Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Вчера много интересно се разделиха NIKLA и NIKLAW. Не съм достатъчно компетентен, за да си го обясня сам, а доста от анализите са скрити реклами. Като цяло според мен днес NIKLA-та ще върне едно 10%, защото вчера цената беше натисната от тълпата, която си упражнява правата по варантите и днес ще пълнят отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеДобро утро, според вас вас какви новини биха съборили Наско от върховете? То е ясно, че фундамента се различава от сантименти, но нещо трябва да го върне към реалността
Компания с 6 служителя с 6 милиона пари в брой, не приозвеждаща нищичко да ама капитализация 600 милиона и с великата преспектива да станела Х 10. Майката и Бащата на Балоните- Копие на Доткома-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
С точно тази не спекулирай според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеterziev, Nikola ми е много атрактивна - тъкмо паднаха - не мислиш ли, че са добра сделка? Ама нещо не ми се чака година да почнат да печелят ...
Коментар
-
Washington Trust Bancorp EPS beats by $0.61, beats on revenue
NASDAQ | Post-Market: $32.00+1.50 (+4.92%)5:28 PM
https://seekingalpha.com/news/359287...ats-on-revenue
Найс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеДобро утро, според вас вас какви новини биха съборили Наско от върховете? То е ясно, че фундамента се различава от сантименти, но нещо трябва да го върне към реалността
С други думи, съветвам да не се шорти точно НАСДАКLast edited by Money; 21.07.2020, 09:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеterziev, Nikola ми е много атрактивна - тъкмо паднаха - не мислиш ли, че са добра сделка? Ама нещо не ми се чака година да почнат да печелят ...
Ама той да ти казва какво на колко да взимаш и кога да продаваш. Не го оставяй да се измъква
Ама наистина цъкай с дребни суми, че...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не чак толкова екстремно, но пак рисково, може да играеш FRT, VTR или отново OLN. Там може и да държиш по-дълго, дори да паднат още. Мисля, че и трите ще скокнат утре, защото днес нямаше особени причини за подобен спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТехническият анализ разчита баш, че няма здрав разум, а нагласи. Щом искаш нещо логично - фундаментален анализ. Приложи го към водещите компании и ще се хванеш за главата. За NIO-то обаче не са само нагласи. Там посоката дългосрочно е нагоре, но това не значи, че няма да го играе махало. За съжаление не падна до моята цена. Същата работа и с AM. Не пада пущината. Всеки се е закачил за дивидента.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Техническият анализ разчита баш, че няма здрав разум, а нагласи. Щом искаш нещо логично - фундаментален анализ. Приложи го към водещите компании и ще се хванеш за главата. За NIO-то обаче не са само нагласи. Там посоката дългосрочно е нагоре, но това не значи, че няма да го играе махало. За съжаление не падна до моята цена. Същата работа и с AM. Не пада пущината. Всеки се е закачил за дивидента.
Коментар
Коментар