Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеGazp Тук ще е месомелачка. Времената на сътрудничество отлетяха безвъзвратно.
Коментар
-
Това си е съвсем типична реакция в този бранш. Ако Модерна успеят ще направят бая пари. Това че са минали още един етап увеличава вероятността нещата да станат и съответно това се отразява в цената. Аз не го виждам това като хипер ирационално
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Поредно доказателство колко е ненормален пазарът. Robinhood снощи отново видгна акцията. Без никой да обърне внимание, че това е само начална фаза, тествани са смешните 45 души, от които над 50% със сериозни странични реакции, доказани са само наличието на антитела, но нито колко дълго са в организма, нито до колко предпазват, а да добавим и продажбите на около 60, които дойдоха от хора от компанията и са ясен индикатор за вече прекомерните нива. Важната ще е следващата фаза с 30 000 тествани, а и пак като се знае колко потенциално опасни са ваксините и особено тестовите колко народ са уморили, лично не бих си сложил минимум поне 1 година след като са ваксинирани над 1 000 000 души, за да се проследят всчики странични реакции и да се избере най - добрата от многото кандидати.
Но да, дава възможност за печалби поради глупавите пари и е добре да възползваме от тях, докато ги има и не избягали панически масово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа видим и как ще почне новият сезон на печалбите. JPM и WFC всеки момент ще отчитат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКой вчера купи Модерна и направи пачки? Терзиев да не е? Не бих се учудил ако днес каже, че вчера е купил
Но да, дава възможност за печалби поради глупавите пари и е добре да възползваме от тях, докато ги има и не избягали панически масово.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКой вчера купи Модерна и направи пачки? Терзиев да не е? Не бих се учудил ако днес каже, че вчера е купил
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеИграчи ще разиграееме някой долар на Птичия грип. Аз ще пусна една рулетка вместо Вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
ще ги нагласят, споко
особено при повечето техове нещата са като при "картичката"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеНе знам пичове, но на мен пазара, както се движи, ми изглежда доста уморен, а идват и отчетите, които ще са "бонбон"!
особено при повечето техове нещата са като при "картичката"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеКакво стана с Alibaba, split-a кога ще е , би трябвало цените номинално да слезнат съответно, а гледам, че е 244 $, а някой беше казал, че на 300 ще се ходи ?
При доларовите активи, този спадащ курс на долара също влияе негативно, беше 1.12, сега е 1.14 за 1 евро и подяжда печалбата.
А за DOW и NASDAQ бях съгласен, но много бързо се случи, браво как го усети на момента.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар