IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Ravnovesie, винаги има повече от един прочит. Според някои до скоро омразата е била безплатна, но миналата седмица reddit са измислили платена версия. Та според тях човек може да си мрази хедж фондовете и без да си плаща за това. Ще изчакаме и ще видим дали са били прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Ravnovesie, винаги има повече от един прочит. Според някои до скоро омразата е била безплатна, но миналата седмица reddit са измислили платена версия. Та според тях човек може да си мрази хедж фондовете и без да си плаща за това. Ще изчакаме и ще видим дали са били прави.
      Ето го как се развиват нещата. Мелвин губи 50% от капитала си. Ситадел го спасяват като реално вече го контролират. Същите Ситадел са основния клиент на Робин Худ, като точно на тях Робин Худ продават сделките на тези от редит. И заради тях Робин Худ спират реално търговията с акции които заплашват Мелвин. Ситадел им наливат и на тях екстра капитал. Ситадел в момента е и яко в опции на среброто. И какво обаче изкарват новините. Хората които атакуват мелвин, ситадел и Робин Худ изведнъж зарязват тази работа и се впускат да правят кинти от сребро, т.е на ситадел.

Нещо което директно се отрича от същите тези хора публично, но никоя медия всъщност не се интересува от истината, която се открива буквално за две минути. Нищо чудно че конспирациите имат толкова фенове, че те част от тях са си реални и супер нагли

Коментар

• Ravnovesie, винаги има повече от един прочит. Според някои до скоро омразата е била безплатна, но миналата седмица reddit са измислили платена версия. Та според тях човек може да си мрази хедж фондовете и без да си плаща за това. Ще изчакаме и ще видим дали са били прави.

Коментар

• https://www.investor.bg/surovini/365...ebroto-321078/

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Обаче наистина съм възмутен от американския пазар и от американските финансови медии. Това там е пълна манипулация. Робинхуд са го закъсали с тези акции на GME и техния голям батко Ситадел трябва да дава кинти заради това. И какво правят измъкват от нищото новина че редит са тръгнали да купуват сребро, защото Ситадел имат огромни опции в среброто. Така хем махат фокуса от проблема, хем го насочват на там от където могат да избият някакви пари. Всички медии подемат този рефрен като най-нагло лъжат че вече фокуса е в среброто, което пълно безочие защото в момента в който влезе човек във форума и вижда как вътре се възмущават от подобни лъжливи новини.

това обаче не пречи СНБС най-нагло, Блъмбърг доста по-срамежливо да повтарят тази лъжа постоянно, също както и Yahoo Finance които пък са най-посещавания финансов сайт. Аз от години знам че не трябва да гледам и чета финансови новини защото са само манипулативен булшит, но това сега е чак и супер арогантна манипулация.
            https://www.investor.bg/surovini/365...ebroto-321078/

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Обаче наистина съм възмутен от американския пазар и от американските финансови медии. Това там е пълна манипулация. Робинхуд са го закъсали с тези акции на GME и техния голям батко Ситадел трябва да дава кинти заради това. И какво правят измъкват от нищото новина че редит са тръгнали да купуват сребро, защото Ситадел имат огромни опции в среброто. Така хем махат фокуса от проблема, хем го насочват на там от където могат да избият някакви пари. Всички медии подемат този рефрен като най-нагло лъжат че вече фокуса е в среброто, което пълно безочие защото в момента в който влезе човек във форума и вижда как вътре се възмущават от подобни лъжливи новини.

това обаче не пречи СНБС най-нагло, Блъмбърг доста по-срамежливо да повтарят тази лъжа постоянно, също както и Yahoo Finance които пък са най-посещавания финансов сайт. Аз от години знам че не трябва да гледам и чета финансови новини защото са само манипулативен булшит, но това сега е чак и супер арогантна манипулация.
              Точно. И аз такива изводи си направих.

Коментар

• Ха, тъкмо го написах това влязох в yahoo finance да видя дали има промяна в шорт интереса и каква изненада - тези гадове са махнали тази секция от данните

Коментар

• Обаче наистина съм възмутен от американския пазар и от американските финансови медии. Това там е пълна манипулация. Робинхуд са го закъсали с тези акции на GME и техния голям батко Ситадел трябва да дава кинти заради това. И какво правят измъкват от нищото новина че редит са тръгнали да купуват сребро, защото Ситадел имат огромни опции в среброто. Така хем махат фокуса от проблема, хем го насочват на там от където могат да избият някакви пари. Всички медии подемат този рефрен като най-нагло лъжат че вече фокуса е в среброто, което пълно безочие защото в момента в който влезе човек във форума и вижда как вътре се възмущават от подобни лъжливи новини.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Човек, 2021 година сме. На кой му пука за отчети.
                    Тъдява си прав, нищо че съм почнал от обед и вече съм ня мяколко хард анд софт дринкс.
                    Фор шуър отчетите тая година не са това което бяха...

ПС Сори, ама по в дълбочина ще чета що сте писали утре.
                    Честит празник !

Click image for larger version

Name:	153_trifonovden44_l.jpg
Views:	1
Size:	33.3 КБ
ID:	3710145

Last edited by pipbel; 01.02.2021, 20:31.

Коментар

На този който гледа в перспектива и инвестира дългосрочно с минимум сделки.
                      Което дава резултат, със сигурност над твоята хаотична безмислена търговийка

Лъв ли беше какъв беше, сега да ти дам акъл, опитай да кажеш че си продал ГМЕ на върха и примерно кажи че си си оставил една акция само евентуално ако отиде на 2000. Защото то какъв лъв си ако най големия скок на акция за колко години не успееш да реализираш нещо от нея. То само приказките ти ще останат.

Коментар

Ти и оня ден така врачува и по оня ден... и тогава ти казах и сега ти повтарям: еще не вечер

С други думи GME не може да падне. Ако се учеше от грешките си, щеше вече да си купила.

===

байдънвей, на amc егати куцото частично изпълнение - 2 бр. Как може такъв ташак при тези обеми. Цялата борса е с краката настрани
                        Ти нали ми забрани да купувам GME и не посмях. Влязох в AMC обаче. Какво каза за тях, че не схванах, кво частично изпълнение...

За Модерна ме е яд, че не я разкарах навреме. Поне GEVO и IDEX днеска са празнично насторение. Глей ся как ще ги урочасам.

Коментар

• Wallstreetbets успяха да се организират. Ние не можем ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение

а TMO кърти мивки с отчета...но явно не е достатъчно за един хубав скок до примерно... 560

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                              Нещо издишат ретардите ми се струва
                              ние с тебе да си гледаме модерничката, че там са ни резнали днес.
                              а TMO кърти мивки с отчета...но явно не е достатъчно за един хубав скок до примерно... 560

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                                Нещо издишат ретардите ми се струва
                                Ти и оня ден така врачува и по оня ден... и тогава ти казах и сега ти повтарям: еще не вечер

С други думи GME не може да падне. Ако се учеше от грешките си, щеше вече да си купила.

===

байдънвей, на amc егати куцото частично изпълнение - 2 бр. Как може такъв ташак при тези обеми. Цялата борса е с краката настрани

Коментар

Working...
                                X