IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Една по-голяма банка да натисне спусъка Sell и реши да обере печалбите първа и ако случайно или не чак толкова случайно централните банки не се намесят ще стане ти ли ме бутна сам ли паднах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Нов ол тайм хай. Акциите нямат спирачка...

Днес излезе новина, че бизнесът на Адидас в Китай е спаднал с 85%, а ADS са 2.3% нагоре.
      Tи остави другите, ами и китайските акции не си поплюват особено. Примерно средния пърформънс на 2те де имам (баба и джейди) от началото на годината е 2.5 пъти по добър от този на спайчо.
      И Шанхай композит е само на 2-3% от върха...

Хем доларът нагоре, хем акциите на нов връх. И на никой не му пука за потенциалните последици от вируса, които е почти сигурно, че най-малкото в Китай няма да са тривиални.
      E ти какво искаш, това доле малко ли е...
      Но пък си има добър наратив за следващата корекция...

Fed: easing
      ECB: easing
      BOE: easing
      BOJ: easing
      SNB: easing
      Denmark: easing
      Australia: easing
      Brazil: easing
      Russia: easing
      India: easing
      China: easing
      Korea: easing
      Indonesia: easing
      Turkey: easing
      Mexico: easing
      Chile: easing
      Philippines: easing
      South Africa: easing
      Last edited by pipbel; 20.02.2020, 12:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Алогичен пазар, примери колкото искаш, казина в Китай, круизни линии, Бойнг, HSBC, все проблемни, нива високи.
        М-да, имам и Старбъкс, на които не малка част от растежа идва от Китай... и те са нагоре

Коментар

Нов ол тайм хай. Акциите нямат спирачка...

Днес излезе новина, че бизнесът на Адидас в Китай е спаднал с 85%, а ADS са 2.3% нагоре.
          Алогичен пазар, примери колкото искаш, казина в Китай, круизни линии, Бойнг, HSBC, все проблемни, нива високи.
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Хем доларът нагоре, хем акциите на нов връх. И на никой не му пука за потенциалните последици от вируса, които е почти сигурно, че най-малкото в Китай няма да са тривиални...

Май сега е моментът да се продаде още нещичко.
            И как го разбра това? Хвърля боб или ходи да ти леят олово?

Коментар

• Нов ол тайм хай. Акциите нямат спирачка...

Коментар

Не знам, явно американските акции на големите компании са се превърнали в safe haven.

А и Шанхай е нагоре днес с цели 2%.

Investors are flocking to the largest US growth stocks as concerns rise over the global economy

The way markets have been acting this year, treating high-quality American assets as a haven, makes sense. But even a sensible move can reach extremes and create distortions.

The trick is trying to figure out when rational activity takes conditions to a riskier place. It’s unclear we’re there yet.

That’s right — even though the coronavirus outbreak upended expectations for an early-2020 economic reacceleration led by trade and manufacturing — the fact the S&P 500 is at a record high, and the manner it got there, are not illogical.
                Тая работа докато не излезнат данните за Китайската икономика.

Коментар

• Не знам, явно американските акции на големите компании са се превърнали в safe haven.

А и Шанхай е нагоре днес с цели 2%.

Investors are flocking to the largest US growth stocks as concerns rise over the global economy

The way markets have been acting this year, treating high-quality American assets as a haven, makes sense. But even a sensible move can reach extremes and create distortions.

The trick is trying to figure out when rational activity takes conditions to a riskier place. It’s unclear we’re there yet.

That’s right — even though the coronavirus outbreak upended expectations for an early-2020 economic reacceleration led by trade and manufacturing — the fact the S&P 500 is at a record high, and the manner it got there, are not illogical.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Не съм сигурен ман, влиянието на вируса е непропорционално по-голямо там където се произвежда в сравнение с там където се потребява.
                    От там нататък нарушена логистика и откровен шортидж на някои стоки и услуги бутат цените нагоре.
                    Не си спомням през последните години капитал, който е паднал, докато продуктът на производството с което е свързан е поскъпвал.
                    Бе не знам, ама тоя път мисля Мишов е прав, не съвсем радикално, ама е нелошо вече тук таме да се прибират профитчета малко и на порцийки.
                    Петък поне на мен ми се видя бая ирационален пазара, очаквах да падне ( след вестите от китай) - а то не му пука даже от приличие, пак нагоре.
                    Добавих си аз към кеша някъде към 4% - малко от лоста ( само до фиксирания %), ябълки,макар и само 2, ликвидирах и циско нацяло - разваляше ми естетиката като единствения картон на червено...
                    Пък и бях почнал тия дни да се чувствам леко еуфорично, регистрирах едно много приятно кръгло число в $, в левчета също ми изглеждаха много добре нещата - че чак почна да ми светва една малка жълто-червена лампичка, та викам си ей шматко - я вземи поприбери лекинко туй онуй..

