IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Митът за лесните пари на борсата е прекалено силен и го е имало от както има борси. Това е на негова страна и не е лесно да се изкорени. Много хора трябва да го научат по трудния начин и да си платят
    Така е. Хората се подвеждат лесно в блянове за бързи и лесни пари. Глупаците така или иначе ще се наиграят къде от собствени грешки, къде от измамници с големи обещания, но мислещите хора поне е добре да видят и различни от “зарибяващи” постове.

Коментар

• Митът за лесните пари на борсата е прекалено силен и го е имало от както има борси. Това е на негова страна и не е лесно да се изкорени. Много хора трябва да го научат по трудния начин и да си платят

Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Губя си времето с измамника, но от време на време ме присърбява. Идеята е да не му се връзват младежите подведени от изцепките колко лесно се правят пари на борсата.
      @mpy_yordanov беше най-точен. Трябват години на правене на грешки за да се стигне до положителни и трайни резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Факира на трейдинга направо го разби от всякъде

Само не разбирам защо се занимаваш. Той е професионален трол, няма да излезеш на глава. Но той в темата е създал екосистема от тролове за симулация на активност. Иначе тази тема с него вътре и Ташунко ще умре

terziev и сам не се усеща, че тотално преиграва с простотията. То и затова никой не го взима на сериозно. На негово място бих сменил ника и бих тролил малко по-интелигентно. Но интелигентното не е за него... Не знам какъв контингент таргетира
        Губя си времето с измамника, но от време на време ме присърбява. Идеята е да не му се връзват младежите подведени от изцепките колко лесно се правят пари на борсата.
        @mpy_yordanov беше най-точен. Трябват години на правене на грешки за да се стигне до положителни и трайни резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Много "хитро" си редактирал компаниите. NIO понеже го одобри, ръйш ли.

Ти никога и по никакъв повод не си споменавал MDGL например.

Че и картинка на портфейла съм ти дал даже. Постнато на (09.10.2020, 14:45)

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2020-10-21 at 22.42.07.jpg
Views:	1
Size:	20.7 КБ
ID:	3666014

Хъмфри, леко напомняне че явно и с паметта си зле. Ивето питаше за мнение. Листнал съм компаниите със статус OUT, както и представянето им сравнени с моите за същия период.

Не за друго, а за да се видят отново малоумните ти аргументи.

Опитваш се да заблуждаваш хората, но поне вкарай малко повече мозък.

п.с. Ако добавиш и NIO в групата ритърна от 5 се качва на 9%, което е далеч по-добре от твоите 3% за същия период.

Коментар

Случайно забрави да коментираш едни скрийншотове, дето се разхвърляха тука. Съвсем случайно.
            не съм ги забелязал
            не чета редовно, когато имам не-инвестиционни ангажименти
            точно сега правя и други неща

Коментар

• Факира на трейдинга направо го разби от всякъде

Само не разбирам защо се занимаваш. Той е професионален трол, няма да излезеш на глава. Но той в темата е създал екосистема от тролове за симулация на активност. Иначе тази тема с него вътре и Ташунко ще умре

terziev и сам не се усеща, че тотално преиграва с простотията. То и затова никой не го взима на сериозно. На негово място бих сменил ника и бих тролил малко по-интелигентно. Но интелигентното не е за него... Не знам какъв контингент таргетира

Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Знаеш ли приказката, че прилива повдига всички лодки (дори продънените).

Възвръщаемост на: OLN,INTC,ALK,MYL,STOR,CCL,MRNA,WELL,O
              Average return за месец: + 5,73%

А сега публикуваните от мен компании на (09.10.2020, 14:45) - лесно може да се провери
              11.09.2020 21.10.2020 Return
              ATEC 6,17 10 62%
              AXTI 5,1 6,1 20%
              BYND 136 178 31%
              INVE 5,6 6,3 13%
              JELD 20 23,6 18%
              MDGL 100 127 27%
              SAFE 57 65 14%
              SNAP 23,5 39 66%
              TRUE 4,55 4,75 4%
              TWTR 39 50 28%
              AVRG 28%
              Както ти казах, колкото по-малко приказваш толкова по-малко се излагаш. В противен случай разсейваш всички съмнения.
              Last edited by Money; 21.10.2020, 21:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

А сега публикуваните от мен компании на (09.10.2020, 14:45) - лесно може да се провери
                ATEC 6,17 10 62%
                AXTI 5,1 6,1 20%
                BYND 136 178 31%
                INVE 5,6 6,3 13%
                JELD 20 23,6 18%
                MDGL 100 127 27%
                SAFE 57 65 14%
                SNAP 23,5 39 66%
                TRUE 4,55 4,75 4%
                TWTR 39 50 28%
                AVRG 28%
                Както ти казах, колкото по-малко приказваш толкова по-малко се излагаш. В противен случай разсейваш всички съмнения.
                Хахах, аз ли се излагам, бе ! Много "хитро" си редактирал компаниите. NIO понеже го одобри, ръйш ли. Не е истина докъде можеш да паднеш. Точно затова цитирам собствения ти пост. До три пъти ще пробваш ли?

