За SHIP византиецът гарантира, че до март абсолютно никакви сплитове, никакви нови акции. Т.е. може 2+ да удари. При сегашните стойности на навлото направо могат да си изплатят всички заеми до лятото. Е, вариант е и да лъже нагло нагло, но не ми се вярва, защото изявлението е абсолютно недвусмислено. Взех ноемврийските @2, не защото не предпочитах тези за май 2022, а защото съм стиснат. И сега стискам, ама палци... Мисля че шансът е бая над 50%, което си е супер за такава спекулация.
Хехе, TOPS се въртях около тях, но точно заради далаверите не пипнах. За Данайците ти писах, а пък LPG каруцарите ме подминаха с цената и не исках да ги гоня. Византийски номера да искаш, но точно в момента ти гарантирам, че няма нито една свободна лодка. Няма с какво да прекараш кило картофи през Средиземно.
Каките трябва да се уважават. При все това такива фигни не мога да се накарам да купя.
========
Баси, и аз като Антеро днес - ATH.
Хехе, TOPS се въртях около тях, но точно заради далаверите не пипнах. За Данайците ти писах, а пък LPG каруцарите ме подминаха с цената и не исках да ги гоня. Византийски номера да искаш, но точно в момента ти гарантирам, че няма нито една свободна лодка. Няма с какво да прекараш кило картофи през Средиземно.
Първоначално изпратено от Никола20
Разгледай мнение
========
Баси, и аз като Антеро днес - ATH.
Коментар