забележете господа... след целодневния спад ДОВ коригира и образува типичен двоен връх на 5 мин... а.на 1 мин това се изявява в пробиване на trend линията .. зелената.. след пробива на тази зелена трендлиния цената се опитва да покачи за нов връх но не успява стига само до тест на зелената trend линия и пропадане с импулс надолу ...чиста техника
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Кои са големите и защо са толкова тъпи (по твоята логика) -- това винаги ми убягва при подобни изказвания
Да не си станал фен на конспиративни теории?
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЗаигравка на голо дупе, ако днес големите не крепят здраво пазара ще заприлича на миналия март
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакъв прекрасен ден е днешния
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
кво ми дреме за графиката ако аз съм на минус, би ли ми обяснил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
еми да, те затова вървят на зиг-заг
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Aма много чувства влагате бе, ако я карате така нема останат нерви.
Я погледни и годишните графики та белким се поуспокоиш.
Пък и още 10% да се скинат - голям праз. Хортуват му опортюнити...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
явно не си единственият дето го прави - това е новата мода дето движи маркета напоследък
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеайде и Dow се отчете. Кой продал - продал. Това разбира се сте направили всички вие спецовете. И особено Терзо
Я погледни и годишните графики та белким се поуспокоиш.
Пък и още 10% да се скинат - голям праз. Хортуват му опортюнити...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениестратегията е проста днес купувам, утре като пак стане зелено продавам, вдругиден като стане червено пак купувам и така
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМирише на сеч днес.Last edited by pantaleev; 19.05.2021, 17:03.
- 1 like
Коментар
Коментар