Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Toва е от 15 септември. Няма нужда да си врачка... ако и напоследък да ми се отдава.
Айде стига детинщини с тия данайци, дето само ти си знаеш на кой така викаш. Или ще кажеш за кво говориш или не спами.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеИма ли някой на плюс днес?
Коментар
-
Обожавам архивите... затова си имам и от IRM
1 - https://www.fool.com/investing/optio...roduction.aspx
Ето въведението, което ме оправи и в огромната част от случаите е повече от достатъчно. Ако от този курс, не ти стане ясно, по-добре не пипай.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАко имаш повечко пари и вяра в pltr, може да продадеш 1-2 пута на 20 или даже надолу.
А кои са тия данайци дето все ги споменаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПонеже съм алтруистично настроен ще препоръчам да погледнете данайците и да натоварите. Не с шепи или кофи, а с цели кораби. Моля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Недей така ме стряска, бе вожде! Помислих, че за мен става дума.
Иначе NKLA са ми много съмнителни дали някога ще произведат нещо.Last edited by X_Y; 25.11.2020, 20:11.
- 1 like
Коментар
-
Като гледам каква полицейщина се задава, това е правилната хартия... Обаче 27 ми се струва скъпо към момента. От друга страна 18 парчета са добро начало и застраховка, че няма да пропуснеш родеото към висините. Това има потенциал дори за 200-300 още догодина.
Полицейщината как да е, но данните помагат дори там където не се сещаме, че могат да имат приложение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеПреди малко купих на много висока цена 18 бр Palantir Technologies PLTR. Взех ги на 27.29
- 1 like
Коментар
-
Нааа, баш това не бих разкарал. Освен ако не си се набутала много яко там. Като нищо може да потъне, но потенциалната печалба може да е към 1000% дори. Нищо в ситуацията не се е променило, за да слизаш от кораба. Иначе аз туризъм не играя. Обяснявал съм се няколко пъти.
Коментар
Коментар