IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
    Имате ли идея защо Intel потъват. Странно ми е да е само заради новия процесор на Apple
    Ако си загубиш един от основните клиенти, който междувременно сам създава предпоставки и други да те изместят от пазара, не е като да няма влияние!

Коментар

• Имате ли идея защо Intel потъват. Странно ми е да е само заради новия процесор на Apple

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Получих книжките.
        https://www.cboe.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
          Събев, Книги за опции мога да ти пусна в PDF формат, ама кой брокер да ползваш за опции не мога(не знам кой) да ти препоръчам.
          Ето ги:
          Guide to trading options (60 стр.)
          The Options Course - High Profit And Low Stress Trading Methods (500 страници)
          Получих книжките.

Коментар

• За съжаление изпуснах бая добри сделки, a един секунден спад на AM ми удари стопа и излязах с едва 20% печалба. След това пак излетя в небесата, ама иди го гони. Много лоша преценка от моя страна за BABA. Не очаквах подобни развития в Китай. Сега беше нарисувана картинката, от самолет се виждаше, но от лакомия сложих да купя на 220. Подобна простотия и с DFS направих. Без да искам да купя едновременно TSN и PPC... Като цяло съм 15% по-добре от акаунта на жената, ама там се влиза веднъж месечно, а с моя си губя времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Хубава и приятна платформа, удобна е за фючърси, опции не съм търгувал, но разбираемо изглежда, таксите са малко дебели, добри условия при големи обороти предлагат, но говорим за милиони.
              Са да продължа с въпросите,
              ако в България има банкова ваканция , капиталов контрол падане на борда и всякакви неблагоприятни сценарии. Как седят нещата по принцип с достъпа до средствата и възможността да се търгува при такава екстремна ситуация. Примерно ако съм минал през Бенчамарк.
              Въпроса е относно сигурност независимо дали са Саксо, Интерактив. Ако е през български партньор а не директно ще има ли ядове при тези сценарии. кво ще стане ако Бенча и Карол хлопнат кепенци а съм открил сметка през тях.

Даже и да не съм минал през български партньор вероятно няма да мога да захранвам сметката от от България при така създалата се ситуация.
              Last edited by Todor Sabev; 08.07.2020, 19:19.

Коментар

• Неговата верица TDOC ска, само още 9цента му трябваше ( някакви стотни от %) та да кеширам втори път 50% профит от картона... ма няма де да иде, ще ми кацне, ако не днес-скоро.

Keширах пестеливо по около 20% от баш отличниците си дето са на над 100% плюс - jd,aapl, nvdia, paas, от последните повече че доста се бяха раздули, почти на 130плюс съм от тях, а и да се спази рейшото на пм към обикновените акции. Силвъркорп и те са от тях от няколко дни, ма не ги пипнах, по малка е позицията. Бабата също, само на 60% е засега , може да даде доста повече.
                Все още всички споменати са ми в първата 6ца по тежест.
                При някоя корекция ще помисля къде да наместя екстракеша..или просто ще се чувствам по добре с него преди изборите, ще видим.

Докато го пусна това и теледоктора все пак се продаде на 225$
                Last edited by pipbel; 08.07.2020, 18:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Я да използвам случая че се появи препоръчай някоя книга за търговия с оциии да не е некоя тухла и много сложна и мога ли да си я сваля в интернет на PDF. На Български по възможност. Сложни хеджиращи стратегии няма да използвам по скоро за трейдинг и отиграване на малко вероятни сценарии.
                  SAXO как са .Въпросите са също и към колегите от форума.
                  Хубава и приятна платформа, удобна е за фючърси, опции не съм търгувал, но разбираемо изглежда, таксите са малко дебели, добри условия при големи обороти предлагат, но говорим за милиони.
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Събев, Книги за опции мога да ти пусна в PDF формат, ама кой брокер да ползваш за опции не мога(не знам кой) да ти препоръчам.
                    Ето ги:
                    Пуснах ти ЛС, но може би не работи и ми дава грешка . Ако можеш ги прати на този имейл.

todor618@abv.bg

Коментар

• Бaaaааааа, НИО-то удари 15. SOLO-то близо +20%... Идеята да се вкарват малки суми във всякакви модни простотии май наистина е най-печелившата стратегия. БАБА-та явно ще удари 250 още днес.

За опциите хубаво, а конкретно за warrant-ите някой има ли опит, че наистина искам едни на SOLO

Коментар

Ето ги:
                        Благодарско Пич,
                        нема да си мъчим мозъка с английски ще потърся нещо на български вероятно няма да е много на ниво но както писах няма да ползвам сложни стратегии.
                        Last edited by Todor Sabev; 08.07.2020, 17:23.

Коментар

• Събев, Книги за опции мога да ти пусна в PDF формат, ама кой брокер да ползваш за опции не мога(не знам кой) да ти препоръчам.
                          Ето ги:
                          Last edited by ПИЧ; 08.07.2020, 17:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Tия леваци искат хеликоптери които естествено никога няма да се "приземят". Особено ако наесен стане тяхната.
                            Buy GOLD.

https://www.reuters.com/article/us-u...-idUSKBN24818U
                            Тихата социалистическа революция върви в Запада от много години! Сега ще се берат резултатите на финалната им фаза. Както съм казвал много пъти, Запада преповтаря 1:1 управлението във Венецуаела по начина на преразпределение на блага и тяхното управление.
                            Една върхушка от много богата олигархия и огромна маса от население, което трябва да е еднакво бедно!

В Европа положението е много по-страховито от това в САЩ. Тепърва ще са цирковете на Стария континент!

Масовото обедняване е добро в дългосрочен план обаче. Това е фактор към отрезвяване за реалностите в живота, както и спирачка към безконтролната миграция и унищожението на белия човек, християнин! И пълненето на континента с хуманоиди и подчовеци!

п.п.

Думата "подчовеци" съм я запомнил от Императора и много ме кефи като цяло. Благодарности към творческото му епитетно мислене!
                            Last edited by Mike Florida; 08.07.2020, 16:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Няма значение кой ще победи. Buy GOLD./HOLD е правилната позиция. Когато въпроса за властта се решава силово навсякъде в основните центрове Пекин Москва /Франкфурт-Инголщад/ Лондон Вашингтон златото не е просто един обикновен хедж, а би могло да се превърне в избавление в бурята на тектоничното противоборство на титаните- След великата титаномахия светът ще е различен.
                              Я да използвам случая че се появи препоръчай някоя книга за търговия с оциии да не е некоя тухла и много сложна и мога ли да си я сваля в интернет на PDF. На Български по възможност. Сложни хеджиращи стратегии няма да използвам по скоро за трейдинг и отиграване на малко вероятни сценарии.
                              SAXO как са .Въпросите са също и към колегите от форума.
                              Last edited by Todor Sabev; 08.07.2020, 14:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Tия леваци искат хеликоптери които естествено никога няма да се "приземят". Особено ако наесен стане тяхната.
                                Buy GOLD.

https://www.reuters.com/article/us-u...-idUSKBN24818U
                                Няма значение кой ще победи. Buy GOLD./HOLD е правилната позиция. Когато въпроса за властта се решава силово навсякъде в основните центрове Пекин Москва /Франкфурт-Инголщад/ Лондон Вашингтон златото не е просто един обикновен хедж, а би могло да се превърне в избавление в бурята на тектоничното противоборство на титаните- След великата титаномахия светът ще е различен.

Коментар

Working...
                                X