IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой държи ли LYB? Защо е толкова ниско? Полит риск?

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
      Дали HOOD вече не е за купуване, цената е под IPO? Очаквах такава цена само ако пазара заедно с новоизлюпените търговци катастрофират.
      Не ми харесва графиката, изчакай да формира дъно.

Коментар

• Дали HOOD вече не е за купуване, цената е под IPO? Очаквах такава цена само ако пазара заедно с новоизлюпените търговци катастрофират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение
          Ако прототипа на сайта не е умалено копие , няма начин да сложиш 350 кила вътре.
          Това, което гледах за прототип, вероятно е тестов макет. Иначе на сайта има дименсиите:

WINGSPAN ……………………………….16m / 52ft

FUSELAGE ………………………………… 8m / 26 ft

HEIGHT ………………………………………. 4m / 13 ft

DIAMETER ………………………………… 1.3m / 4.3 ft

PAYLOAD ………………………… 350 kg / 770 lbs

RANGE …………………………..... 2,500 km / 1,550 mi

ALTITUDE ……………………….. 22,000 ft

SPEED ……………………………… 200 km/h / 125 mph
          Би следвало доста обемни товари да може да носи, но липсата на снимки или видео на пълномащабен прототип говори, че още нищо не е готово.

Коментар

• Ако прототипа на сайта не е умалено копие , няма начин да сложиш 350 кила вътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение
              Къде видя , че са реактивни.
              Грешка! Витлови са. Нещо по инерция пиша.

Коментар

• аз си удвоих Алибаба -то ... все ми се чини, някой ден Китай като заграбят власта от САЩ ще се по-скъпа компания от Амазон, ама ще трябва да почакам 20-30 години още ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                  . Реактивни самолетчета за 350 кила товар. Не е много , ама си е един бус.
                  ​​​​​
                  Къде видя , че са реактивни.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Ти не таргетираше ли 8% годишно?
                    Toва бе в началото, бях доста предпазлив и внимателен. Пък и като за кеш ми се струваше добре като таргет.
                    Вече съм на 2х8

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ко нъе, ето ти от вчера на 115$ страйк за17 Дек, 20 делта, 6.74% доходност от премията.
                      Днес със сигурност ще е над 8$ че примаркет са 3% надолу.
                      Ти не таргетираше ли 8% годишно?

Коментар

• То тази тема баш не е за тука, ама в тази на БФБ-то само я препикаха и се заеха със стари вражди.
                        Какво мислите за предстоящото IPO на Dronamics на БФБ?
                        То за тази компания финансова информация- йок, но пък и откъде да има инфо за стартъп. По-скоро за идеята ми е въпросът. Реактивни самолетчета за 350 кила товар. Не е много , ама си е един бус. Аз лично не мога да си представя небето пълно с такива, но и преди 100 години не са могли да предположат по 150 000 полета на ден.
                        Как мислите, може ли да има кинти в такъв бизнес?
                        ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Money, няма спор, че volaswap с беше пример за успешен сензорит логик, справящ се отлично с дей трейдинг. В общи линии всеки успешен човек тежи на мястото си. Ние интуитите в дългосрочните сделки а сензоритите в по-краткосрочните. Дали някой е успешен се разбира години след като е отворил реален акаунт. Не дни а години. В това отношение няма как да дам мнение дали Терзиев е успешен, поради твърде малкият му стаж на пазара. Странното е, че той си дава такава квалификация. Реално погледнато няма достатъчно исторически данни, които да подкрепят тезата му. Но самата теория, че е възможно да се правят устойчиво по седем процента месечна доходност говори за некомпетентност или гениалност от неговата страна. В смисъл или е сред стотината най-добри в света или изобщо не разбира какво говори. Няма трети вариант и всеки, който не го разбира не знае концепцията за сложна лихва.
                          апсурт х 2

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

А, има резон в тези неща. Аз, благодарение на вълните, и на Пректър книгата, продадох на БФБ 2007 в началото. Та пропуснах големите загуби. Но пропуснах и последната вълна на покачването. После по едно време имах абонамент за анализи на фирмата на Пректър, форекса пробвах, ама нещо не ми се получи.
                            Номерът е, че има сценарии, ама не знаеш кое е точно това в момента..., после стане ясно, ама след дъжд качулка.
                            Сега сигурно този човек предполага, че сме около в края на 3-та вълна на СП500.
                            На лично ти изпратих един линк. В статията има и препратки към други негови. Виж сам какво смята.
                            Бих шляпнал тук, но модерацията много обича да трие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

7% месечно е абсурд. Това значи 2.2х годишно и за 10 години капитализирано да направиш над 30 милиона от 10 000 начален капитал

Абсурд
                              Апсурт!

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Псилютно! Не я разбирам тази материя, но от последните 5 отдръпвания 4 ги хвана по време и от колко до колко. То и петото хвана, но му се поразминаха данните.
                                А, има резон в тези неща. Аз, благодарение на вълните, и на Пректър книгата, продадох на БФБ 2007 в началото. Та пропуснах големите загуби. Но пропуснах и последната вълна на покачването. После по едно време имах абонамент за анализи на фирмата на Пректър, форекса пробвах, ама нещо не ми се получи.
                                Номерът е, че има сценарии, ама не знаеш кое е точно това в момента..., после стане ясно, ама след дъжд качулка.
                                Сега сигурно този човек предполага, че сме около в края на 3-та вълна на СП500.

Коментар

Working...
                                X