Първоначално изпратено от Lupus
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеИзлязох отново от ГМЕ изцяло и натоварих много сериозно PSTH. Почти 100% от портфейла е. Всеки момент е възможно да обявят сделка.
Позицията е 50% в акции и 50 в опции за Юни страйк 40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеИзлязох отново от ГМЕ изцяло и натоварих много сериозно PSTH. Почти 100% от портфейла е. Всеки момент е възможно да обявят сделка.
Мисля (надявам се) че ГМЕ ще върне върне на около 50, където пак ще натоваря кошницата
Нищо не препоръчвам или съветвам хората да направят
Успех с PSTH!
Коментар
-
Излязох отново от ГМЕ изцяло и натоварих много сериозно PSTH. Почти 100% от портфейла е. Всеки момент е възможно да обявят сделка.
Мисля (надявам се) че ГМЕ ще върне върне на около 50, където пак ще натоваря кошницата
Нищо не препоръчвам или съветвам хората да направят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Аз съм в потрес с тия маркети. От как съм в играта всичко е странно, не a безумно. Някой от списващите случайно да е на плюс тази седмица?
Аз съм на добър минус последните 10 дена ако това те успокоява. Но пък бях на огромен плюс от началото на годината. Играта наистина е шантава. Според мен просто клатят пазара преди стимулите. Сега дали ще падне с 10-15% или не ... нямам идея. Аз лично го играя вече по-предпазливо след като се поопарих тук там последната седмица.
Пазара си има нагоре .. надолу ... много нагоре ... много надолуи никога не може да познаеш. Като цяло до сега имаше много много нагоре. Нормално е да има и корекции. Макар, че за момента няма никакви по-сериозни.
Last edited by pantaleev; 26.02.2021, 20:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеНаблюдаваме странна ситуация - Dow Jones на минус 350, а Европейските книжа не мърдат, а и много щатски не мърдат толкова много надолуLast edited by IvelinaJensen; 26.02.2021, 19:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАко Файзер падне до 31, става за вход. Може и с leaps да се играе. Премиите бяха супер ниски вчера, но щом дори аз го разбрах, сигурно вече ще има прекалено много маймуни на клона. Фармата като цяло не е балоняк, ако и да има доста проблеми в сектора.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Дано не спихне до обед...Last edited by IvelinaJensen; 26.02.2021, 13:14.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСилен ръст за кратко време(в тази сутрешна сесия) - насъбрал се е бичи гняв
Коментар
-
Аз лично изпуснах много пари щото оня ден почнах да шортя нафтата ама вчера се отказах преждевременно щото се подведох по едно друго дето уж растеше и разкарах шорта на минус. Както се досещате, другото в последствие падна, а нафтата днес се срина и изпуснах дебел профит. Само ден повече трябваше да изчакам. Така е като реагирам импулсивно и не си следвам стратегиите.
Забелязахте ли че редитовците готвят да изстрелят и CCIV
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПазара не е само нагоре хора.Има и надолу.А аз съм виждал много,много надолу как слиза пазар.Аз съм ок нека слиза още.Бизнеса полудя и ще има кинти да се купуват по-ефтини акции
.
===
Ташунко, в интерес на истината последните месеци ти изпусна толкова пари, че не знам какъв дефлационен армагедон трябва да дойде, за да наваксаш.Last edited by terziеv; 26.02.2021, 00:30.
Коментар
Коментар