Първоначално изпратено от BigGun
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Малиии, какво дране на мечки се очертава до лятото. Горките. Ако някой иска да хване последните 100% от император ГАЗ, да лапва Къмсток.
Първоначално изпратено от BigGun Разгледай мнениеЗащо "Малки продажбички"? Аз съм привърженик на краткосрочните стратегии.
В началото на сесията продадох почти целия портфейл и в края може пак да си го купя.
Основна цел на спекуланта - бета > 1 при катерене и бета < 1 при срутове.
1. Сложно ми е, нервно ми е, твърде често ми се появява внезапен личен ангажимент и съм си патил от отворени позиции (преди малко трябваше да тичам да търся бебешки пантоф пред блока)
2. Макро трендът е очевиден и да се възползвам е елементарно
Целта ми е - 99% в нафта, злато, суровини, каруци и при скок разтоварвам баластаLast edited by terziеv; 04.05.2022, 22:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПочти нищо от ордерите ми не се изпълни, надявам се да тестваме 4000. Много лесно и неплашещо ми изглежда засега
- 1 like
Коментар
-
То баш на това разчитам. Ако стане библейско чудо и отварят старите мини в Европа и САЩ, цената ще отиде у киреча. Стискам палци за нови ограничения. Идните две години нямат никаква алтернатива. Изобщо смятам въглищата за енергията на бъдещето, но това няма начин да го предвидим и си остава на ниво вангуване. Достатъчно ми е, че удвоихме и 2022 ще ни скъсат от дивиденти.
Малко ме е шубе как ще се отрази на стоманата, че там също ми е голям залогът. Мислех, че X ще удари 50 до лятото, но сега не съм сигурен.Last edited by terziеv; 01.05.2022, 21:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ти си неква бела уастовичка. Години, ГОДИНИ има да цоцаме тука. Повечето маймун не може да превключи. Чипът им е повреден. Разгледай какво са писали тука комедиантите с надпис [I]заслужил инвеститор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение
Кой каза че не купуваме, аз съм напълнил кошницата с BTU и НСС.
Despite the drawdown, investors haven’t fled ARKK. Instead, they have funneled more than $658 million into the fund this year
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Купувайте въглища, бе серсеми. Има още x2 до края на годината. Как пък не ви увря главата досега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеА още Пауъл не е размахал тоягата.
Коментар
Коментар