Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Митът за лесните пари на борсата е прекалено силен и го е имало от както има борси. Това е на негова страна и не е лесно да се изкорени. Много хора трябва да го научат по трудния начин и да си платят
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Губя си времето с измамника, но от време на време ме присърбява. Идеята е да не му се връзват младежите подведени от изцепките колко лесно се правят пари на борсата.
@mpy_yordanov беше най-точен. Трябват години на правене на грешки за да се стигне до положителни и трайни резултати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеФакира на трейдинга направо го разби от всякъде
Само не разбирам защо се занимаваш. Той е професионален трол, няма да излезеш на глава. Но той в темата е създал екосистема от тролове за симулация на активност. Иначе тази тема с него вътре и Ташунко ще умре
terziev и сам не се усеща, че тотално преиграва с простотията. То и затова никой не го взима на сериозно. На негово място бих сменил ника и бих тролил малко по-интелигентно. Но интелигентното не е за него... Не знам какъв контингент таргетира
@mpy_yordanov беше най-точен. Трябват години на правене на грешки за да се стигне до положителни и трайни резултати.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Много "хитро" си редактирал компаниите. NIO понеже го одобри, ръйш ли.
Ти никога и по никакъв повод не си споменавал MDGL например.
Че и картинка на портфейла съм ти дал даже. Постнато на (09.10.2020, 14:45)
Хъмфри, леко напомняне че явно и с паметта си зле. Ивето питаше за мнение. Листнал съм компаниите със статус OUT, както и представянето им сравнени с моите за същия период.
Не за друго, а за да се видят отново малоумните ти аргументи.
Опитваш се да заблуждаваш хората, но поне вкарай малко повече мозък.
п.с. Ако добавиш и NIO в групата ритърна от 5 се качва на 9%, което е далеч по-добре от твоите 3% за същия период.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСлучайно забрави да коментираш едни скрийншотове, дето се разхвърляха тука. Съвсем случайно.
не чета редовно, когато имам не-инвестиционни ангажименти
точно сега правя и други неща
Коментар
-
Факира на трейдинга направо го разби от всякъде
Само не разбирам защо се занимаваш. Той е професионален трол, няма да излезеш на глава. Но той в темата е създал екосистема от тролове за симулация на активност. Иначе тази тема с него вътре и Ташунко ще умре
terziev и сам не се усеща, че тотално преиграва с простотията. То и затова никой не го взима на сериозно. На негово място бих сменил ника и бих тролил малко по-интелигентно. Но интелигентното не е за него... Не знам какъв контингент таргетира
Знаеш ли приказката, че прилива повдига всички лодки (дори продънените).
Възвръщаемост на: OLN,INTC,ALK,MYL,STOR,CCL,MRNA,WELL,O
Average return за месец: + 5,73%
А сега публикуваните от мен компании на (09.10.2020, 14:45) - лесно може да се провериКакто ти казах, колкото по-малко приказваш толкова по-малко се излагаш. В противен случай разсейваш всички съмнения.11.09.2020 21.10.2020 Return ATEC 6,17 10 62% AXTI 5,1 6,1 20% BYND 136 178 31% INVE 5,6 6,3 13% JELD 20 23,6 18% MDGL 100 127 27% SAFE 57 65 14% SNAP 23,5 39 66% TRUE 4,55 4,75 4% TWTR 39 50 28% AVRG 28% Last edited by Money; 21.10.2020, 21:03.
- 3 Харесвания
Коментар
-
А сега публикуваните от мен компании на (09.10.2020, 14:45) - лесно може да се провериКакто ти казах, колкото по-малко приказваш толкова по-малко се излагаш. В противен случай разсейваш всички съмнения.11.09.2020 21.10.2020 Return ATEC 6,17 10 62% AXTI 5,1 6,1 20% BYND 136 178 31% INVE 5,6 6,3 13% JELD 20 23,6 18% MDGL 100 127 27% SAFE 57 65 14% SNAP 23,5 39 66% TRUE 4,55 4,75 4% TWTR 39 50 28% AVRG 28%
Честно ти се извинявам, че те мислех за една идея по-висока топка от държача на Виза, дето сега се оказа, че не искал скрийншотове. Сбъркал съм.
