IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

И мен ми се свиди да дам четири долара, за да получавам котировките със секунда по-бързо отколкото в jstock или направо в yahoo. От пишещите редовно във форума на никого не му трябват наистина. За себе си съм решил, че превключването към браузъра не е фатална загуба на производителност. Като ме мързи - имам 100 безплатни снапшота, които досега не съм надвишавал.

По-скоро ми е интересно защо ти са reuters fundamentals? Как ще подобри резултатите от търговията ти и с какво са уникални; т.е. кой показател го няма безплатно в TWS, yahoo, atom и т.н.
    Искам да си правя valuation, през уикенда пробвах да дръпна с API fundamentals (Sales Revenue forecasts) и не връщаше нищо. Реших че искат да си плащам. Но днес успях да тегля данни, явно през уикенда ръчкат по системите.
    Дали това ще подобри резултатите ми? Няма гаранция, но поне ако измисля някаква стратегия и бектест ми покаже, че не печели, няма да я пускам с реални пари. Сега да приемем, че имам достъп до fundamentals, но пък за да тегля historical price data, искат да плащам за real time data, което ми е странно пак, но такива данни сякаш е по-лесно да се намерят отколкото fundamentals.
    В най-лошия случай, тоя valuation ще ми показва, че акциите са надценени и така ще ми помага да пасувам.

jstock - windows приложението или мобилното?

Коментар

• Нещо замря пак пазара. Дано излезе някоя положителна новина, че дима почна да се разсейва и реалността почна да прозира тук там и натежава на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Ти, доколкото съм разбрал, имаш дей трейдинг. Защо на загуба? Те, същия ден, в който ти купи на 14 скочиха до 15.80. Следващите няколко дни пак си бяха на 14 и нещо.

Аз ще си ги държа.
        Не съм точно за дневна търговия (по-скоро за момента понеже не вярвам на тези нива на пазара и чакам някой по-хубав спад се опитвам да стоя с повече кеш.. и така докато си стоя се заигравам от време на време). Ми продадох не всички на високото ... после купих още ... те паднаха .. и така нататъка ... и така и накрая като ударих чертата съм на лека загуба.

Иначе, който има топки не е лошо за шортене и на NKLA,KANDI ... XPEV. Макар че Николата за мен са пълен боклук и сега като GM ги отрязоха .. не знам дали ще има въобще нагоре в скоро време понеже това ги крепеше.
        Last edited by pantaleev; 30.11.2020, 18:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение

Нали и аз реших предната седмица да си поиграя със същите и едвам избягах на лека загуба и сега не искам и да ги поглеждам. Нещо по-солидно предпочитам, тези китайски електрички много екстремно ми идва.

Ти, доколкото съм разбрал, имаш дей трейдинг. Защо на загуба? Те, същия ден, в който ти купи на 14 скочиха до 15.80. Следващите няколко дни пак си бяха на 14 и нещо.

Аз ще си ги държа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
            Ей, тия EV-та от миналата седмица насам направо ги разцепиха. Не им ли събраха стоповете, че да спират вече?

Бях "Господин за един ден" с Kandi.
            Нали и аз реших предната седмица да си поиграя със същите и едвам избягах на лека загуба и сега не искам и да ги поглеждам. Нещо по-солидно предпочитам, тези китайски електрички много екстремно ми идва.

Коментар

• Ей, тия EV-та от миналата седмица насам направо ги разцепиха. Не им ли събраха стоповете, че да спират вече?

Бях "Господин за един ден" с Kandi.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Ако успееш да накараш твоя приятел бат терзича, да пусне портфейла си сега и да го сравним с насдак след 6 мес примерно ще видиш, че представянето му ще е мн зле. Той и за това се притеснява да го пусне защото знае че ще е мн зле
                ​​​​​​
                Не знам какво му е представянето му,но знам,че Мишо Патъков например е много зле.Така писа той де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Тия държателите на артии до припадък са най-големите философи с най-ниска доходност . Трябва да са ти станали ясни особено щом са българи.Всичко разбират всичко могат хихи!
                  Ако успееш да накараш твоя приятел бат терзича, да пусне портфейла си сега и да го сравним с насдак след 6 мес примерно ще видиш, че представянето му ще е мн зле. Той и за това се притеснява да го пусне защото знае че ще е мн зле
                  ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Добре, дай акъл как се процедира в такива случаи. Ето, спрях да пускам компании публично, за да не се дразнят лузерите. Но чак такива безумни лъжи ми идват в повече.

