Лонг на Тесла с лост, стоп 930.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Henkel също ги разкарах, на 28 февруари 2020, на EUR 84.54. После пазарът като тръгна нагоре взех повече SAP на окло EUR 100 и с НЕN повече не съм се занимавал.
DHR-а трябваше да го взаимствам от тебе, тогава навремето 2016 като каза. То и сега сигурно не е късно де. Тъкмо са се спихнали.
Първоначално изпратено от ConvexityRider Разгледай мнение
Да, аз такива работи дори не ги следя. Те ще седят докато стана на 60. Иначе VF и Henkel са ми любимите за трейдъбг с голям leverage както и Frisenius. Просто винаги се връщат към mean след големи движения нагоре и надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе, тези ги разкарах по-рано тази година на $79.85. На някакви мизерни +26% без да броим дивидентите, но карай. Те ми бяха малка позиция.
Ти още ли холдваш DHR?. Иначе VF и Henkel са ми любимите за трейдъбг с голям leverage както и Frisenius. Просто винаги се връщат към mean след големи движения нагоре и надолу.
- 1 like
Коментар
-
Не, тези ги разкарах по-рано тази година на $79.85. На някакви мизерни +26% без да броим дивидентите, но карай. Те ми бяха малка позиция.
Ти още ли холдваш DHR?
VFC държиш ли още
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Успех, но изброените са ми скъпи. Сигурно ще качат още, но дори чудовището Газпром няма потенциал да удвои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Там някъде, бях мернал нейде че фортескю очакват 66$ тон
Коментар
-
Като цяло не ми де занимава с commodities. Държа от 63 евро Novatek и Gazprom търгувах заради Flow към Европа. Имам много по лесни места за правене на пари: cropenergies, neste, verbio, orsted, rwe etc.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Там някъде, бях мернал нейде че фортескю очакват 66$ тон
Коментар
-
Iron ore има още да върви надолу 60-70 usd, vale около 9 eur може. По добре steel компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
vale е евтино. Тепърва да купуваш Митал ми се вижда далеч по-рисково.
- 1 like
Коментар
-
Iron ore има още да върви надолу 60-70 usd, vale около 9 eur може. По добре steel компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПазара ми се чини да е изключително опасен в момента. Продадох CAJ на приличен профит. Събирам за всичко коз - VALE, чакам само някакъв знак че ми омръзна да дъвчат Китайското строителстово
Коментар
-
Аз така и не разбрах защо този вторник MILE беше на зелено, а leaps-овете ми яко на червено. Нещо изчисленията за IV са се променили мощно... това променя стратегията ми за стоповете, които обвързах с цената на самата акция, а не на опциите.
===
Vermilion Energy intends to reinstate a fixed quarterly dividend in Q1 2022.
Мамка му, толкова го дебнах и за някакви центове ми се изплъзваше сума пъти.Last edited by terziеv; 10.11.2021, 09:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнениеНякой има ли идея какво ще се случи с warrants на МILE след сливането.
Коментар
Коментар