Първоначално изпратено от pantaleev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Кой очаква лош отчет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Очаква се лош отчет, но не ми се продава. Мен XPEV ме притеснява сериозно щото от как го взех е все надолу
AMTX се разцепи. От началото го гледам и съм на ръба да го купя ама все не смея. А то си расте
И FRSX не е истина как се изцепи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеДнес NIO възстанови известни позиции в очакване на отчета. Бяха ми понастръхнали топките нещо.
AMTX се разцепи. От началото го гледам и съм на ръба да го купя ама все не смея. А то си расте
И FRSX не е истина как се изцепиLast edited by IvelinaJensen; 01.03.2021, 21:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Не търси логика в тези т.нар. пазари, защото такава НЯМА!!!
Според вас нагоре ли е битака или лек пик по пътя надолу?
- 1 like
Коментар
-
Ааа, определено си има закономерности. Те преди секунди ми пищя алармата за SPR, че удари 150% ръст и пак се сетих за желязното правило на форума: ако искаш пари, прави обратното на написаното от Едко.
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнениеС други думи вероятността NIO или AMD да продължат в същата посока е по-голяма, отколкото SPR да промени своята (не че е невъзможно, но е малко вероятно в краткосрочен период).
Историята познава много “стабилни” компании със спадове от над 80-90%.
Още един безплатен съвет - помисли каква е вероятността да намериш компания която прави 100% възвръщаемост спрямо това да намериш 5, които реализират по 20% (аз бих заложил на втората опция).
Ако има някаква тайна в инвестирането то тя е да избираш много внимателно high RISK/REWARD set ups.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Помислих го ама Pfizer не падна.
Вижте IDEX
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Може да е заради единичната ваксина на J&J
Вижте IDEX
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеModerna пак се омодернчи. От къв зор па сега пак тръгна надолу, някой разбра ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Астра Зенека разтовариха за 1,2В акции на Модерна. Може това да е причината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеModerna пак се омодернчи. От къв зор па сега пак тръгна надолу, някой разбра ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеJensen, заради лихвите е, очакванията за по-високи лихви, покачва и стойността на паричната единица. Повече играчи купуват долари и оттам доларови активи, защото те стават по доходоносни. Съответно расте долара спрямо другите валути.
Коментар
Коментар