IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър анализ...

https://cryptonews.bizlim.com/news/r...ays?uid=565458

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не вдяваш. Войната им беше нужна. Сега ще имат причина да не "борят" инфлацията.
      И аз все повече си мисля че путин го принудиха да направи псевдо война. Донбас от 8 години ги гърбят що сега нагнетиха напрежение и подкокоросаха украинците да се дървят и да стигнат до война?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

е не е миг, 2 месеца ги надуваха. Дадоха ти достатъчно време да изкяриш. Но по ми е интересно как толкова бързо заключи, че всичко свърши?
        Не вдяваш. Войната им беше нужна. Сега ще имат причина да не "борят" инфлацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
          Е ми.......да пирувамееее!!!Златото /жълто,черно/ надолу.Явно това беше?Всичко свърши за миг.
          Нещо не е както трябва.....според мен.
          е не е миг, 2 месеца ги надуваха. Дадоха ти достатъчно време да изкяриш. Но по ми е интересно как толкова бързо заключи, че всичко свърши?

Коментар

Редно е да се извиня за крайно грешната си прогноза относно краят на днешната сесия.Дано не съм подвел някой.
            А иначе за мен не става ясно как от поне месец и то буквално до вчера пазара изискваше реални пари,добри отчети и ясни перспективи, а така страшната и вече реална война го накара да повярва отново в бъдещите големи но към момента празни обещания?
            Като цяло пазарът не обича напрежение и неизвестни, а днес вече има по-малко неизвестни.

Днеска една джорналистка по радиото вика петролът удари дъно от 100 долара :

Коментар

• Click image for larger version

Name:	US30H4 DIVERGENCIA.png
Views:	1
Size:	9.7 КБ
ID:	3878879

ДАУ

ПП Имам предвит дъната от юни и сега.
              Last edited by Майстора233; 24.02.2022, 23:28.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	BTCUSDH4 DIVERGENCIA.png
Views:	1
Size:	11.8 КБ
ID:	3878877

БИТКОЙН

Отново дивергенция на дъната между Биткойн и Дау , този път на голяма времева рамка обикновено при такова разминаване на голяма времева рамка пазарите обръщат. Възможно Дау да направи дъно отново докато за Бикойна не е толкова вероятно. Койна все още в канала.

Last edited by Майстора233; 24.02.2022, 23:34.

Коментар

• Редно е да се извиня за крайно грешната си прогноза относно краят на днешната сесия.Дано не съм подвел някой.
                  А иначе за мен не става ясно как от поне месец и то буквално до вчера пазара изискваше реални пари,добри отчети и ясни перспективи, а така страшната и вече реална война го накара да повярва отново в бъдещите големи но към момента празни обещания?

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Ако има кой да ти я даде. Май кредитирането не е много същото като преди година и половина. Ще се придържам към кютата.

О, тука бях споменавал преди месец за една далавера в джелязото...познай
                    Точно за нея си мислих, даже на Форда писах за нея!!!

===

Ako някой ми беше казал, че днес баш FB ще ме спаси, нямаше да повярвам.
                    Last edited by terziеv; 24.02.2022, 23:06.

Коментар

Малко е еротично, ни ми се струва, че ипотеките са страшна сделка в момента. Това е извинение да не вдигнат лихвите с 0,5%, а с нещо по-мижаво.
                      Ако има кой да ти я даде. Май кредитирането не е много същото като преди година и половина. Ще се придържам към кютата.

О, тука бях споменавал преди месец за една далавера в джелязото...познай

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

беше
                        Малко е еротично, ни ми се струва, че ипотеките са страшна сделка в момента. Това е извинение да не вдигнат лихвите с 0,5%, а с нещо по-мижаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

долари и суровини - злато, петрол ......
                          беше

Коментар

Е ми.......да пирувамееее!!!Златото /жълто,черно/ надолу.Явно това беше?Всичко свърши за миг.
                            По принцип е ясно, че от цялата работа икономически и финансово най-много печелят САЩ. Репутационен крах, но с Европата е край. От друга страна обаче наистина няма добив. Този път големите ни надхитриха - надуха суровините, надуха "убежищата", натиснаха до безобразие Насдак... и после издърпаха килимчето.

Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнение

Е, дано да не са за лозе ,че PBR е на байр.
                            Ех, не бъркай в раната.

Коментар

И аз така. Някакви луди колци купих за без пари.
                              Е, дано да не са за лозе ,че PBR е на байр.

Коментар

• Е ми.......да пирувамееее!!!Златото /жълто,черно/ надолу.Явно това беше?Всичко свърши за миг.

Коментар

Working...
                                X