Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Секи момент идва японският сценарий. Спад 20% може, 70% даже може... след деноминация обаче.
...
В интерес на истината AMD слиза крайно подозрително при сравнително нисък обем. Неприятно ми е да го кажа, но май ги натискат надолу и почва да изглежда нелошо за вход и отиграване. В дългосрочен план компанията си остава фигня непоръбена, която ще изостава от половината пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПадат, падат, какво падат? Нищо не падат. Това падане ли е
Едно време какви падания имаше...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Падат, падат, какво падат? Нищо не падат. Това падане ли е
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЗа мен акциите падат щото малоумниците, които явно са прекалено много, продават за да купуват въздух (крипто, doge etc. shit)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
не само Модерна
Джонсън
Астра-Зенека
всички фармацевтични
Обаче синята птица дъно не може да си намери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Ми не е заради това. Калкулират други рискове. По принцип Наско би трябвало да затвори супер цикъла си на 21-22 точки и да съвпадне със супер цикълът при суровините. Въпросът е дали геополитиката няма да се обърне на 180 градуса изпреварвайки естествения процес на борсите. Скоро ще видиш след отчетите на Модерна какво шоу ще е.
Джонсън
Астра-Зенека
всички фармацевтични
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЗа мен акциите падат щото малоумниците, които явно са прекалено много, продават за да купуват въздух (крипто, doge etc. shit)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Анализаторите предпочитат ADM.
AM транспортира продукцията на AR.
AM дава 10% дивидент, а AR е на загуба - не ми харесва. Терзиев да обясни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеADM го държа от година и ми се вижда бая нагоре. Дали е вече за продаване или има още хляб в него. Освен мижавия дивидент разбира се. Мисля да го джитна и да взема АМ заради дивидента
AM транспортира продукцията на AR.
AM дава 10% дивидент, а AR е на загуба - не ми харесва. Терзиев да обясни.
Коментар
Коментар