Купих още Палантир. Средната стана 28.58.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Недоумявам това QS на какво отгоре расте. Тия скоро пари не вярвам да печелят.
За моите - почнах да диверсифицирам и вече усрах бая щото имам таланта все на върха да ги купувам след като дни и седмици съм се кумила да купя или не, след което моментално се сриват.
Според теб с кои трябва да се разделя?
Не бих се заел да те съветвам кои акции да държиш в портфолиото, разбираш ме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
не видях - не следя бондове, а и да ги следя нищо не ми говорятИкономика и финанси са една от малкото теми, по които нито мога, нито искам, нито имам право да се изказвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
уф, не бе не видя ли как бондовете, особенно американските, си вдигнаха доходността. Това предизвика временен срив, предполагам разни фондове ребалансиратИкономика и финанси са една от малкото теми, по които нито мога, нито искам, нито имам право да се изказвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНародът продава акции и купува крипто ми се струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Ами CCIV го продадох на $20, как да го знам че ще хвръкне толкова. Затова скоро взех от другия Чърчил II-A: CCX, ама още няма радост там, въобще не знам дали има шанс да повтори успеха, ама тоя път ще го стискам повече.
QS излезна най-печелившата ми позиция за днес, финтира `сичкото анализатор и скъса синджира. Таргета $85 си ми остава, както писах преди две седмици.
За моите - почнах да диверсифицирам и вече усрах бая щото имам таланта все на върха да ги купувам след като дни и седмици съм се кумила да купя или не, след което моментално се сриват.
Според теб с кои трябва да се разделя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДжендърмерията като я блокираш и NYSE става една съвсем читаема тема
Реално обаче Ивелина не е същото лице като Терзаещия се, а и двамата не са на възрастта, на която повечето форумци смятат, че са. Това е може би най-изумителното... на какъв акъл са хора на тази възраст
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Ами CCIV го продадох на $20, как да го знам че ще хвръкне толкова. Затова скоро взех от другия Чърчил II-A: CCX, ама още няма радост там, въобще не знам дали има шанс да повтори успеха, ама тоя път ще го стискам повече.
QS излезна най-печелившата ми позиция за днес, финтира `сичкото анализатор и скъса синджира. Таргета $85 си ми остава, както писах преди две седмици.
В интерес на истината се замислям дали да не започна да следвам плътно плътно меметата. Ще разтоварвам на 25-30% +. Какво изобщо губя време да чета за компаниите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗабелязвам нещо нетипично днес, биткойна почти 8%, а немалко от прокситата му са на червено, si, mstr, btbt..
E, mara, riot sa на зелено, ама все таки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНякой взел ли е CCIV ? Тази акция се оля. А за FUTU някой дали ме чу....
Коментар
-
Джендърмерията като я блокираш и NYSE става една съвсем читаема тема
Реално обаче Ивелина не е същото лице като Терзаещия се, а и двамата не са на възрастта, на която повечето форумци смятат, че са. Това е може би най-изумителното... на какъв акъл са хора на тази възраст
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеГледам, че джендърите са превзели NYSE.
П.с. много е смешно как мъже си комуникират тук през женски профили.Last edited by Money; 17.02.2021, 21:05.
Коментар
Коментар