IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
    Тези индекси съвсем полудяха. От -3% на +3% .. към края на тази седмица че чудя дали да очакваме +-5% на ден.
    Нъц, овладяха го.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Кой очаква лош отчет?
      Не знам кой беше, но писаха някъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Очаква се лош отчет, но не ми се продава. Мен XPEV ме притеснява сериозно щото от как го взех е все надолу
        AMTX се разцепи. От началото го гледам и съм на ръба да го купя ама все не смея. А то си расте
        И FRSX не е истина как се изцепи
        Кой очаква лош отчет?

Коментар

• Тези индекси съвсем полудяха. От -3% на +3% .. към края на тази седмица че чудя дали да очакваме +-5% на ден.
          Last edited by pantaleev; 01.03.2021, 22:02.

Коментар

Днес NIO възстанови известни позиции в очакване на отчета. Бяха ми понастръхнали топките нещо.
            Очаква се лош отчет, но не ми се продава. Мен XPEV ме притеснява сериозно щото от как го взех е все надолу
            AMTX се разцепи. От началото го гледам и съм на ръба да го купя ама все не смея. А то си расте
            И FRSX не е истина как се изцепи
            Last edited by IvelinaJensen; 01.03.2021, 21:58.

Коментар

• Днес NIO възстанови известни позиции в очакване на отчета. Бяха ми понастръхнали топките нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Не търси логика в тези т.нар. пазари, защото такава НЯМА!!!
                Викаш да се моля на Господ - друго ми не остава

Според вас нагоре ли е битака или лек пик по пътя надолу?

Коментар

• Ааа, определено си има закономерности. Те преди секунди ми пищя алармата за SPR, че удари 150% ръст и пак се сетих за желязното правило на форума: ако искаш пари, прави обратното на написаното от Едко.

Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
                  С други думи вероятността NIO или AMD да продължат в същата посока е по-голяма, отколкото SPR да промени своята (не че е невъзможно, но е малко вероятно в краткосрочен период).

Историята познава много “стабилни” компании със спадове от над 80-90%.

Още един безплатен съвет - помисли каква е вероятността да намериш компания която прави 100% възвръщаемост спрямо това да намериш 5, които реализират по 20% (аз бих заложил на втората опция).

Ако има някаква тайна в инвестирането то тя е да избираш много внимателно high RISK/REWARD set ups.
                  Това го писа при SPR на ~18. За съжаление вече почти не се вясва, за да ни просвети в тайните на "правилните" инвестиции. Много бих искал да продължи дава идеи. Иначе като художник може да е талантлив, ако и аз лично да не разбирам творчеството му.

Коментар

Помислих го ама Pfizer не падна.

Вижте IDEX
                    Не търси логика в тези т.нар. пазари, защото такава НЯМА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Може да е заради единичната ваксина на J&J
                      Помислих го ама Pfizer не падна.

Вижте IDEX

Коментар

Moderna пак се омодернчи. От къв зор па сега пак тръгна надолу, някой разбра ли?
                        Може да е заради единичната ваксина на J&J

Коментар

Астра Зенека разтовариха за 1,2В акции на Модерна. Може това да е причината.
                          Сигурно на върха са разтоварили и то да си приберат профита, ама чак сега съобщават. Това не би трябвало да е повод за да разпродажби. Напротив - говори, че Астра Зенека вярват в Модерна

Коментар

Moderna пак се омодернчи. От къв зор па сега пак тръгна надолу, някой разбра ли?
                            Астра Зенека разтовариха за 1,2В акции на Модерна. Може това да е причината.

Коментар

• Moderna пак се омодернчи. От къв зор па сега пак тръгна надолу, някой разбра ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                                Jensen, заради лихвите е, очакванията за по-високи лихви, покачва и стойността на паричната единица. Повече играчи купуват долари и оттам доларови активи, защото те стават по доходоносни. Съответно расте долара спрямо другите валути.
                                и къде тогава е инфлацията в картинката?

Коментар

Working...
                                X