Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеХахах, бас държа, че щом Ивелина вземе LUMN и цената ще удари двайсетка след месец два. През това време мишока ще обяснява как само той ги разбира нещата и е дългосрочен инвеститор и не го прави за парите, а за интелектуалното предизвикателство.
Освен това LUMN не мисля че ще растат особено. Тях заради дивидент бих ги взела, ама и той колко е сигурен се не знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеИ XOM са на добра оферта
AR/AM - това е. Извън NYSE - Газпром / Лукойл / ОМВ
Напоследък гледам и една по-мижава... много добре изглежда и вероятно пропускам някой слон, ама Тиклата не рачи да повърне отговор на личното.Last edited by terziеv; 30.10.2020, 23:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеСърбят ме ръчичките да купя LUMN заради дивидента, че бая е паднал баш сега.
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
И още балони.
...
И още, и още.
Коментар
-
Жори, нищо не разбираш ти
Терзо търси да зариби малоумници да цъкат повече. Това е целта and nothing elese matters
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеФризьорки и таксиджии не трябва да се занимават с борси, защото иначе ще трябва да ходим вълнясали пеш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Фризьорки и таксиджии не трябва да се занимават с борси, защото иначе ще трябва да ходим вълнясали пеш
Не е като на борсата. Ти си подстрижеш косъма на мустака, а той почне да расте под мишницата и, къде ли не другаде, където не го очакваш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
И какво лошо има в това, по дяволите???? Защо фризьорки и таксиджии да не купуват акции?????? Защо се опитваш да ги откажеш? Да не би защото се оказва, че се справят добре. Какво лошо има майките да обсъждат акции???
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
А некак си нещата да почват мязат на 2005 - 2006 и тогава е имало късметлии и смелчаци . Би следвало в темата и на пазарите да почнат да влизат , още нови участници. Мащабите и ситуацията са малко по различни, но имаме подобие и тенденцията ще се засили през следващата година. Писах некой работи ама и на старите кучета много не ви се верва. То ако беше съвсем идентична ситуацията немаше как да се напомпи пазара и формира връх. То това е работата на пазара да ни обърква и въвлича.
Хабят се природни ресурси за производство на ненужни вещи. Стартъпи, р'ъйш. Ховърборд, ел. тротинетки, поставки за лаптоп в леглото (супер яко е да ти е удобно, докато си лежиш, да не ти е на гърдите, 'ми на масичката, мрън, мрън) А като трябва да стана, да изпуша една цигара, освен на лаптопа, и на тая тъпня ли да и търся място?
Всички сме в еуфория. Акциите летят нагоре като Спейс Екс. А като им погледнем графиките на макс, какво виждаме?
Балони.
И балони.
И още балони.
И още, и още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Благодарим отсега за тикърчетата како.
Иначе поне на мен нещо дето се търгува двойно по ниско отпреди 10г и за 5-6г е способно да се срине 20 пъти на фона на здрав бичи пазар ( и при двете е такъв модела) не ми се нрави никак за дългосрочно, че и средносрочно. Най много за някоя друга бърза спекулацийка.
Чисто графически става дума, не съм гледал и не коментирам бизнеса.
Да пожелаем успех все пак.
Има някои озадачаващи неща:
Благодаря, но ще пропусна!
Коментар
Коментар