Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by IvelinaJensen; 16.03.2021, 13:29.
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеМислех си че поне за датски акции може да се ползват стопове ама и там се оказа шит. Абе то като си карък ни стопове ни Господ ни Гяол ще те спаси
- 1 like
Коментар
-
I believe cash is and will continue to be trash (i.e., have returns that are significantly negative relative to inflation) so it pays to borrow cash rather than to hold it as an asset...
Ама друго си е да ти го рече някой на английски. Тоя акъл ще се появи и на сайта след някоя седмица. А маратонците да си пазят коленцата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Мдда, вазелин винаги трябва да има човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Вазелина за кое първо, за ските или за след тва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениепоследно ски или рали
===
Танкери. Това остана.
===
Eх, де да имаше преди няколко месеца някой да рече да се купуват имоти, финове и нафта...Last edited by terziеv; 15.03.2021, 20:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Не е вярно, вика да мажете ските!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Вика, че бруталното рали тепърва предстои.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
и кво говори
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеVlad Tenev говори вече 20 минути по блумбърг тв
Коментар
-
Хмм, четох точно това покрай годишните върхове... че исторически след годишен връх имаш гарантирани още около 30% нагоре... не го намирам в момента линка. Мен наистина ме вълнува, защото почти всичко ми е на връх. В случая обаче нещата се контролират изключително грубо и не знам доколко може да се разчита
.... Особено важи за цикличните. Според мен цикълът при суровини и храни едва сега започва, а бая компании са ВЕЧЕ на ath и разни анализатори променят оценките на hold и sell.
Last edited by terziеv; 14.03.2021, 17:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМного хубаво не е на хубаво. Има тема за опции, по-добре там да ги обсъждаме. Цък Иначе се губи информацията в тази тема кладенец.
Жорка, кога ще ни светнеш за резултатите от историческите симулации?
Последният ми експеримент е да купувам по 1 акция, от която така или иначе държа много през съвсем малък интервал и да я продавам на печалба колкото да си покрия комисионната и данъка. Целта - да генерирам комисионни и да ми пуснат безплатни пресни котировки, които би трябвало и да мога да даунлоудвам за симулации.
Този месец това го направих с ръчно поставяне на поръчките.
Следващия мисля че ще стане автоматично с TWS ScaleTrader.
Не е лесно да си скъп на триците, но понеже не вярвам много в резултатите, не влагам много.
Първо тримесечие съм го отписал за смятане на данъци.
Покрай GME ми стана интересна следната стратегия: да се купуват акции на all time high, през определен интервал с натрупване. Това прилича на ScaleTrader но с обратна посока. По принцип е глупава стратегия, но и пазарът беше такъв преди вдигането на лихвите. Въпросът е дали може да се филтрират акциите за които това работи, и как изглежда графиката на портфолио съставено от такива акции.
Коментар
Коментар