Първоначално изпратено от Майстора233
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- 1 like
-
Novavax хубаво ги изстреляха, но днеска имат Earnings AMC и се чудя дали пак ще се сринат както след предния отчет. В marкetchameleon дават очаквано движение 9.5% ама то може да е в двете посоки. Имам от тях и се чудя дали да не ги продам преди отчета. Гледам и премаркет падат, а лично аз не виждам причина да скочат още повече след отчета, защото още дори не са почнали да пласират ваксините си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДнес поредната чудовищна изненада. Ко стана, нали щеше да има тъпиринг.
Последно нафтата лека дип ли прави или сериозно се е засилила надолу?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Малееее, максимум x3 само. Само някакви валутни двойки били x4. Срамота. Явно няма да можем да настигнем Гейтс в този живот.
Коментар
-
Пъпеш, айде бебешките тантруми другаде. Никой не ти е виновен, че изпусна двете най-печеливши години в историята на борсите.
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеужасно много се минах.Last edited by terziеv; 03.11.2021, 22:15.
Коментар
-
Какъв петрол... трябваше да вземеш XOM на $62 преди около месец, както каза тъпиринга
Лично аз не взех. Вместо това взех UNP на $203, NKE на $149.5, MSFT на $283.50 и ужасно много се минах.
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Лично аз ако имах позиции в петрол бих затворил 70 процента в момента .
30 процента със стоп на 73 долара малко под предишния връх от 77 долара и евентуално ако отиде на 90 - 100 долара бих затворил 30 -те процента.
Другият вариант да не затваряш ръчно да сложиш стоп в случая на 78 и постепено да го местиш на горе , ако петрола качва. Като оставяш 8 -9 долара от върхът за може позицията да диша.
Това е общо взето начините за излизане от пазара ако си решил.Last edited by Money; 03.11.2021, 22:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение... кой, мамка му, е фондът с най-голям лост?
Коментар
-
Де да знаех как седят нещата преди две години. Просто трябваше да ипотекирам къщата, жената и децата, да усвоя целия марджин и да набутам всичко в опции на пасивен фонд с най-голям възможен лост.... Хората пари раздават със самосвали, а аз само срамежливо прибирам по нещо в джобовете.
... кой, мамка му, е фондът с най-голям лост?Last edited by terziеv; 03.11.2021, 21:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДнес поредната чудовищна изненада. Ко стана, нали щеше да има тъпиринг.
Коментар
Коментар