръпнат и тогава пазарите че се коригират , Пазарите катерят но увлечени да не вземат да изпуснат споразумението но вероятно ще бъдат изненадани
ИНТЕРЕСНО ТЕМАТА СЕ НАЛАЗИ ОТ ТЕХНИЧАРИ, , ЩО ;ЛИ
АЙде и един поздрав за техничарите и не само за тех
Съвсем пресно от плажа
Покачването в момента е корективно под формата на тройка. Следва спад, цел 2600 септември октомври . Патока Доналд се обяви за победител в търговската война , реално Китайците нищо не са разписали и нищо официално не казват по некое време Доналд ще се се изнерви и Китайците ще се дръпнат и тогава пазарите че се коригират , Пазарите катерят но увлечени да не вземат да изпуснат споразумението но вероятно ще бъдат изненадани
Съвсем пресно от плажа на Слънчака
на мене ми стига и около 2800 да кацне през есента до Октомври освобождавам марджин да наливам масло в огъня и за евентуални изненади иначе зимата би трябвало да е под 2300 миналото голямо дъно. но нали "би трябвало" всичко е теоритично и относително .... каквото стане такова ...
P.S. гледам emerging markets EEM, IWM Съсела и чайниците FXI, USD/JPY, NKY джапанките немат нищо общо с американските измислици SPY, QQQ, DIA, значи съвсем скоро ше има гоненица ....
Според мен следващите 2% са ключови или ще отиде към 3,060 и от там отиваме доста нагоре към 4,000 или ако не ги направи ще върне да тества съпорта надолу кум 200 МА и дори по надолу.
Съвсем пресно от плажа
Според мен следващите 2% са ключови или ще отиде към 3,060 и от там отиваме доста нагоре към 4,000 или ако не ги направи ще върне да тества съпорта надолу кум 200 МА и дори по надолу.
да ош малко и към 8000 ше завие при задаване на 4г. дъно .... нека се набеснеят за техния 4 юли и чалаф стига му толкоз ....
[ATTACH=CONFIG]n3474668[/ATTACH]
една визуализизация на 4 възможни сценария за SP500 - не е мой анализа а от блога на PretzelCharts - най добрия EW анализатор последните 10+ г:
пс.
рядко тъп сайт на Инвестора чесно - с прецакването на картинките...
A 2965 , B и Сто беше на 2720 това е 4рка вълна са върви 5цата до къде еба ли го. В момента е изязло от мантинелата за месеца юни с таргет 2925, може би до горната тренд линия 3100 ще го закарат лятото някво там горе/долу беше. Аз вече започнах на части късите за септември за под 2950. Ама започне ли тва надоле би трябвало да слезне под 2350 дъното дет беше .... (ама всичко е "би трябвало")
p.s. да сайта им е тъп ама нема друг за такива джаджи се некви форекси, cfdта тъпотии
Първоначално изпратено от frei1974Разгледай мнение Бравос.Прогноза до къде ще е спада.
https://www.youtube.com/watch?v=5HCk...&start_radio=1
Са сериозно . независимо дали ще покатери още малко примерно до към 10 0000 или ще се спусне от сега, Както писах близките месеци ще ходи на долу Тук точния таргет е труден от 5000 до малко под 3000 колкото да уплаши народа и да обере стоповете. За мен по реалистично е нещо около 4000- 5000 . Но както знаем при криптосите реалистични неща нема.
Коментар