---
Художник, то вече не е забавно да те подиграва човек, но си толкова зле, че даже не си регистрирал, че колкото и да е куц форумът, търсенето по четири символа работи!
Ти никога и по никакъв повод не си споменавал MDGL например.Last edited by X_Y; 22.10.2020, 08:39.
- 1 like
Коментар
-
От 11 септември. Заслужава си да се постне отново. Да се присетим как именно хората, които най-много грешат са и най-нагли. В този форум има малко сигурни неща. Едно правило обаче е желязно - ако искаш пари, прави обратното на ED.
А сега публикуваните от мен компании на (09.10.2020, 14:45) - лесно може да се провериКакто ти казах, колкото по-малко приказваш толкова по-малко се излагаш. В противен случай разсейваш всички съмнения.11.09.2020 21.10.2020 Return ATEC 6,17 10 62% AXTI 5,1 6,1 20% BYND 136 178 31% INVE 5,6 6,3 13% JELD 20 23,6 18% MDGL 100 127 27% SAFE 57 65 14% SNAP 23,5 39 66% TRUE 4,55 4,75 4% TWTR 39 50 28% AVRG 28%
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пазара се подготвя за спускане и сериозна волатилност като това няма да е само на изборите а и седмици след тва.
Ако се търгува трябва да е консервативно щот ще има спайкове в двете посоки като несигурноста не се знае точно до кога ще продължи. Използването на по - близки стопове при отделни акции не опция при такъв пазар.Last edited by Todor Sabev; 21.10.2020, 19:56.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ново загубено дело.
Държиш ли още FE, че там е приказка.
засъжаление Дойче Борсата и САП-а ме потопиха. Първото е напът да ми изтрие всякакъв ръст, поради което е кандидат за премахване. Второто ще му видя отчета и ще реша. Ще видя какви размествания мога да направя, искам да увелича позицията в Глаксо на тия нива. Също искам да си отделя пове кеш за краткосрочно търгуване на шведската борса, тъй като ми харесва там и ми върви, а и очаквам заради коронавируса ноември и декември да нямам почти никаква работа...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Какво е станало?
Бях по баирите цял ден, нищо не съм чел или чул.
С делото нещо ли за Раундъп-а?
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениеПоследни дни разни немски, британски и швейцарски избушеняци направо ми разказаха играта. Само ТМО-то и една шведска акцийка ме държат. Ще режа месо при възможност.
----
Иначе днес CXW ме убива. Това ми е най-голямата греда май. Имах поне малко акъл, за да разкарам 75% от позицията на минимална загуба, но от глупост запазих 200 акции, че уж са добре счетоводно. Стпът ми е на 6,99 и не съм си представял, че може да бъде ударен. Днес както е тръгнало обаче...
Другият... е ABBV. Тъпа компания, от която отдавна искам да се отърва, но бях много алчен и не ми стигна цената. Взимал съм под 75 и все още съм на добра печалба, но не отива на добре.
Коментар
-
Днес пак лоши новини. Винаги така става, когато европейска компания оперира сериозно на американския пазар. Няма начин аспирините да не върнат, въпросът е кога ще стане това. Да не е след две години. Наистина тук си е за следваща поръчка.
Бях по баирите цял ден, нищо не съм чел или чул.
С делото нещо ли за Раундъп-а?Last edited by Никола20; 21.10.2020, 18:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Е, продължава. Може и до 39.5 да слезе, а там вече мисля, че ще се появят купувачи и ще го спрат.
47 ми се струваше добра цена за покупка, така че настоящата ми цена е някъде в средата.
Мисля да го чакам до 55, но пак зависи.
Коментар
Коментар