Gogl-a се сети най-накрая. Ако не бях плащал премия за тъпата опция, сега можеше и да съм на плюс.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениезащо пада лирата?
Надолу ли са пазарите според вас. Че ако е така да се възползвам от намалението днес да попродам малко
Коментар
-
защо пада лирата?
Надолу ли са пазарите според вас. Че ако е така да се възползвам от намалението днес да попродам малкоLast edited by IvelinaJensen; 24.11.2021, 18:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Това бяха от най-бързите 1000 долара някога. Затворих
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
речено-сторено, купих 400000 турски лири срещу долар
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеИ ква стана тая.... чета заглавие: U.S. oil down early Tuesday as White House announces release of 50 million barrels from strategic reserve
И петрола преди час прави шип нагоре. Не са глупави трейдърите - това е консумацията на Америк за 4-5 дни.... а OPEC веднага са казали че може да преразгледат и забавят плана за покачване на производството с 400 мл барела на ден. Така е в покера... като блъфираш но ти личи
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеВчера с 5 цифрен спад на портфолиото, Днес с 5 цифрен ръст на портфолиото. Имамиха ги днес хората които търгуват по трендови графики, нива на съпорти, фибоначита и т.н и това е ми се струва да само началото. Не мога да се зарадвам, защото освен петролните компании и някои суровинни всичко днес е толкова гадно и убито, че чак не ми се вярва. Не искам да увеличавам над 70% дела в такива инвестиции, а ако така продължава още няколко дни ще е зле. Според мен финалното яху нагоре на пазарите ще е съчетано със спад на долара и ръст на Emerging markets, сега удобно продават скъпите долари за да купуват активи. Аз лично съм само с 5% тежест на американски акции, но имам доста ADR-и, Смята че доларът е готов за як сел срещу турска лира, рубла, реал и др. Даже за утре планирам да участвам на форкес пазар за пръв път от 10г сигурно и да продам долара срещу турски лири
P.S събудиха се от летаргята на финала!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеВчера с 5 цифрен спад на портфолиото, Днес с 5 цифрен ръст на портфолиото. Имамиха ги днес хората които търгуват по трендови графики, нива на съпорти, фибоначита и т.н и това е ми се струва да само началото. Не мога да се зарадвам, защото освен петролните компании и някои суровинни всичко днес е толкова гадно и убито, че чак не ми се вярва. Не искам да увеличавам над 70% дела в такива инвестиции, а ако така продължава още няколко дни ще е зле. Според мен финалното яху нагоре на пазарите ще е съчетано със спад на долара и ръст на Emerging markets, сега удобно продават скъпите долари за да купуват активи. Аз лично съм само с 5% тежест на американски акции, но имам доста ADR-и, Смята че доларът е готов за як сел срещу турска лира, рубла, реал и др. Даже за утре планирам да участвам на форкес пазар за пръв път от 10г сигурно и да продам долара срещу турски лири
Коментар
-
Вчера с 5 цифрен спад на портфолиото, Днес с 5 цифрен ръст на портфолиото. Имамиха ги днес хората които търгуват по трендови графики, нива на съпорти, фибоначита и т.н и това е ми се струва да само началото. Не мога да се зарадвам, защото освен петролните компании и някои суровинни всичко днес е толкова гадно и убито, че чак не ми се вярва. Не искам да увеличавам над 70% дела в такива инвестиции, а ако така продължава още няколко дни ще е зле. Според мен финалното яху нагоре на пазарите ще е съчетано със спад на долара и ръст на Emerging markets, сега удобно продават скъпите долари за да купуват активи. Аз лично съм само с 5% тежест на американски акции, но имам доста ADR-и, Смята че доларът е готов за як сел срещу турска лира, рубла, реал и др. Даже за утре планирам да участвам на форкес пазар за пръв път от 10г сигурно и да продам долара срещу турски лири
P.S събудиха се от летаргята на финала!Last edited by desperado; 23.11.2021, 22:55.
- 1 like
Коментар
-
И ква стана тая.... чета заглавие: U.S. oil down early Tuesday as White House announces release of 50 million barrels from strategic reserve
И петрола преди час прави шип нагоре. Не са глупави трейдърите - това е консумацията на Америк за 4-5 дни.... а OPEC веднага са казали че може да преразгледат и забавят плана за покачване на производството с 400 мл барела на ден. Така е в покера... като блъфираш но ти личи
Коментар
Коментар