Мисля си,че потребителските цени днес са от ключово значение.Поне за посоката следващият месец .Също така подозирам,че всички страни ги устройства едно успокояване на инфлацията.Така че 7+ % би довело до временно успокоение,пък и временен оптимизъм не е изключен.Не ми се мисли при 8,5+ % колко ще се потопим?Но го има в зара.Така ги виждам аз нещата.Казвайте ,вие как ги виждате?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
50% шанс дъното да е днес, 50% до края на седмицата при почти същите нива, не могат да натиснат повече там където искат да влизат здраво, просто има наредени сериозни ордери, видяха ги и верияттно си казаха, че няма могат да натиснат, видяха и че има кой да гони по нанагорнището, при акции които са напълно аномални като цени. Оставам все още с много неизпълнени ордери. X e на P/E 1.5, TX е на 2, МТ e на 2 но там съм пас, петролни компании масово с P/E 4 и по-ниско. Имаше обаче само частична капитулация при някои акции, но не и за целия пазар, затова оставям 1/3 кеш - разчитам да закачи на куката едри риби докато не отварям платформата следващите дни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеМи добре тръгваме за сега на предборсовата. Ще видим дали ще успее да задържи след отварянето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеЩе го оставят да затвори на косъм под 4000
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеЩе го оставят да затвори на косъм под 4000пазара май се подготвя за 38.2% - 50% retracement но да видим дали ще го бъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЩе удържи ли 4000?
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
Ааааа,днешното друсане си е сериозно.Не ми става ясна причината за такова бързане,но вероятно ще я разберем идните дни?
Понапазарих малко ,пък ще видим?
Ако не обърне до края на сесията или поне желание да покаже........може пък СИПа до към 3900 да искат да го докарат.Знае ли човек?
Апропо, някои тех шитове ги натиснаха до безобразий. Не всичко е гуй и облак. Besi например почва да става на тези цени. Ама за чий да купуваш там и да стискаш палци за 20-30% ъп, кога имаш гарантирана печалба 50-60% в нафтата.
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЩе удържи ли 4000?Last edited by terziеv; 09.05.2022, 19:15.
- 1 like
Коментар
Коментар