Първоначално изпратено от Avalanche
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Какво мислите за новия данък който британците въвеждат върху петролните компании?
Аз имам шел и бп, вчера се ядосах от новината и си продадох половината БП, като мисля да ги заменя с Ени или Екунор...
Преди време "terziev" ми беше дал идея за петробраз, което за момента се представя прилично в портфолиото ми най-вече с дивидента и благодаря..
- 1 like
Коментар
-
Рецесия нерецесия нещата просто ги НЯМА. Това не са ти маратонки или приложение за телефон. Ти лично колко души познаваш, които наистина работят и колко, които имитират работа. Помисли за съотношението. Поглъщате безкритично глупостите по телевизора и после все изненадани.
Бидон и Ко нищо не могат да направят. Надценяваш влиянието им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЛесните кинти от gme вече ги прибрахме. Не вдявам защо искаш да се мъчиш за едни евентуални 30тина %, а не заложиш на гарантираното. Вземи x или кълъфите и си свиркай.
байдъвей, crk мина 19. Бафмаааму, даже аз не очаквах. Явно почват да взимат завоя.
Коментар
-
Лесните кинти от gme вече ги прибрахме. Не вдявам защо искаш да се мъчиш за едни евентуални 30тина %, а не заложиш на гарантираното. Вземи x или кълъфите и си свиркай.
байдъвей, crk мина 19. Бафмаааму, даже аз не очаквах. Явно почват да взимат завоя.Last edited by terziеv; 26.05.2022, 16:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте има ли някой който да играе на риск и хазарт с GME, GME скочи 30% вчера, другата седмица има ER, 2 положителни новини са че влиза в крипто и NFT и че ще правят сплит 1:3, това може би е стартирало покачване което може да се превърне в мания. Шорт интереса в GME е 24% и може да има шорт скуийз. Какво мислите? Дали да не рискувам там едни 1000$?
Коментар
Коментар