По-добре от неразпределяне, както в Европа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Голяма греда. Егати пазарната икономика, егати чудото. ФЕД да взима на ръчно цялата икономика и просто да ни спусне петгодишния план.
Всички банкови тикери са надолу афтермаркет. Чакаме изявления на отделните.Bank Stocks Are Falling Because the Fed Has Capped Their Dividends and Suspended Buybacks - Barron'sAfter the latest stress tests, Federal Reserve officials are requiring that banks cap their dividends amid uncertain economic stresses posed by the coronavirus panedmic.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТерзиев, извади от скрабъла някои буквички и нареди няколко тикъра без да казваш защо тях да взимаме. Те това ще е много полезно
Плюс препиши един-два тикъра дет си ги видял от другите и се направи на тапа все едно са твоя идея
Бъзикам се, човек. Но да взимаш тикъри без да знаеш защо и каква е идеята е тъпо дори тикърите сами по себе си да имат потенциал някакъв
пп - Почти съм готов да се ловя на бас за афтермаркет ъп на тези.
Коментар
-
Това не ме учудва
А сърбите? А румънците? А гърците? Ние сме обградени от кофти народи
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Аз наистина Турция съм я гледал само на картинка, защото като българин не харесвам турците и никога не бих отишал в тази страна!
Коментар
-
Терзиев, извади от скрабъла някои буквички и нареди няколко тикъра без да казваш защо тях да взимаме. Те това ще е много полезно
Плюс препиши един-два тикъра дет си ги видял от другите и се направи на тапа все едно са твоя идея
Бъзикам се, човек. Но да взимаш тикъри без да знаеш защо и каква е идеята е тъпо дори тикърите сами по себе си да имат потенциал някакъв
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВ огромна грешка сте, щом възприемате Турция като една Япония от 60-те. Съседите има огромен вътрешен пазар, което именно е тяхната сила. Научени са да живеят на кредит, много повече отколкото сме ние например. Това парадоксално се превърна в двигател за икономиката. Честно да ви кажа ми е много тъжно, че дотолкова нямате идея за една съседна на нас държава. Седнали сме да обсъждаме американската икономика, която е през девет планини в десетата и вероятно даже не мога да си представя колко сме далече от реалната картина там. После било "инвестиране".
Като цяло за мен е погром днес -5,5%, но ще се дърпам и няма да продавам още. Може би ABBV, ако падне под 91. Не намирам акцията за скучна. Голям балоняк си е. За подобен размер е доста волатилна. Шашнат съм от спада на PFE. Не мога да си го обясня. Дивидентът е сигурен, сливането върви...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Най-готиното на Баба Меца е, че усеща медеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВ огромна грешка сте, щом възприемате Турция като една Япония от 60-те. Съседите има огромен вътрешен пазар, което именно е тяхната сила. Научени са да живеят на кредит, много повече отколкото сме ние например. Това парадоксално се превърна в двигател за икономиката. Честно да ви кажа ми е много тъжно, че дотолкова нямате идея за една съседна на нас държава. Седнали сме да обсъждаме американската икономика, която е през девет планини в десетата и вероятно даже не мога да си представя колко сме далече от реалната картина там. После било "инвестиране".
Като цяло за мен е погром днес -5,5%, но ще се дърпам и няма да продавам още. Може би ABBV, ако падне под 91. Не намирам акцията за скучна. Голям балоняк си е. За подобен размер е доста волатилна. Шашнат съм от спада на PFE. Не мога да си го обясня. Дивидентът е сигурен, сливането върви...
Пазара е "БЕТОН" нали сам го каза! Няма страшно ще върне!Last edited by mibova; 25.06.2020, 13:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Да, баба Меца ще ги клеца ...Last edited by precakanoto; 24.06.2020, 21:30.
Коментар
-
В огромна грешка сте, щом възприемате Турция като една Япония от 60-те. Съседите има огромен вътрешен пазар, което именно е тяхната сила. Научени са да живеят на кредит, много повече отколкото сме ние например. Това парадоксално се превърна в двигател за икономиката. Честно да ви кажа ми е много тъжно, че дотолкова нямате идея за една съседна на нас държава. Седнали сме да обсъждаме американската икономика, която е през девет планини в десетата и вероятно даже не мога да си представя колко сме далече от реалната картина там. После било "инвестиране".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениецял ден ме разиграват тия бичета, но накрая им строших рогатаLast edited by mibova; 25.06.2020, 13:16.
Коментар
Коментар