Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСъбев, Книги за опции мога да ти пусна в PDF формат, ама кой брокер да ползваш за опции не мога(не знам кой) да ти препоръчам.
Ето ги:
Guide to trading options (60 стр.)
The Options Course - High Profit And Low Stress Trading Methods (500 страници)
Коментар
-
За съжаление изпуснах бая добри сделки, a един секунден спад на AM ми удари стопа и излязах с едва 20% печалба. След това пак излетя в небесата, ама иди го гони. Много лоша преценка от моя страна за BABA. Не очаквах подобни развития в Китай. Сега беше нарисувана картинката, от самолет се виждаше, но от лакомия сложих да купя на 220. Подобна простотия и с DFS направих. Без да искам да купя едновременно TSN и PPC... Като цяло съм 15% по-добре от акаунта на жената, ама там се влиза веднъж месечно, а с моя си губя времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Хубава и приятна платформа, удобна е за фючърси, опции не съм търгувал, но разбираемо изглежда, таксите са малко дебели, добри условия при големи обороти предлагат, но говорим за милиони.
ако в България има банкова ваканция , капиталов контрол падане на борда и всякакви неблагоприятни сценарии. Как седят нещата по принцип с достъпа до средствата и възможността да се търгува при такава екстремна ситуация. Примерно ако съм минал през Бенчамарк.
Въпроса е относно сигурност независимо дали са Саксо, Интерактив. Ако е през български партньор а не директно ще има ли ядове при тези сценарии. кво ще стане ако Бенча и Карол хлопнат кепенци а съм открил сметка през тях.
Даже и да не съм минал през български партньор вероятно няма да мога да захранвам сметката от от България при така създалата се ситуация.Last edited by Todor Sabev; 08.07.2020, 19:19.
Коментар
-
Неговата верица TDOC ска, само още 9цента му трябваше ( някакви стотни от %) та да кеширам втори път 50% профит от картона...ма няма де да иде, ще ми кацне, ако не днес-скоро.
Keширах пестеливо по около 20% от баш отличниците си дето са на над 100% плюс - jd,aapl, nvdia, paas, от последните повече че доста се бяха раздули, почти на 130плюс съм от тях, а и да се спази рейшото на пм към обикновените акции. Силвъркорп и те са от тях от няколко дни, ма не ги пипнах, по малка е позицията. Бабата също, само на 60% е засега , може да даде доста повече.
Все още всички споменати са ми в първата 6ца по тежест.
При някоя корекция ще помисля къде да наместя екстракеша..или просто ще се чувствам по добре с него преди изборите, ще видим.
Докато го пусна това и теледоктора все пак се продаде на 225$Last edited by pipbel; 08.07.2020, 18:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Я да използвам случая че се появи препоръчай някоя книга за търговия с оциии да не е некоя тухла и много сложна и мога ли да си я сваля в интернет на PDF. На Български по възможност. Сложни хеджиращи стратегии няма да използвам по скоро за трейдинг и отиграване на малко вероятни сценарии.
SAXO как са .Въпросите са също и към колегите от форума.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСъбев, Книги за опции мога да ти пусна в PDF формат, ама кой брокер да ползваш за опции не мога(не знам кой) да ти препоръчам.
Ето ги:
todor618@abv.bg
Коментар
-
Ето ги:
нема да си мъчим мозъка с английски ще потърся нещо на български вероятно няма да е много на ниво но както писах няма да ползвам сложни стратегии.Last edited by Todor Sabev; 08.07.2020, 17:23.
Коментар
-
Събев, Книги за опции мога да ти пусна в PDF формат, ама кой брокер да ползваш за опции не мога(не знам кой) да ти препоръчам.
Ето ги:
The Options Course - High Profit And Low Stress Trading Methods (500 страници)Last edited by ПИЧ; 08.07.2020, 17:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTия леваци искат хеликоптери които естествено никога няма да се "приземят". Особено ако наесен стане тяхната.
Buy GOLD.
https://www.reuters.com/article/us-u...-idUSKBN24818U
Една върхушка от много богата олигархия и огромна маса от население, което трябва да е еднакво бедно!
В Европа положението е много по-страховито от това в САЩ. Тепърва ще са цирковете на Стария континент!
Масовото обедняване е добро в дългосрочен план обаче. Това е фактор към отрезвяване за реалностите в живота, както и спирачка към безконтролната миграция и унищожението на белия човек, християнин! И пълненето на континента с хуманоиди и подчовеци!
п.п.
Думата "подчовеци" съм я запомнил от Императора и много ме кефи като цяло. Благодарности към творческото му епитетно мислене!Last edited by Mike Florida; 08.07.2020, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Няма значение кой ще победи. Buy GOLD./HOLD е правилната позиция. Когато въпроса за властта се решава силово навсякъде в основните центрове Пекин Москва /Франкфурт-Инголщад/ Лондон Вашингтон златото не е просто един обикновен хедж, а би могло да се превърне в избавление в бурята на тектоничното противоборство на титаните- След великата титаномахия светът ще е различен.
SAXO как са .Въпросите са също и към колегите от форума.Last edited by Todor Sabev; 08.07.2020, 14:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTия леваци искат хеликоптери които естествено никога няма да се "приземят". Особено ако наесен стане тяхната.
Buy GOLD.
https://www.reuters.com/article/us-u...-idUSKBN24818U
Коментар
Коментар