Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не вдяваш. Войната им беше нужна. Сега ще имат причина да не "борят" инфлацията.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
е не е миг, 2 месеца ги надуваха. Дадоха ти достатъчно време да изкяриш. Но по ми е интересно как толкова бързо заключи, че всичко свърши?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеЕ ми.......да пирувамееее!!!Златото /жълто,черно/ надолу.Явно това беше?Всичко свърши за миг.
Нещо не е както трябва.....според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеРедно е да се извиня за крайно грешната си прогноза относно краят на днешната сесия.Дано не съм подвел някой.
А иначе за мен не става ясно как от поне месец и то буквално до вчера пазара изискваше реални пари,добри отчети и ясни перспективи, а така страшната и вече реална война го накара да повярва отново в бъдещите големи но към момента празни обещания?
Днеска една джорналистка по радиото вика петролът удари дъно от 100 долара :
- 4 Харесвания
Коментар
-
БИТКОЙН
Отново дивергенция на дъната между Биткойн и Дау , този път на голяма времева рамка обикновено при такова разминаване на голяма времева рамка пазарите обръщат. Възможно Дау да направи дъно отново докато за Бикойна не е толкова вероятно. Койна все още в канала.
Last edited by Майстора233; 24.02.2022, 23:34.
Коментар
-
Редно е да се извиня за крайно грешната си прогноза относно краят на днешната сесия.Дано не съм подвел някой.
А иначе за мен не става ясно как от поне месец и то буквално до вчера пазара изискваше реални пари,добри отчети и ясни перспективи, а така страшната и вече реална война го накара да повярва отново в бъдещите големи но към момента празни обещания?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Ако има кой да ти я даде. Май кредитирането не е много същото като преди година и половина. Ще се придържам към кютата.
О, тука бях споменавал преди месец за една далавера в джелязото...познай
===
Ako някой ми беше казал, че днес баш FB ще ме спаси, нямаше да повярвам.Last edited by terziеv; 24.02.2022, 23:06.
- 1 like
Коментар
-
Малко е еротично, ни ми се струва, че ипотеките са страшна сделка в момента. Това е извинение да не вдигнат лихвите с 0,5%, а с нещо по-мижаво.
О, тука бях споменавал преди месец за една далавера в джелязото...познай
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеЕ ми.......да пирувамееее!!!Златото /жълто,черно/ надолу.Явно това беше?Всичко свърши за миг.
Нещо не е както трябва.....според мен.
Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнение
Е, дано да не са за лозе ,че PBR е на байр.
Коментар
-
И аз така. Някакви луди колци купих за без пари.
Коментар
Коментар