If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Путове и етфи за целта - да искаш.
Ама идеята не ми се струва добра.
идеята е че може би предстои спад за дълъг период ...да речем 1-2 година ... и няма да стане от днес за утре ...същото може би предстои при ЕУР/УСД...за злато не съм сигурен много
Малеее TALO кво праи днеска. Неам го за съжаление. Ама си поиграх малко с нафтата. Избързах да я продам ама се продаде докато се усетя да мръдна цената. Нищо - 5000 кинта за 1 ден ме устройват.
Време за опцийка на arkk както е кацнало на ма100.
Спекуланта в мен го сърби за повече, ама една стига засега. Че не се знае оня дали ще внимава в картинката, какво говори... току виж цункало ма200.
Историята помни няколко негови нескопосни издънки.
Ахам "падащи чекии", cut the loosers и други интелигентности, които се ползват, когато не искаш да разчиташ на собствена глава, уши и очи. Те затуй най-лошото в у-ще е да си преписвач. зимай apt че пак влезе в зона и я натискат. Продаваш на ~16 и евентуално повтаряш.
Тук таме някой тупан заложил на финове, имоти и нафта. Ама едва ли такъв пише във форума.
Аз познавам един на плюс. И е бил през цялото време от как пада маркета щото е накупил разни на дъното и ся яко рипат. Тоя същия когато всичко растеше обаче беше на минус. Уникум. Ама се учи човекът от грешките си. А аз от него научих да продавам на минус и сега всичко което махнах на загуба е в небесата. Сама съм си вионовна, че си пропуснах шансовете. А имах много и големи.
Коментар