IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение

В GME останаха май май около 1/4 от шорт позициите. Опциите от друга страна са много скъпи. Не е ли прекалено рисково купуването на около 50?

Успех с PSTH!
    Защо да е рисково? На цени около и под 50, за мен, ГМЕ си е силен валю плей. Ако трансформацията им се получи, цената сигурно ще иде над 250 след няколко години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
      Излязох отново от ГМЕ изцяло и натоварих много сериозно PSTH. Почти 100% от портфейла е. Всеки момент е възможно да обявят сделка.
      Позицията е 50% в акции и 50 в опции за Юни страйк 40.
      С кой ще се мърджват, от къде се информираш за сделката?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
        Излязох отново от ГМЕ изцяло и натоварих много сериозно PSTH. Почти 100% от портфейла е. Всеки момент е възможно да обявят сделка.

Мисля (надявам се) че ГМЕ ще върне върне на около 50, където пак ще натоваря кошницата

Нищо не препоръчвам или съветвам хората да направят
        В GME останаха май май около 1/4 от шорт позициите. Опциите от друга страна са много скъпи. Не е ли прекалено рисково купуването на около 50?

Успех с PSTH!

Коментар

• Излязох отново от ГМЕ изцяло и натоварих много сериозно PSTH. Почти 100% от портфейла е. Всеки момент е възможно да обявят сделка.

Мисля (надявам се) че ГМЕ ще върне върне на около 50, където пак ще натоваря кошницата

Нищо не препоръчвам или съветвам хората да направят

Коментар

• Назад съм с 4-5 месеца та нищо не може да ме успокои. Но се радвам, че народът е поумнял и спря да бута GME

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Аз съм в потрес с тия маркети. От как съм в играта всичко е странно, не a безумно. Някой от списващите случайно да е на плюс тази седмица?

Аз съм на добър минус последните 10 дена ако това те успокоява. Но пък бях на огромен плюс от началото на годината. Играта наистина е шантава. Според мен просто клатят пазара преди стимулите. Сега дали ще падне с 10-15% или не ... нямам идея. Аз лично го играя вече по-предпазливо след като се поопарих тук там последната седмица.

Пазара си има нагоре .. надолу ... много нагоре ... много надолу и никога не може да познаеш. Като цяло до сега имаше много много нагоре. Нормално е да има и корекции. Макар, че за момента няма никакви по-сериозни.
              Last edited by pantaleev; 26.02.2021, 20:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                Наблюдаваме странна ситуация - Dow Jones на минус 350, а Европейските книжа не мърдат, а и много щатски не мърдат толкова много надолу
                Аз съм в потрес с тия маркети. От как съм в играта всичко е странно, не a безумно. Някой от списващите случайно да е на плюс тази седмица?
                Last edited by IvelinaJensen; 26.02.2021, 19:22.

Коментар

• Наблюдаваме странна ситуация - Dow Jones на минус 350, а Европейските книжа не мърдат, а и много щатски не мърдат толкова много надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Ако Файзер падне до 31, става за вход. Може и с leaps да се играе. Премиите бяха супер ниски вчера, но щом дори аз го разбрах, сигурно вече ще има прекалено много маймуни на клона. Фармата като цяло не е балоняк, ако и да има доста проблеми в сектора.
                    Кво го мислиш - нали напраи милиони от GME

Коментар

• Ако Файзер падне до 31, става за вход. Може и с leaps да се играе. Премиите бяха супер ниски вчера, но щом дори аз го разбрах, сигурно вече ще има прекалено много маймуни на клона. Фармата като цяло не е балоняк, ако и да има доста проблеми в сектора.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Дано не спихне до обед...
                        дано спихне и се приключи с тази дивотия. Не че имам против хората да спечелят, но първо, те губят, а печелят големите риби. И второ, което е по -важното, сринаха целия останал маркет. Дано който е стискал от предната сесия вчера си е редуцирал загубите и е продал и да се приключва
                        Last edited by IvelinaJensen; 26.02.2021, 13:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          Силен ръст за кратко време(в тази сутрешна сесия) - насъбрал се е бичи гняв
                          Дано не спихне до обед...

Коментар

• Силен ръст за кратко време(в тази сутрешна сесия) - насъбрал се е бичи гняв

Коментар

• Аз лично изпуснах много пари щото оня ден почнах да шортя нафтата ама вчера се отказах преждевременно щото се подведох по едно друго дето уж растеше и разкарах шорта на минус. Както се досещате, другото в последствие падна, а нафтата днес се срина и изпуснах дебел профит. Само ден повече трябваше да изчакам. Така е като реагирам импулсивно и не си следвам стратегиите.
                              Забелязахте ли че редитовците готвят да изстрелят и CCIV

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Пазара не е само нагоре хора.Има и надолу.А аз съм виждал много,много надолу как слиза пазар .Аз съм ок нека слиза още.Бизнеса полудя и ще има кинти да се купуват по-ефтини акции .
                                Няма ли да е наистина яко, ако потъне баш около 10 март. Да го превърнем в ежегодно събитие предлагам. Представям си как Ташунко ръга лакти, за да докопа промоциите.

===

Ташунко, в интерес на истината последните месеци ти изпусна толкова пари, че не знам какъв дефлационен армагедон трябва да дойде, за да наваксаш.
                                Last edited by terziеv; 26.02.2021, 00:30.

Коментар

Working...
                                X