Не знам, но мене не ме кефи това, че WRK са най-големите лузъри в СиП 500 днес и са само с 2.5% надолу
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеИ двете страни да спрат, само се омацва тематаааааааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Извиням се, кой тикър имате предвид?. Да не набутаме някой с печалба
. Като му дойде времето ще извадя разпечатка от брокера и ще разберете.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеTerziev гледай моята златна кокошка.Струва ми се че днес отново ще направи 80-100 % ръст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеSell @222.52
PS. Темата отново е яко осрана с псевдо-булшит от двама конкретни екземпляра и пак не се казва какво на колко кога се купува и продава. Явно нищо не се прави, само се плямпа. Ти си професор
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеterziev, не съм направил много добре, защото при boeing ръста продължава още 3-4 долара след като излязох, ама какво да се прави. иначе за по-дългосрочните перспективи би трябвало да има такива, особено догодина, когато се започне по-активно да се лети. Печалбите май никой не ги гледа, всеки вика това е национален символ, олицетворява Америка, няма да го оставят да фалира, ще наливат пари.
Т.е. най-добрата стратегия - наливаш пари в най-скъпите компании и гледаш как ти расте портмонето. Да не говорим, че 90% от държачите на ETF-и нямат идея какво съдържат купените от тях фондове.
Не знам кога хората ще почнат да се питат защо изобщо работят за заплата или защо плащат данъци, когато с едно копче държавата може да си напечата колкото иска капитал.
С други думи - бухай сичко на борсата и стискай с палци да не настъпиш някоя случайна мина.
---
Според мен в настоящата ситуация не бива да се взимат за държане акции, които не дават дивидент.Last edited by terziеv; 28.09.2020, 20:36.
Коментар
-
Браво
Ти направо ги смачка мушмуроците трейдъри
Особено гот е, че WHKS e на +12.74%
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Това е доста скромно, аз днес чакам всичко да се вдигне, но ще се огранича до APA, WKHS, RTLR, BE, MAXR, PLUG, BLDPкоето е едниственото, което може да му се брои за трейд в реално време
Last edited by Money; 28.09.2020, 20:28.
Коментар
-
Sell @222.52
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА днешната идея за трейдинг е... Accenture (ACN)
Long ACN @214.10
PS. Темата отново е яко осрана с псевдо-булшит от двама конкретни екземпляра и пак не се казва какво на колко кога се купува и продава. Явно нищо не се прави, само се плямпа
Коментар
-
terziev, не съм направил много добре, защото при boeing ръста продължава още 3-4 долара след като излязох, ама какво да се прави. иначе за по-дългосрочните перспективи би трябвало да има такива, особено догодина, когато се започне по-активно да се лети. Печалбите май никой не ги гледа, всеки вика това е национален символ, олицетворява Америка, няма да го оставят да фалира, ще наливат пари.Last edited by ПИЧ; 28.09.2020, 20:11.
Коментар
Коментар