Не мисля обаче че е дошло време за голямо кеширане, а и може се изпусне много - историята учи че най добрите % се правят в баш крайния стадий на мелтъпа, за броенитe месеци преди спихването. Надали и тоя път ще е различно...

ПС От китайчетата ми съм със смесени чувства YTD, от бабата не съм доволен тая година, никакъв откат след супер отчета, то верно че вируса дърпа назад форуърд погледа, ама същото важи и за джейди-тата ми, аlа те си ралят щастливо и тая година и не им пука хич. Имам и 3та дръпната позиция в chl ( уж заради 5G клъвнах там), ама тя за разлика от предните 2 е бая малка и не си заслужава особено внимание.

Коментар

Хем доларът нагоре, хем акциите на нов връх. И на никой не му пука за потенциалните последици от вируса, които е почти сигурно, че най-малкото в Китай няма да са тривиални...

Не съм сигурен ман, влиянието на вируса е непропорционално по-голямо там където се произвежда в сравнение с там където се потребява.
                      От там нататък нарушена логистика и откровен шортидж на някои стоки и услуги бутат цените нагоре.
                      Не си спомням през последните години капитал, който е паднал, докато продуктът на производството с което е свързан е поскъпвал.

Коментар

• Хем доларът нагоре, хем акциите на нов връх. И на никой не му пука за потенциалните последици от вируса, които е почти сигурно, че най-малкото в Китай няма да са тривиални...

Коментар

• Необичайно гладичко си върви нагоре по всички асети пазаря тая година, надминава за сега очакванията ми.
                          Ни разни короновани вируси, ни предстоящи есенни избори и т.н. съумяват да го затруднят, катери си се по тревогите без проблем. Хубавко си е да се вози човек ...
                          Въпроса е докога, да не стане работата по класиката сел ин мей и беж ауей...

Коментар

Коронавирусът не е шега работа

Yardeni Research President Edward Yardeni said the U.S. economy was showing signs of improvement before the deadly pneumonia-like virus started making headlines. The longer this situation persists the more likely the event could weigh on stocks, possibly sparking a correction, Yardeni said. He said he would keep new cash on the sidelines until there is more clarity around the spread of the illness.
                            Не е. Като паднат Пекин и Шанхай,. трудно ще прикрият реалната картина. Първи в тотален невиждан колапс ще изпаднат суровините, Борсите ще ги последват със сериозен спад, ЦБ ще отговорят с квадралионна подкрепа. Първоначално това ще има някакъв ефект, но в последствие кървавата баня ще отнесе Шанхай Композит, малко по-късно ЕС индексите ще го отнесат невиждано и накрая USA. Налятата ликвидност ще се премести в злато, защото просто няма къде да отидат. И цикълът ще бъде завършен. За да започне нов. За оцелелите предстоеше нов свят сглобен. отчасти от стария. Това беше края на глобализма. Моят любимец TWITTER ще дигне Mau до космоса, в такива епохални времена повтарящи средновековието няма как иначе.

Коментар

• Коронавирусът не е шега работа

Yardeni Research President Edward Yardeni said the U.S. economy was showing signs of improvement before the deadly pneumonia-like virus started making headlines. The longer this situation persists the more likely the event could weigh on stocks, possibly sparking a correction, Yardeni said. He said he would keep new cash on the sidelines until there is more clarity around the spread of the illness.

Коментар

• In Twitter we Trust. Лети пиленце нека президента Тръмп бди над тебе.

Коментар

Working...
                                X