IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо "Малки продажбички"? Аз съм привърженик на краткосрочните стратегии.
    В началото на сесията продадох почти целия портфейл и в края може пак да си го купя.
    Основна цел на спекуланта - бета > 1 при катерене и бета < 1 при срутове.

Коментар

• Малки продажбички правим, прибираме печалбички от пазаруване на неочакваното от никого вчерашно сурче. Чакаме следващото натискане. Като дойде - BTFD и повтаряме упражнението. Това вярно може да се автоматизира.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        Почти нищо от ордерите ми не се изпълни, надявам се да тестваме 4000. Много лесно и неплашещо ми изглежда засега
        Няма трътка направо, толкова е елементарно. И на мен ми направи впечатление, че опциите не отразяваха добре лудите движения и почти не хванах ръка, но пък може да е заради ликвидността. Скъсват ме от смях, кога опитват да натискат добивачите с p/e 3-4, докато суровината лети. Кумя се на уран, че едни кежави dnn имам само.

Коментар

• Почти нищо от ордерите ми не се изпълни, надявам се да тестваме 4000. Много лесно и неплашещо ми изглежда засега

Коментар

• Планът за тази седмица - BTFD! Всеки път когато/ако се сурне.

Коментар

• То баш на това разчитам. Ако стане библейско чудо и отварят старите мини в Европа и САЩ, цената ще отиде у киреча. Стискам палци за нови ограничения. Идните две години нямат никаква алтернатива. Изобщо смятам въглищата за енергията на бъдещето, но това няма начин да го предвидим и си остава на ниво вангуване. Достатъчно ми е, че удвоихме и 2022 ще ни скъсат от дивиденти.

Малко ме е шубе как ще се отрази на стоманата, че там също ми е голям залогът. Мислех, че X ще удари 50 до лятото, но сега не съм сигурен.
              Last edited by terziеv; 01.05.2022, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ти си неква бела уастовичка. Години, ГОДИНИ има да цоцаме тука. Повечето маймун не може да превключи. Чипът им е повреден. Разгледай какво са писали тука комедиантите с надпис [I]заслужил инвеститор.
                Не знам дали ще можем да цоцаме години оттам, въглищата винаги са били под натиск от разни зелени талибани. Ако енергийният пазар се стабилизира малко пак ще ги подхванат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение

Кой каза че не купуваме, аз съм напълнил кошницата с BTU и НСС.
                  Ти си неква бела уастовичка. Години, ГОДИНИ има да цоцаме тука. Повечето маймун не може да превключи. Чипът им е повреден. Разгледай какво са писали тука комедиантите с надпис заслужил инвеститор.

Despite the drawdown, investors haven’t fled ARKK. Instead, they have funneled more than $658 million into the fund this year
                  Антеро стана първата ми акция x10. 2/3 от CRK излетяха заради кол на $15; вход под 6. Разкарах повечето комуналки (тия напоследък са като мемета) и старческите рейтове (vtr изцяло, well оставих 1/4). Почти на връх ги шитнах. Излязох от ABBV по неволя - ударен trailing stop на $142. Можеше бая по-добре, но при $75 вход се ядва. Реално вече не държа фарма.

Коментар

Купувайте въглища, бе серсеми. Има още x2 до края на годината. Как пък не ви увря главата досега.
                    Кой каза че не купуваме, аз съм напълнил кошницата с BTU и НСС.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                      А още Пауъл не е размахал тоягата.
                      0.5%-товата тояга - то с пинцети да я търсиш

Коментар

• Днес много доволно.
                        +6% на тотала.
                        Утре продължава експреса.

Коментар

• В понеделник спада беше пресилен, тия дни наблюдаваме циклични акции, по-специално тия във ФААНГ, "които са надвишили очакванията на анализаторите".
                          Това са стари трикове, при мечи пазар да се задават много ниски очаквания на анализаторите, които после лесно да бъдат преминати и воола.
                          Примера е Мета днес +18%, тя дърпа СИПа напред, той пък повишава другите индекси.
                          Всъщото време олиото качва 3%, това ще докара лошата инфлация, но за това ще се мисли другата седмица.
                          Пълна лудница, волатилност от странични фактори и манипулация от класа.
                          А още Пауъл не е размахал тоягата.

Коментар

• https://www.google.com/finance/quote/JSW:WSE

Коментар

Купувайте въглища, бе серсеми. Има още x2 до края на годината. Как пък не ви увря главата досега.
                              Дай конкретен инструмент, ETF , ЕТN или нещо друго...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dengi Разгледай мнение
                                Да, Фейсбук си е ОК на тези нива. Просто целия сектор е под натиск в момента а и растеж при потребителите не се очертава в близко бъдеще.

Коментар

Working...
                                X