Хайде, спамаджиите пак налазиха. Скрийншотче от акаунт нещо? Линкче към tipranks? NIO кога да го чакаме на 6? A OLN на 9? WELL следиш ли внимателно, че да ми кажеш на каква загуба съм.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
И е много доходно за брокерите
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПравенето на сделки също е достойна цел
- 1 like
Коментар
-
Целта на тези хора не е правенето на пари
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
днес в 20:33 писах коментар към теб, но ме игнорира
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеIntel ме почна и Apple ще ме довърши
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Te преди секунди TSN ми подмина като селска гара стопа за купуване, но аз съм сложил и лимит.
А пък това че е активиран и ти се е продало изобщо не значи, че после ще си го купиш по-евтино щото не е ясно колко ще падне след продажбата. А понякога и да падне малко и после тръгне нагоре, ако не си успял да отреагираш и съобразиш кога ще обърне посоката ще си купиш евтино трънки. И това съм го пробвала
П.С. Разбрах какво имаш предвид за стопа. Може и да има различни видове стоп. Моят трейлинг стоп се задават два процента - единият е на който да се активира стопът, а другият е колко процента след активирането да се продаде. Реално си задал 2 конкретни цени - за активоране и продажба и реално и двете трябва да се уцелят за да се продаде. Ето как звучи формулировката за примерен трейлинг стоп за продажба: "Ако курсът падне с 2% от най-високото си ниво до 25 ноември, ще се пусне поръчка за продаба на 1200 акции на цена 1% под trigger курса."
Last edited by IvelinaJensen; 29.10.2020, 22:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Аз говоря за трейлинг стопове които се слагат принципно занапред. ... Така че стоп там стоп за деня не е релевантен щото оптчетът излиза след затваряне на пазара, а аз извън работно време не търгувам. ... дори да бях в течение със спада пак нямаше да продам, защото не очаквах ...
Щом е бил валиден и на другия ден стопът, няма как да не се продаде. Стопът се активира под дадена цена. Дали е 1 цент или 100 долара по-ниско от зададената цена, няма значение.
---
И разгледай OTO поръчките.
--------------
Te преди секунди TSN ми подмина като селска гара стопа за купуване, но аз съм сложил и лимит.Last edited by terziеv; 29.10.2020, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Щеше, ако не е само за деня. Стопът винаги се активира, но ти вероятно си му сложила и лимит. Прецаках се така с тази, която ти пусках на лични. 30% срив, а аз бях сложил лимит на 10%. Сега е на -45%... Още един аргумент за стоповете.
За NIO имаш мощно да черпиш. Къде го оня картинкаджията да дойде да обяснява с проценти.
За NIO не бързам да се радвам още въпреки, че милият успя да ми компенсира всизки загуби и от Intel и от CCL че и от други лузъри
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЗалагайте: Ябълката има отчет тази вечер. Ще хубав или лош?
Коментар
Коментар