If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тръмп май започна да разбира наистина че има коронавирус, с нарастването на броя нови случаи и с кофти отчети за предходното тримесечие, едва ли ще се оправдаят очакванията за V образно възстановяване. Очаквам корекция идните дни. А ФЕД може и да си починат малко, за да отрезвят лудите спекуланти. Друг е въпросът ФЕД колко са луди.
Терзиев защо не вземеш да казваш примерно на каква цена го купуваш и с какъв процент от портфейла, то иначе гледаш кое скочило най много и го пишеш то това и ние го виждаме.
Дай да видим реално кво правиш не само да констатираме кое с колко скочило.
The company's 20-F filing also disclosed that Alibaba's revenue rose 35% over the last fiscal year and net income increased 75%. Annual active customers rose to 140M from 120M.
Какво другата седмица. Още премаркет понеделник ще са 300+. Успях да закача малко и що годе навреме, но няма как да не съжалявам, тъй като дълго време ми беше най-голямата позиция.
Другото интересно е CLF - стомана + автомобилни части, включително за електрокарите има. А и едва ли ще паднат митата скоро. Над 4% дивидент при едва 25% payout.
Ма няма да мога да кажа +70% за един месец...
Абсолютно съм съгласен съм с теб, няма да можеш. Знам, че ти е трудно, но опитай поне този път да се радваш за другите.
Ако имаш пари, купувай SO постмаркет. На цена под 53 е чиста далавера. При мен за жалост удари стоповете на 54,10. Пълна аномалия и уникална сделка е тази цена за подобна 100% сигурна акция с над 4,5% дивидент.
Аз рискувах с WELL и допълних, защото паниката от коронавируса ми се струва необоснована. Няма да му слагам стопове.
Добре, с’а к’во да пра’им със SO-то дето трябваше да го вземем на $56?
Няма как да не сме доволни от щатските индекси и днес 10.юли, плюс350 точки
Марсианци да кацнат насред Манхатън или Йелоустоун да изригне, пак + ще е, няма какво да разколебае борсите, еднопосочен път нагоре. Вместо "Робин Худ", мисля да направя "Хитър Петър" за инвестиране на БФБ, да вземе да се събуди и при нас, моделът е доказано работещ.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
ALK ми е докарало над 55% за точно 29 дни. Можеше и повече, но изпуснах точния момен за продажба. Дано всичките ми покупки са толкова зле.
NOC (Northrop) са от най-големите играчи във военнопромишления комплекс. Цената беше ниска, защото имат голяма самолетостроителна част. На мен ми изглеждат подценени в сравнение с RTX например. Това не е за спекулация, защото едва ли ще скочи с 50%. Смятам, че ще запази залога от инфлация. Типична компания за държане.
Аз нямам акции там, защото с наличните ще опитам да отиграя сплита на BABA. Още няколко дни останаха и китайците ще се юрнат на евтините маслини. Бая по-рисково, но ако САЩ не обявят някакви нови санкции, другата седмица бабите са над 300.
---
За дълго държане с много добра цена за вход е NTR - торове.
Коментар