Първоначално изпратено от Д.Петков
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнениеTerziev Браво на Терзиев! APT проби $16.25, много добре се движи. Освен, че ти приспадам бозата, имаш и едни пържени картофки. Остава да видим дали ще са със сирене обаче (ако стигне $17), че там ще ги продам за момента
При такава малка капитализация, един хедж фонд може да ги направи сами да си говорят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Дъната на VIX изглеждат безбройни, защото ETF-а който реално можеш да купиш се образува на база фючърсите върху VIX, а при ролването новия контракт обикновено е в contango спрямо стария, т.е. новия е по-скъп и води до загуби и понижения в ETF-а. Който разбира нещо от фючърси, винаги ще се ориентира. Както и да е, повече няма да давам мнения, то се вижда че и тука "разбирачите" са в повече. Ама никой не даде алтернатива, камо ли да покаже резултати, както аз съм показвал.
как смяташ минало ли е дъното или не - графиката е реална
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Корелация несъмнено има, а сп500 несъмнено ми е банчмарка, ама пък за 5г едното е дало двойно повече мляко от другото.
Така че изглежда съм бил прав да ги имам и двете.
А Равния е напълно прав за викса, поне от моя гледна точка.
Те дъната му са безбройни, изглежда само твоя самолет е оборудван с кристално кълбо да открива абсолютните му такива.
- 1 like
Коментар
-
Според мене той на над 45 годишна възраст. Пише като тийнейджър, първо защото толкова може и второ разиграва малко театро, "сорката"
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Е не това бе преди сигурно десетина години, той най-вероятно тогава се е борил с математиката в гимназията. Но винаги има хора които да гледали много филми за борсата, прочели са два три блога и следят един два форума, може дори да са отворили демо сметка някъде и си мислят че това е напълно достатъчно.
Аз в общи линии нямам проблем с това - като почнат наистина да търгуват правят и моя живот много по-лесен. Но от време на време такива мнения леко ме изкарват от равновесие, когато са толкова безумно наивни и без капка връзка с реалността
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеХаха, да не е бил terziev... Ама той беше споменал, че неговите клиенти са тийнейджъри...
Аз в общи линии нямам проблем с това - като почнат наистина да търгуват правят и моя живот много по-лесен. Но от време на време такива мнения леко ме изкарват от равновесие, когато са толкова безумно наивни и без капка връзка с реалността
- 1 like
Коментар
-
Хаха, да не е бил terziev... Ама той беше споменал, че неговите клиенти са тийнейджъри...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВижда трънки, ходих веднъж един да ме зарибява за управление на пари на борси - аз му бях казал че нямам никакъв опит. Ей като почна да рисува едни зигзази и да ми обснява колко много се печели като като купиш на локалното дъно и като продадеш на локалния връх. Цял час слушах префърцунени глупости кимах разбиращо и се усмихвах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЩом се вижда казва ни тука във форума
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
`Къв е смисъла да държиш SP500 и NASDAQ100 (и двата), след като са в дълбока корелация?
Така че изглежда съм бил прав да ги имам и двете.
А Равния е напълно прав за викса, поне от моя гледна точка.
Те дъната му са безбройни, изглежда само твоя самолет е оборудван с кристално кълбо да открива абсолютните му такива.
- 1 like
Коментар
-
М-да, опасно ниско за ПВО-то да го надупчи яко
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеСамолетът ти лети ниско.
- 1 like
Коментар
Коментар