И още ми е безумно как в борсов форум има хора, които не искат да се обсъждат конкретни компании.
                    Тия държателите на артии до припадък са най-големите философи с най-ниска доходност . Трябва да са ти станали ясни особено щом са българи.Всичко разбират всичко могат хихи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                      Чакай, чакай да го видим какво бил казал. Еми аз ти постнах точно от арихва кога каза, че си взел WFC, бе умен Там си на минус още. Взе на $30

WASH си взел на $33.80 на 23.06.2020. Това е положението

Общо взето як ъндърперформънс от двете банки взети заедно и на S&P 500 и на KBE SPDR Bank ETF още по силно underperform-ваш

Ма инак си много ербап. Малко стил дедо куку Тръмп го даваш
                      Охооооо моят приятел Мишо Патъков се е появил отново.Как си бре.Върви ли играта?Оправи ли си отрицателната доходност или още тиня нагълта?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Бетер детската градина сте...
                        Добре, дай акъл как се процедира в такива случаи. Ето, спрях да пускам компании публично, за да не се дразнят лузерите. Но чак такива безумни лъжи ми идват в повече.

И още ми е безумно как в борсов форум има хора, които не искат да се обсъждат конкретни компании.

Коментар

• Бетер детската градина сте...

Коментар

• Доказаният Лъжльо, продължава с безумните лъжи. Я си виж последният пост, в който обясняваш на колко аз съм бил купил. Защо ПАК има разлика в цената??? Защото лъжеш и дори забравяш какво си излъгал. А съм ербап, защото ми се получава и не ми се налага да си променям историята във всеки следващ пост.

Ето поредното доказателство, че лъжеш. Дори при твоята отново ревизирана цена не се връзва и разликата е двуцифрена. Да не говорим за двете буквички D: ЦЪК

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2020-11-30 122056.jpg
Views:	1
Size:	53.0 КБ
ID:	3684026

Проблемите си ги изкарвай в Teenproblem. По една определена причина модераторите не ти трият безмерно наглите лъжи, които продължават да копаят дъното.

Коментар

• Чакай, чакай да го видим какво бил казал. Еми аз ти постнах точно от арихва кога каза, че си взел WFC, бе умен Там си на минус още. Взе на $30

WASH си взел на $33.80 на 23.06.2020. Това е положението

Общо взето як ъндърперформънс от двете банки взети заедно и на S&P 500 и на KBE SPDR Bank ETF още по силно underperform-ваш

Ма инак си много ербап. Малко стил дедо куку Тръмп го даваш

Терзо каза на 25.11.2020, 12:13

Хахаха, мишоците пак коментират как другите правят пари, щото самити те не могат.

Доказаният!!! документално лъжльо Мунчо продължава да наглее. Кажи за другите ми загуби. WASH на 50 я взех сигурно. Или на 60? На теб ти не пречи каквито и глупости да напишеш. Нямаш дъно.
                              Last edited by Money; 30.11.2020, 10:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                                Да направим анкета:
                                Плащате ли за данни/абонаменти? Какви?
                                Аз в IB съм с безплатни забавени котировки, а ми се иска да имах достъп до reuters fundamentals.
                                И мен ми се свиди да дам четири долара, за да получавам котировките със секунда по-бързо отколкото в jstock или направо в yahoo. От пишещите редовно във форума на никого не му трябват наистина. За себе си съм решил, че превключването към браузъра не е фатална загуба на производителност. Като ме мързи - имам 100 безплатни снапшота, които досега не съм надвишавал.

По-скоро ми е интересно защо ти са reuters fundamentals? Как ще подобри резултатите от търговията ти и с какво са уникални; т.е. кой показател го няма безплатно в TWS, yahoo, atom и т.н.

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                                аз не, дори не знам откъде могат да се вземат такива данни. каквото ми кажат звездите .........
                                Ти се ебаваш, ама в някои ресурси имат секция астрологическо инвестиране. Едва ли е по-лошо отколкото инвестирането по снимка, каквото се практикува от някои форумни колеги.

Коментар

Working...
                                X