IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мирише ми на мечи пазар . Ще се влиза отново на ниски ценички .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Путове и етфи за целта - да искаш.
      Ама идеята не ми се струва добра.
      идеята е че може би предстои спад за дълъг период ...да речем 1-2 година ... и няма да стане от днес за утре ...същото може би предстои при ЕУР/УСД...за злато не съм сигурен много
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ми продаваш половината TALO и така.
        Малеее TALO кво праи днеска. Неам го за съжаление. Ама си поиграх малко с нафтата. Избързах да я продам ама се продаде докато се усетя да мръдна цената. Нищо - 5000 кинта за 1 ден ме устройват.

Коментар

• Време за опцийка на arkk както е кацнало на ма100.
          Спекуланта в мен го сърби за повече, ама една стига засега. Че не се знае оня дали ще внимава в картинката, какво говори... току виж цункало ма200.
          Историята помни няколко негови нескопосни издънки.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
            има ли някои идея за скъсяване на US 30 от текущи 32000 или дори 33000 в по дългосрочен план ? до към 22 000??
            Путове и етфи за целта - да искаш.
            Ама идеята не ми се струва добра.

Коментар

• Купих още бройки Liminal BioSciences (LMNL) @4.28. Средната ми цена стана 4.66. Давам ги с усмивка на +5~15%.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

с кво?
                Ми продаваш половината TALO и така.

===

Баси, някаква голяма игра се е получила днес между RIO и TRQ, но не съм сигурен как е правилното отиграване.
                Last edited by terziеv; 04.03.2021, 19:37.

Коментар

• има ли някои идея за скъсяване на US 30 от текущи 32000 или дори 33000 в по дългосрочен план ? до към 22 000??
                  Pip master

Коментар

зимай apt че пак влезе в зона и я натискат.
                    с кво?

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                      Хаха, говориш с човека който спомена, че бил взел напазарувал не знам каква си харитя за около $200 (двеста долара)...

Това за бедността го казва от завист и защото си е заядлив (а защо е такъв бях обяснил, но ме изтри модерацията)

Ама не казва с какъв портфейл играе. Едно е 500, друго е 5000, трето е 50 000, а четвърто е 500 000. Има разлика в мисленето с нарастването на нулите.

Коментар

• Ахам "падащи чекии", cut the loosers и други интелигентности, които се ползват, когато не искаш да разчиташ на собствена глава, уши и очи. Те затуй най-лошото в у-ще е да си преписвач. зимай apt че пак влезе в зона и я натискат. Продаваш на ~16 и евентуално повтаряш.

Коментар

Тук таме някой тупан заложил на финове, имоти и нафта. Ама едва ли такъв пише във форума.
                          Аз познавам един на плюс. И е бил през цялото време от как пада маркета щото е накупил разни на дъното и ся яко рипат. Тоя същия когато всичко растеше обаче беше на минус. Уникум. Ама се учи човекът от грешките си. А аз от него научих да продавам на минус и сега всичко което махнах на загуба е в небесата. Сама съм си вионовна, че си пропуснах шансовете. А имах много и големи.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Цяла дузина картони на зеленко, ама пък техите така лошо ми ги размазаха че падам повече от спайчо
                            Хубаво поне, че си хеджирал със злато.

===

Аз имам една тех шитня LLNW и ми смуче кръвчицата, мамицата ѝ. Научих си урока там.

Коментар

Някой на плюс днес?
                              Тук таме някой тупан заложил на финове, имоти и нафта. Ама едва ли такъв пише във форума.

Коментар

Някой на плюс днес?
                                Цяла дузина картони на зеленко, ама пък техите така лошо ми ги размазаха че падам повече от спайчо

Коментар

Working...
                                X