IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Кво е това Фаучи ?
    Модерната

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Държиш ли Фаучито още?
      Кво е това Фаучи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Toва е от 15 септември. Няма нужда да си врачка... ако и напоследък да ми се отдава.
        Скочиха, щото се отказаха от емисията. Това ти нямаше как да предвидиш. Знаеш само, както и аз, че АКО не фалират след масова имунизация пак ще тръгнат. Но не ми се загробва капитал до другото лято. Ако знаех че сега ще скочат нямаше да продам разбира се. Ама пак пуста каръщина - тамън като продадох и излезе новината. И купих с парите SOLO, което си вървеше идеално докато го купих. И пак точно тогава шортерите Citron решили да изкарат парички и пак задраскаха глупости, та я сринаха, и аз се чудех защо, понеже останалите електрички си продължиха нагоре. Пак каръщина. Явно не трябва да печеля много пари - ще ми са отрази зле на духовното развитие сигурно.

Айде стига детинщини с тия данайци, дето само ти си знаеш на кой така викаш. Или ще кажеш за кво говориш или не спами.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
          Има ли някой на плюс днес?
          Държиш ли Фаучито още?

Коментар

• Гордостта на Албиона Зенеката не съм очаквал да се провали по такъв начин. Нещо ме гложди, че актива на Менгеле няма да свърши добре. Оптимист за измамата на Фаучито добре са я подкарали със спасяването на света.

Коментар

• Обожавам архивите... затова си имам и от IRM

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

1 - https://www.fool.com/investing/optio...roduction.aspx

Ето въведението, което ме оправи и в огромната част от случаите е повече от достатъчно. Ако от този курс, не ти стане ясно, по-добре не пипай.
              Данайците са нещо, което донесе и ще продължава да носи много добри дарове. >50% за няма и месец откак го препоръчах на един съфорумец, който искаше да топне пръстче в Атина. Вчера имаше сериозен, но напълно необоснован срив от ~20%. Ако без конкретен тикър не можеш да ги откриеш кои са, не са за теб.

Коментар

Ако имаш повечко пари и вяра в pltr, може да продадеш 1-2 пута на 20 или даже надолу.
                Не ги разбирам още путовете и коловете. Утре ще се информирам.

А кои са тия данайци дето все ги споменаваш?

Коментар

Понеже съм алтруистично настроен ще препоръчам да погледнете данайците и да натоварите. Не с шепи или кофи, а с цели кораби. Моля.
                  Данайците засега са +8%. Кой играл играл. За няма и ден е добър резултат. Моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Недей така ме стряска, бе вожде! Помислих, че за мен става дума.

Иначе NKLA са ми много съмнителни дали някога ще произведат нещо.
                    Хахаха! Споко не е за теб.Аз не обичам да говоря за хората освен ако не ми кацнат на мушката.
                    Last edited by X_Y; 25.11.2020, 20:11.

Коментар

• Ако имаш повечко пари и вяра в pltr, може да продадеш 1-2 пута на 20 или даже надолу.

Коментар

Като гледам каква полицейщина се задава, това е правилната хартия... Обаче 27 ми се струва скъпо към момента. От друга страна 18 парчета са добро начало и застраховка, че няма да пропуснеш родеото към висините. Това има потенциал дори за 200-300 още догодина.
                        Ох, да ги бях видял на 10.0 щях да купя 10 пъти повече, ама...

Полицейщината как да е, но данните помагат дори там където не се сещаме, че могат да имат приложение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
                          Преди малко купих на много висока цена 18 бр Palantir Technologies PLTR. Взех ги на 27.29
                          Като гледам каква полицейщина се задава, това е правилната хартия... Обаче 27 ми се струва скъпо към момента. От друга страна 18 парчета са добро начало и застраховка, че няма да пропуснеш родеото към висините. Това има потенциал дори за 200-300 още догодина.

Коментар

• Преди малко купих на много висока цена 18 бр Palantir Technologies PLTR. Взех ги на 27.29

Коментар

• Вожде, AYRO-то моят човек го вижда "нарисуван шорт". Аз не разбирам, но и според мен е най-подходящото от тролеите.

Коментар

Нааа, баш това не бих разкарал. Освен ако не си се набутала много яко там. Като нищо може да потъне, но потенциалната печалба може да е към 1000% дори. Нищо в ситуацията не се е променило, за да слизаш от кораба. Иначе аз туризъм не играя. Обяснявал съм се няколко пъти.
                                Toва е от 15 септември. Няма нужда да си врачка... ако и напоследък да ми се отдава.

Коментар

Working...
                                X