If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пълните ли самосвала?!? А трябва. Газът най-накрая върна малко. Въглищата и те връщат. HCC слезе на нивата от юли. E, Antero не ще да слезе под 13, но да не бъдем перфекционисти.
Не искаше да се учиш.Пускаш само откачени постове за атомки и бомби а можеше за много неща да те светна.Ти обаче реши да ме лаеш а мен който не ме е залаял той не е побеснял.Факт! Просто Господ ме пази!
Каква ти е офертата за обучение? Disclaimer: Не плащам
вече единственото, което може да ме изненада на тия пазари е да се случи нещо логично.
Нафтата цял ден расте и изведнъж - безпричинен срив
ако казваш за Брента не се чуди че пада тъй като на 4 часа графика си е в down trend от 74 ... просто е коригирал и ти си взела корекцията за възходящо движение но идва време когато цената си тръгва по старшият таим фреим https://ibb.co/ymzzXkm
и понеже някои долу се учудва че СПХ 500 прави нов връх ..еми какво да прави той си е във възходящ trend от сума време... по дневна графика , седмична и месечна и по старшите фреимове бутат нагоре ... възходящите трендове правят нови върхове и докато trend линията (чЕРВЕНАТА )не бъде пробита УБЕДИТЕЛНО UP тренда е валиден... пуснете си по един Моовинг по графиките той поне ще ви показва посоката без да търси логични (според вас доводи )когато цената е под Ма продавайте когато е над МА купувайте
P.P когато цената е в рейндJ горното написано не работи https://ibb.co/pRSmQq5
Тоя пак е на печалба. Тоа непрекъснато печели. Е зарадвало те е еврейчето явно . Хяхяхяхяяяхах
Не искаше да се учиш.Пускаш само откачени постове за атомки и бомби а можеше за много неща да те светна.Ти обаче реши да ме лаеш а мен който не ме е залаял той не е побеснял.Факт! Просто Господ ме пази!
Терзу̀, най-изненадващото тази седмица е сривът при петрола. Направо гледах и не можех да повярвам на очите си А за падането на GME и AMC, да не говорим. Вече няма никаква логика в пазарите
Прочее, ти кога ще си продадеш четиритях акции в GME? И какво ще посъветваш хората дето са купили на $250 с очакване за $1000
Вчера един заспал звяр се събуди в моя портфейл и ме зарадва с едни 20к доларчета ръст.Да видим днес дали ще качи още 40-50%.Ще има яка спекула ми се струва и затова изчезвам от форумчето.
Тоя пак е на печалба. Тоа непрекъснато печели. Е зарадвало те е еврейчето явно . Хяхяхяхяяяхах
A pредстави си какъв шок ще бъде, ако и днес имаме рекорд. Подобно неочаквано развитие може да се сравни само с изненадата от двойното поскъпване на газ и въглища. Всичко това докато чакаме японския сценарий.
вече единственото, което може да ме изненада на тия пазари е да се случи нещо логично.
Нафтата цял ден расте и изведнъж - безпричинен срив
A pредстави си какъв шок ще бъде, ако и днес имаме рекорд. Подобно неочаквано развитие може да се сравни само с изненадата от двойното поскъпване на газ и въглища. Всичко това докато чакаме японския сценарий.
Не мога ти разбера драмата и това е. Скучаещите милионери сте мега досадни.
Вярно е, че вчера пазарът ни поднесе поредната шокираща изненада. Напълно неочаквано имахме нов рекорд на S&P. Кой да предположи такова невероятно развитие. А пък газът как ни изненадва вече цяла година, не е истина.
Та ако си съвсем чалната да имаш готови пари, просто купувай. Почти няма значение какво. Голяма работа дали ще удвоиш или учетвориш. И без това няма за какво да ги харчиш. Иначе си знаеш - няма такова нещо като прекалено много Антеро.
Как кой да предположи? Самият ти оня ден написа, че всичко ще расте. Леко се зачудих, щото от кога шортят S&P, ама явно без да искаш позна.
Питам конкретни неща, а ти ми суреваш бреговете. Невероятно е - колкото повече хората знаят за мен толкова по-погрешно мнение си изграждат.
Верно AM са паднали - сега видях. Ама ако ми е за още дивидентни акции предпочитам BW LPG - повече плащат. Взех малко от тях де
Вчера един заспал звяр се събуди в моя портфейл и ме зарадва с едни 20к доларчета ръст.Да видим днес дали ще качи още 40-50%.Ще има яка спекула ми се струва и затова изчезвам от форумчето.
Не мога ти разбера драмата и това е. Скучаещите милионери сте мега досадни.
Вярно е, че вчера пазарът ни поднесе поредната шокираща изненада. Напълно неочаквано имахме нов рекорд на S&P. Кой да предположи такова невероятно развитие. А пък газът как ни изненадва вече цяла година, не е истина.
Та ако си съвсем чалната да имаш готови пари, просто купувай. Почти няма значение какво. Голяма работа дали ще удвоиш или учетвориш. И без това няма за какво да ги харчиш. Иначе си знаеш - няма такова нещо като прекалено много Антеро.
Коментар