IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Акциите, които бая потънаха днес, утре ще катерят...
    Не знам, зависи кои акции

Явно при някои се заформя корекция, с прелюдия към мечи пазар.

Например, при PLUG спадът за един месец е от -24,88%, XPEV -27,03%, PLTR -22,74%, CRSP - 26,2%, ENPH -14,73%, NIO -12,14%...

Да, вярно е, че и ръстовете им бяха много големи...

От изброените съм имал дребни бройки от XPEV и NIO, като в момента държа само PLTR, закупени при един dip през ноември на средна цена от 17,87.

При PLTR изненадващата загуба явно изигра роля, както и отвореният прозорец за купили при IPO-то да продават и да приберат малко печалби.

Аз лично изчаквам някои ценови възможности, например, при SQ (най-добре около 200, или поне между 230-250) и QCOM (около 140, но и сега става, както е постъпил petyob, например).

Не е препоръка...

Коментар

• Акциите, които бая потънаха днес, утре ще катерят.

===

https://seekingalpha.com/article/440...all-transcript

Yes. Okay. I mean, it would just seem to me that you have an opportunity to effectively almost take yourself private on a free cash flow
      Антеро >20 до края на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

кво питам - кво ми говориш? Прочети пак въпроса.

Утре на къде са пазарите според вас?
        големите продават - тия дето няма да ги видиш в твоя фейс и по форумите
        тия дето ги гледаш и четеш стискат или купуват, но нямат достатъчно пачка да надделеят на големите и се вижда.

големите правят пъмп и после ... дъмп
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

big fish - те продават на робинхуудърите и сие. просто го правят много внимателно без да събарят пазара.

pump then dump
          кво питам - кво ми говориш? Прочети пак въпроса.

Утре на къде са пазарите според вас?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
            Не мога да разбера как тук никой не продава и по фейсбук никой не продава, а само купуват дипа, пък акциите се сриват. Как става тоя номер?
            big fish - те продават на робинхуудърите и сие. просто го правят много внимателно без да събарят пазара.

pump then dump
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Не мога да разбера как тук никой не продава и по фейсбук никой не продава, а само купуват дипа, пък акциите се сриват. Как става тоя номер?

Коментар

• Абе GME нали не можеше да падне под $100, после не можеше да падне под $50, а под $40 може ли да падне или не може?

За купуването на $300 с идея за $1000 въобще там няма какво и да коментирам

По устам текло, а в рот что попало? Вот... а если дуб как дерево, родишься баобабом, то будешь баобабом тысяча лет пока помрешь. Дурак, ты понимешь что тебе говорят? Ничево ты не понимаешь, балда
                Last edited by Money; 19.02.2021, 00:27.

Коментар

• Ама те ще резнат ли дивидента? Аз заради него я взех.
                  Ако питам за нещо вече казано е или защото не съм го прочела, или съм го забравила или не съм го разбрала. На теб не ти разбирам винаги какво говориш. Приеми, че съм тъпа по начало и не е нарочно. Знам, че те дразни, но това е положението

Коментар

• НЕЕЕЕ!!! АМ, може да пада още даже! AR трябваше!

Нали обяснявахме.... Щом AM резнат дивидента, значи AR e вече в супер финансово състояние и няма НИКАКВА опасност от фалит. Плюс това тръбите печелят и при ниски цени, ама нямат кяр при високи. А газЪТ е ракетата!!!

Баси, пиша едно и също с месеци и пак се оказва, че не съм се обяснил добре.

===

не е до сърдитост и до неговорене. просто се оказва, че се задават едни въпроси, отговаря им се и после пак се задават същите. перко имаше повече вариации между нивата.

===

как да е, просто AM няма потенциал над 12-13. AR може спокойно да отпори едно 30+.
                    Last edited by terziеv; 18.02.2021, 20:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Исках да си намаля цената. Иначе, следващите пет години (да съм жив и здрав) нито ще ги допълвам, нито ще ги продавам.

Вземи кажи на Ивелина какво да прави!
                      Да бе ще каже - той сърдит - не говори с мен. Аз избързах и взех АМ на 7.98. И малко BIDU и ALB. Ама ме е яд че се подведох уж тръгнаха нагоре ама пак върнаха. Както винаги. Хем си знам кво правят ама на.

И аз Палантир бих купувала като тръгнат нагоре иначе.

Коментар

Исках да си намаля цената. Иначе, следващите пет години (да съм жив и здрав) нито ще ги допълвам, нито ще ги продавам.

Хмм... мемета за 5-6 години. Дано ти се получи. Но съвсем сериозно - защо не направиш една кошница, разпределена между NOK, BB, PLTR, GME, AMC... не се сещам за всичките. Доста хора ги привиждат за истински компании.

Аз не мога да се вържа на тоз наратив, за мен са повече шитни за търговия, но пък определено пичът с GME е класа. На местна почва имаме каката, която също вижда някакви извънмемски причини.

Ето какво каза пичът пред конвента във Вашингтон:
                        https://seekingalpha.com/news/366351...ny-to-congress

Коментар

• аз се нагуших яко с qcom, мисля ako се вдигне скоро на 155 да го продавам, че са много
                          Last edited by petyob; 18.02.2021, 19:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Според мен тези трябва да се купуват, когато вървят нагоре.

.

Коментар

Купих още Палантир. Средната стана 28.58.
                              Според мен тези трябва да се купуват, когато вървят нагоре.

===

При мен днес е погром. Но бих напълнил още от AR. Това може и до 20 да отиде. Baba-та не разбирам защо толкова слезе в Ню Йорк. Сутринта нямаше такива индикации.
                              Last edited by terziеv; 18.02.2021, 18:51.

Коментар

• AM се срина. Да купувам ли?

Коментар

Working...
                                X