IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Късите при XLE и въглищарите ми разказаха играта. В една от книжките на ливанчето беше обяснена едно към едно точно тази търговия, ама не ми се вярваше при подобен дефицит да се врътне същото.

На всичкото отгоре хеджирах срещи общ спад, което не се получи.

Коментар

• сбербанката по 1 време на над 75% спих я мернах, сега само скромни 65

Коментар

• Никой не продава дълг. Бих казал, че сега е момент за купуване.

Коментар

• [QUOTE=terziеv;n3878605]Нещо не ми се получи хеджирането. Ще го мисля къде сбърках, но такъв срив на нафтовите и почти никакво движение нагоре на златодобивните ме слисват.

Пълен цирк е работата до момента.Поне с американците.
          Хитри са,мамка му.Хитро разтварват.
          Мисля си ,че всичко при тях ще започне с изказването на вожда им.И от там до края на сесията ...........поне до -3% +
          Иначе моят хедж сработи.......,само че нито с SSRM , нито с EPD.
          Хич не е розова работота според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнение
            https://www.barchart.com/futures/quotes/ZWK22/options
            A PCR ratio below 1 suggests that traders are buying more Call options than Put options.
            https://www.dw.com/bg/%D1%83%D0%BA%D...%8F/a-60787013
            жътвата почва според китайския календар юни според Джобайдъновия по-ранко
            И аз така. Някакви луди колци купих за без пари.

Коментар

• https://www.barchart.com/futures/quotes/ZWK22/options
              A PCR ratio below 1 suggests that traders are buying more Call options than Put options.
              https://www.dw.com/bg/%D1%83%D0%BA%D...%8F/a-60787013
              жътвата почва според китайския календар юни според Джобайдъновия по-ранко

Коментар

• Нещо не ми се получи хеджирането. Ще го мисля къде сбърках, но такъв срив на нафтовите и почти никакво движение нагоре на златодобивните ме слисват. Най-много се страхувах за QQQ позицията, a пък тя излезе на зелено. Най-лесното обяснение са сбърканите ботове, но май много народ тръгна да прибира печалби и стана мазало.

Руските се държат изненадващо добре.

...

добавка - преди началото на борсовия ден преместих профит тейкърите много нагоре, защото очаквах страшни шипове на злато и нафта. На доста места е стигнато старото ми ниво за прибиране на печалби и може би сбърках, че не кеширах.
                Last edited by terziеv; 24.02.2022, 20:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  ЮХУУУУУУУУУУУУ ФЕЙСБУКА НА АШКЕНАЗЕТО ЦУКЪРБЪРГОВ ВЕЧЕ ПОД 200 - 199 ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
                  Да Архи те ще допълнят още на този дип.
                  пет трилиона пазарна капитализация я чака Фейсазбуката.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

коя поръчка
                    норилский никел

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
                      много тъпа работа, явно не е имало ликвидност, щом при гапчето не ми е изпълнило поръчката, въпреки че уж цената е била дори по-надолу дано следобяд има хубаво гапче надолю
                      коя поръчка

Коментар

• много тъпа работа, явно не е имало ликвидност, щом при гапчето не ми е изпълнило поръчката, въпреки че уж цената е била дори по-надолу дано следобяд има хубаво гапче надолю

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Скоро ще спрат много неща в Москва и народа ще изгони джуджето и ще събори двореца му
                          Това не стана ли още 2014 г.? И после Русия нали фалира. Давай още, не се притеснявай. Лайбниц ще се гордее с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Търговията в Москва е спряна.
                            Скоро ще спрат много неща в Москва и народа ще изгони джуджето и ще събори двореца му

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

можеш ли изобщо да търгуваш руски активи в момента. Не са ли суспендирани
                              Търговията в Москва е спряна.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Сега е моментът викаш. Кой да предположи. Имаше една приказка на Пушкин за дъждове и качулки.
                                можеш ли изобщо да търгуваш руски активи в момента. Не са ли суспендирани

Коментар

Working...
                                X