Честно ти се извинявам, че те мислех за една идея по-висока топка от държача на Виза, дето сега се оказа, че не искал скрийншотове. Сбъркал съм.

---

Художник, то вече не е забавно да те подиграва човек, но си толкова зле, че даже не си регистрирал, че колкото и да е куц форумът, търсенето по четири символа работи!

Ти никога и по никакъв повод не си споменавал MDGL например.
                Last edited by X_Y; 22.10.2020, 08:39.

Коментар

От 11 септември. Заслужава си да се постне отново. Да се присетим как именно хората, които най-много грешат са и най-нагли. В този форум има малко сигурни неща. Едно правило обаче е желязно - ако искаш пари, прави обратното на ED.

ATEC 6,17 10 62%
                  AXTI 5,1 6,1 20%
                  BYND 136 178 31%
                  INVE 5,6 6,3 13%
                  JELD 20 23,6 18%
                  MDGL 100 127 27%
                  SAFE 57 65 14%
                  SNAP 23,5 39 66%
                  TRUE 4,55 4,75 4%
                  TWTR 39 50 28%
                  AVRG 28%

Коментар

• Пазара се подготвя за спускане и сериозна волатилност като това няма да е само на изборите а и седмици след тва.
                    Ако се търгува трябва да е консервативно щот ще има спайкове в двете посоки като несигурноста не се знае точно до кога ще продължи. Използването на по - близки стопове при отделни акции не опция при такъв пазар.
                    Last edited by Todor Sabev; 21.10.2020, 19:56.

Коментар

Ново загубено дело.

Държиш ли още FE, че там е приказка.
                      еми държа го, но е малка позиция, не ме грее особено. септември бях твърде зает иначе щях да съм го разкарал при първи наченки на спад
                      засъжаление Дойче Борсата и САП-а ме потопиха. Първото е напът да ми изтрие всякакъв ръст, поради което е кандидат за премахване. Второто ще му видя отчета и ще реша. Ще видя какви размествания мога да направя, искам да увелича позицията в Глаксо на тия нива. Също искам да си отделя пове кеш за краткосрочно търгуване на шведската борса, тъй като ми харесва там и ми върви, а и очаквам заради коронавируса ноември и декември да нямам почти никаква работа...

Коментар

• А OLN що па се сринаха?

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Какво е станало?
                          Бях по баирите цял ден, нищо не съм чел или чул.
                          С делото нещо ли за Раундъп-а?
                          Ново загубено дело.

Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
                          Последни дни разни немски, британски и швейцарски избушеняци направо ми разказаха играта. Само ТМО-то и една шведска акцийка ме държат. Ще режа месо при възможност.
                          Държиш ли още FE, че там е приказка.

----

Иначе днес CXW ме убива. Това ми е най-голямата греда май. Имах поне малко акъл, за да разкарам 75% от позицията на минимална загуба, но от глупост запазих 200 акции, че уж са добре счетоводно. Стпът ми е на 6,99 и не съм си представял, че може да бъде ударен. Днес както е тръгнало обаче...

Другият... е ABBV. Тъпа компания, от която отдавна искам да се отърва, но бях много алчен и не ми стигна цената. Взимал съм под 75 и все още съм на добра печалба, но не отива на добре.
                          Last edited by RUBLA; 21.10.2020, 20:31. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Последни дни разни немски, британски и швейцарски избушеняци направо ми разказаха играта. Само ТМО-то и една шведска акцийка ме държат. Ще режа месо при възможност.

Коментар

Днес пак лоши новини. Винаги така става, когато европейска компания оперира сериозно на американския пазар. Няма начин аспирините да не върнат, въпросът е кога ще стане това. Да не е след две години. Наистина тук си е за следваща поръчка.
                              Какво е станало?
                              Бях по баирите цял ден, нищо не съм чел или чул.
                              С делото нещо ли за Раундъп-а?
                              Last edited by Никола20; 21.10.2020, 18:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Е, продължава. Може и до 39.5 да слезе, а там вече мисля, че ще се появят купувачи и ще го спрат.
                                47 ми се струваше добра цена за покупка, така че настоящата ми цена е някъде в средата.
                                Мисля да го чакам до 55, но пак зависи.
                                Днес пак лоши новини. Винаги така става, когато европейска компания оперира сериозно на американския пазар. Няма начин аспирините да не върнат, въпросът е кога ще стане това. Да не е след две години. Наистина тук си е за следваща поръчка.

Коментар

Working...
                                X