IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Този пе... нежен мъж, ще опере пешкира. Далеч не е най-виновният, но да е мислил, когато е станал бушон и си е продавал д-то. Добре че американците не са злобни. Ако беше в Германия или Франция, постоянно щеше да се напомня, че е с български произход.

Разбивка на ITM опции, които имат падеж днес. Продължавам да не разбирам хората, които продадоха вчера. А за хората, които изобщо не купиха... нямам думи просто.

$200 - 69 105
    $300 - 82 793
    $400 - 95,415

$500 - 98 006
    $600 - 104 310

НЯМА ТОЛКОВА АКЦИИ!!! НЯМА ИЗМЪКВАНЕ!!! ШАХ И МАТ!!! ПОБЕДЕНИ СА!!!

Единственият въпрос е дали ще бутнат фигурите и ще развалят играта и как точно ще го направят. Ако не издържаха толкова лакеи по цял свят, които лъжат и мажат 24/7, можеше и да съберат парите някак. Иначе нямам против да спрат цялата борса и да обявят, че изкупуват дяловете от GME на твърда цена от 2000.
    Със сигурност ще измислят нещо което няма да се хареса на масите а от там нататък можем само да гадаем какви ще са последствията!
    Тука не става въпрос просто за едни пари. Иначе нямаше да вдигат толкова шум.

Два камъка, голям и малък, стояли насред пътя. Задала се една пълна каруца и големият камък казал на малкия:
    - Гледай сега, как ще обърна колата!
    Малкият камък се засмял.
    Коларят видял големия камък и го заобиколил, но като минало едно от колелета през малкия и каруцата се обърнала.
    Затова казват хората: "Малките камъни обръщат колата!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Yes,Yes, Yes пипнах я Модерна!!! До тук портфейла ми скочи от нея с 40к мазни доларчета. На премаркета от 160 $ скочи на 214 $. Чудесна артия .
      ваксината на JNJ е само 66% ефективна, ЕУ-то няма да одобри тази на Астра за възрастните

to
      the
      moon

Коментар

• Yes,Yes, Yes пипнах я Модерна!!! До тук портфейла ми скочи от нея с 40к мазни доларчета. На премаркета от 160 $ скочи на 214 $. Чудесна артия .

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Абсолютно. Когато дребния човек плати масрафа през 2008г. беше ОК, а днес като контрата е у някой хедж фонд........ рев до небесата.
          Не само дребният човек в САЩ, ами ЦЯЛ СВЯТ плати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
            Ето го нашето момче.. дали ще го огрее Бай Ставри?
            Този пе... нежен мъж, ще опере пешкира. Далеч не е най-виновният, но да е мислил, когато е станал бушон и си е продавал д-то. Добре че американците не са злобни. Ако беше в Германия или Франция, постоянно щеше да се напомня, че е с български произход.

Разбивка на ITM опции, които имат падеж днес. Продължавам да не разбирам хората, които продадоха вчера. А за хората, които изобщо не купиха... нямам думи просто.

$200 - 69 105
            $300 - 82 793
            $400 - 95,415

$500 - 98 006
            $600 - 104 310

НЯМА ТОЛКОВА АКЦИИ!!! НЯМА ИЗМЪКВАНЕ!!! ШАХ И МАТ!!! ПОБЕДЕНИ СА!!!

Единственият въпрос е дали ще бутнат фигурите и ще развалят играта и как точно ще го направят. Ако не издържаха толкова лакеи по цял свят, които лъжат и мажат 24/7, можеше и да съберат парите някак. Иначе нямам против да спрат цялата борса и да обявят, че изкупуват дяловете от GME на твърда цена от 2000.

Коментар

• Ето го нашето момче.. дали ще го огрее Бай Ставри?

Коментар

• Малеев, 200 на ден си е вече истински трейдър. 51 на 49 шанс да докарваш, пак си напред. Не ти ли гръмва главата?

Коментар

• pantaleev, ти по 200 транзакции на ден ли прави ? Това е страшна работа, надминаваш Ташунко със сапа, който не се е обаждал тия дни, ама той е местен за Америка.

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

Леле, леле, леле..

​​​​В момента се играе мач Реал Мадрид срещу Реал Люлин и вие сте съгласни да се отмени мачът, защото Реал Мадрид подценили съперника и после ще очаквате, че и да няма недоволство (анархизъм).

И понеже Реал ще отпаднат и фалират, се притеснявате да не фалира и ФИФА и да приключат мачовете изобщо.
                    Абсолютно. Когато дребния човек плати масрафа през 2008г. беше ОК, а днес като контрата е у някой хедж фонд........ рев до небесата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Най обичам трейдове и прогнози със задна дата.
                      Ами най-не ми дреме кой какво обича

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Аз си купих опции и ги продадох, баш на върха на цялата драма.
                        Най обичам трейдове и прогнози със задна дата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          Аз се надявам, централните банки да поограничат тази ликвидност, която хората се чудят какво да направят и къде да я сложат. Поне да се постави началото. Освен инфлация, идват и огромни изкривявания на капиталовите пазари.

Аз като цяло последните месеци съм си доста спекан за пазара и това което се случва, но пък последните няколко дена надминава всичко (аз и преди си писах ... какви са тези скоци на компании за трилиони с 2-6% след затварянето на борсата за 5 мин... колко пари трябва да налееш за да го направиш това). От друга страна изкарвам и най-добрите си пари като цяло от тази работа. Обаче моите нагласи са, че няма да свърши розово това.

От друга страна по-логичната теория на terziеv , която си е вярна също. Пари бол ... идиоти бол ... ръст само нагоре.

п.с. Тази година всеки ден съм на + единствено заради многото транзакции .. по над 200 на ден( не играя с GME, освен няколкото акции които купих просто като билет за шоуто от първи ред и мисля да ги държа до края и просто да си платя за това невероятно шоу). И Money напълно го разбирам защо мрази хора като мен и защо всеки ден е в 'цикъл'. Сигурен съм, че съм взел от неговата купичка . И много като мене вземат от купичката на такива като него.
                          Last edited by pantaleev; 29.01.2021, 13:50.

Коментар

• Уеуееее, немците се показват като същи левове! Те това се казва добра подгряваща група.

Да не сте посмели да слагате стопове. Профит, ако тургате, да е над 1000. Ето и arbeitmachtfrei прецака жената. Къде къде по-хубав подарък щеше да ѝ вземе.

Коментар

• Facebook shuts popular Robinhood Stock Traders group amid GameStop frenzy

Facebook says group, which has 157,000 members, was taken down for allegedly violating policies unrelated to stock price surges

https://www.theguardian.com/technolo...amestop-frenzy

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                                знаеш ли какво следва
                                анархия безработица гражданска война

няма да го допуснем
                                Леле, леле, леле..

​​​​В момента се играе мач Реал Мадрид срещу Реал Люлин и вие сте съгласни да се отмени мачът, защото Реал Мадрид подценили съперника и после ще очаквате, че и да няма недоволство (анархизъм).

И понеже Реал ще отпаднат и фалират, се притеснявате да не фалира и ФИФА и да приключат мачовете изобщо.
                                Last edited by perin; 29.01.2021, 13:19.

Коментар

Working...
                                X