някой следи ли манипулациите на нафтата? Хем уж я познавам, хем всеки път успява да ме изнанада. Някой печели дебели пачки от нея, ама кой ли е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Забавнен коментар от Seeking Alpha:
JeffSizemore
12 Nov. 2021, 6:13 AM
Comments (1.94K)
|
+ Follow
Never understood Europeans. They spent trillions building up their windmills and solar panels and now refusing to turn them on. Also why is it cold in Europe? The earth is heating up I’ve seen all the news of 100 degree Denmark.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Иде и времето на такслос селинг...
Най-добре е да отговорят кои кодове на борси се считат регулиран пазар и не се дължи данък.
Ще му подготвим запитването, или с електронен подпис по мейл или лично трябва да се занесе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеголемите си играят играта, а ние се чудим ква е новината. Не виждате ли как помпат и сриват без никаква логика
Коментар
-
Баааааси изненадата. Газчицата в американското надолу, а компаниите нагоре. Кой да предположи.
В интерес на истината има някакви такива елементарни стратегии, в които ме сърби да хвърля повечко ресурс. Ама с мои пари ми е тегаво да го играя "кучето на Павлов"Last edited by terziеv; 22.11.2021, 19:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеPay Pal и Mastercard доста надолу са се втурнали, някой знае ли причината ? Да е изскочило някакво съобщение ?
На фона на New record high за Dow
Коментар
-
Май всички платежни са надолу тия дни.. може би подготвят някаква нова система ,знае ли човек - дигитални валути и да се прескачат тия платежни оператори .. Wise Pls последния месец яко надолу ги следя... аз подкрепих дядо Бъфет и си купих StoneCo Ltd (цената е под IPO), дето пак е онлайн система за разплащания в Бразилия..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеBrent-a , както и WTI са отстъпили от най-горните котировки (85-86 за брента), гледам сега е 78$, но пък и долара доста се покачи (с 3-4% за това време). Как го виждате по-нататък петрола ?
short голд, sell PLAY, buy TSMLast edited by dollarman; 22.11.2021, 16:37.
Коментар
-
Не съм съвсем съгласен. Най-малкото не знам някой да е 100% хеджиран. Второ, газовите направиха пари, почти не останаха такива, които са заплашени от фалит. Трето, каквито и да са фючърсите, цената за деня оказва някакво влияние. В допълнение, тези които следя, определено се отказват да хеджиран такъв голям % от добива.
И накрая - при >90% от дните, в които газ/нафта са нагоре, газови/нафтови късо са нагоре. Обратното е аномалия, която за последната година мога да гарантирам, че бързо бива наваксана и няколко пъти вече успях доволно да се възползвам.
Като цяло обаче ще съм супер доволен газчицата да играе в определени граници >4, но <7. kold/boil играта е неприлично печеливша. Да пишеш опции върху etn-и с лост... мляс мляс На този фон самите компании вече не са ми чак толкова интересни. Иначе CRK слязоха на интересно ниво.
Коментар
Коментар