IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам, но мене не ме кефи това, че WRK са най-големите лузъри в СиП 500 днес и са само с 2.5% надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
      И двете страни да спрат, само се омацва тематаааааааа
      А що бре? Нека си пише Мишлев.Аз дори не поглеждам какви артии предлага.Не ме интересуват въобще.

Коментар

• PECK и GNFT погледнахте ли? А, да ви видя

Коментар

• И двете страни да спрат, само се омацва тематаааааааа

Коментар

• А защо пък не и SUNW?

Коментар

• OXBR от мен да мине

Коментар

• Но това е за лузъри

Уинърите днес са в PLL +285%

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

Извиням се, кой тикър имате предвид?
                  PRCP

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

Няма значенеи.Разбрали сме се тия които го търгуваме да не казваме.И без това от дей-трейдинга се губи . Да не набутаме някой с печалба . Като му дойде времето ще извадя разпечатка от брокера и ще разберете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Terziev гледай моята златна кокошка.Струва ми се че днес отново ще направи 80-100 % ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        Sell @222.52

PS. Темата отново е яко осрана с псевдо-булшит от двама конкретни екземпляра и пак не се казва какво на колко кога се купува и продава. Явно нищо не се прави, само се плямпа
                        Абе свиркай си.На теб няма кой да ти каже каквото и да е Мишлев.Ти си корифей ще се оправиш сам . Ти си професор .

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          terziev, не съм направил много добре, защото при boeing ръста продължава още 3-4 долара след като излязох, ама какво да се прави. иначе за по-дългосрочните перспективи би трябвало да има такива, особено догодина, когато се започне по-активно да се лети. Печалбите май никой не ги гледа, всеки вика това е национален символ, олицетворява Америка, няма да го оставят да фалира, ще наливат пари.
                          Естествено, че на нигоко не му пука за печалбите. Затова е такъв кошмар за всички, които са чели "правилните" книжки. Последните десетина години доказаха категорично, че цената на акциите няма корелация със стойността на компанията. Добави към това ETF-ите, които директно наливат единствено в ултрамегагигакап тикърите с най-висока капитализация и надутите балони се надуват още повече.

Т.е. най-добрата стратегия - наливаш пари в най-скъпите компании и гледаш как ти расте портмонето. Да не говорим, че 90% от държачите на ETF-и нямат идея какво съдържат купените от тях фондове.

Не знам кога хората ще почнат да се питат защо изобщо работят за заплата или защо плащат данъци, когато с едно копче държавата може да си напечата колкото иска капитал.

С други думи - бухай сичко на борсата и стискай с палци да не настъпиш някоя случайна мина.

---

Според мен в настоящата ситуация не бива да се взимат за държане акции, които не дават дивидент.
                          Last edited by terziеv; 28.09.2020, 20:36.

Коментар

• Браво

Ти направо ги смачка мушмуроците трейдъри

Особено гот е, че WHKS e на +12.74%

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Това е доста скромно, аз днес чакам всичко да се вдигне, но ще се огранича до APA, WKHS, RTLR, BE, MAXR, PLUG, BLDP
                            Ексчо го̀ркия е само на +1.14 с LAKE което е едниственото, което може да му се брои за трейд в реално време
                            Last edited by Money; 28.09.2020, 20:28.

Коментар

• Sell @222.52

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              А днешната идея за трейдинг е... Accenture (ACN)

Long ACN @214.10

PS. Темата отново е яко осрана с псевдо-булшит от двама конкретни екземпляра и пак не се казва какво на колко кога се купува и продава. Явно нищо не се прави, само се плямпа

Коментар

• terziev, не съм направил много добре, защото при boeing ръста продължава още 3-4 долара след като излязох, ама какво да се прави. иначе за по-дългосрочните перспективи би трябвало да има такива, особено догодина, когато се започне по-активно да се лети. Печалбите май никой не ги гледа, всеки вика това е национален символ, олицетворява Америка, няма да го оставят да фалира, ще наливат пари.
                                Last edited by ПИЧ; 28.09.2020, 20:11.

Коментар

Working...
                                X