If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доколкото знам няма решение за обратно изкупуване. Иначе при корабчетата всичко е далавера. То не, че и извън тях можеш да вярваш на отчети, ама тука е мазало.
... Как да е, глътнаф горчивото апче. Неска само танкерите държаха фронта. Продължавам да смятам корабчетата за голяма далавера, ама при тоз пазар по-добре да си харча парите. Кешбекът на кредитната карта в момента е по-голяма далавера от борсата.
Tерзо сега е момента да разпродаваш корабите - В момента цената на контейнер от Китай е паднала до около 10-12 000 долара от 15-16 000 и до края на годината ще падне доста под 10 - Не забравяй че в тежки времена тази цена беше 1000 долара а в нормални 2000
Танкерите ще пазят цена докато има война в Украйна след това ще потънат и те
За това продавай докато си още на далавера не чакай да те хванат между дюшека и пружината неподготвен
На мене спада на златото ми изтри печалбите през CEY но сега гледам златото се е възстановило частично след затварянето на борсата в УК та очаквам в понеделник пак да се върнат
Доколкото знам няма решение за обратно изкупуване. Иначе при корабчетата всичко е далавера. То не, че и извън тях можеш да вярваш на отчети, ама тука е мазало.
... Как да е, глътнаф горчивото апче. Неска само танкерите държаха фронта. Продължавам да смятам корабчетата за голяма далавера, ама при тоз пазар по-добре да си харча парите. Кешбекът на кредитната карта в момента е по-голяма далавера от борсата.
Aз не мога да повярвам какво става със ZIM-чето ми. Безумна е цената, под 50 е подигравка, но просто не мога да си позволя да купувам още и ще затварям част от късите путове на загуба. Пълно безобразие.
мой роднина и той изгоря от ZIM... прилича да има някакъв еврейски fraud в бизнеса и не би ме учудило да е така. Не барам засега. Знаеш ли дали имат обратно изкупуване, щото очевидно 24 процента дивидент не е достатъчно за да не се срива
До края на сесията очаквам почти паническо купуване по акцци с P/E от 1 до 5. Натиснаха ги много
Aз не мога да повярвам какво става със ZIM-чето ми. Безумна е цената, под 50 е подигравка, но просто не мога да си позволя да купувам още и ще затварям част от късите путове на загуба. Пълно безобразие.
На мен ми е адски антипатичен Мъск. Почти колкото и Безос - на моменти се чудя кой повече.
Жалко че имам принципи да не купувам тех компании - Гугъл откъм финаси изглежда много солидно. Но така и не мога да им хвана бизнес модела в детайли. Не разбирам например тия Метавселени в интерент ли работят? Или са нещо отделно?
Бууум, изритаха ме от половината позиция в GOGL. Срамота, ама в такъв пазар стоповете не ги местя. При нормални обстоятелства щях да купувам на тези нива.
... Мъск е егати щастливото овчарче. По-скоро бих го оприличил на амбулантен търговец
На мен ми е адски антипатичен Мъск. Почти колкото и Безос - на моменти се чудя кой повече.
Жалко че имам принципи да не купувам тех компании - Гугъл откъм финаси изглежда много солидно. Но така и не мога да им хвана бизнес модела в детайли. Не разбирам например тия Метавселени в интерент ли работят? Или са нещо отделно?
Бууум, изритаха ме от половината позиция в GOGL. Срамота, ама в такъв пазар стоповете не ги местя. При нормални обстоятелства щях да купувам на тези нива.
... Мъск е егати щастливото овчарче. По-скоро бих го оприличил на амбулантен търговец
Ясно е че Тесла са хванали един бизнес модел който в последните 15 години започна да се репликира навсякъде - Епъл, Дайсън и други оперирарт на него. Скъп продукт, само 2-3 модела и затваряме цикъла със съпътстващи продукти - дали ще е Епъл Клауд, Тесла Застраховка или Дайсън аксесоари.
Според мен проблема пред Тесла е колко бърз ще е прехода към електрически автомобили - говорим масово от една страна и от друга - качеството на въпросните коли. Качвал съм се в Тесли и не мога да разбера защо ги водят Луксозни - в някой от тях съм виждал сглобки който скърцат. Другия проблем с автомобилостроенето е че просто в този момент не е много ясно какво точно ще е бъдещето = шернати коли, публични ли или нещо друго. Да не говорим за проблема с батерийте където освен ако няма някое ново решение просто не можем да направим толкова батерии така че да не стане факт солидното поскъпване на някой метали.
Аз лично чакам с нетърпение да видя ще има ли ИПО на Порше и ако да как ще се развие и на колко ще оцени компанията.
Има и нещо друго много важно - лидерството. Елън Мъск си е лидер отвсякъде и е мотор от класа за бизнеса. Питай около тебе някой дали знае кой е лидера на Мерцедес, Фолксваген или Пежо. Аз лично нямам никаква идея.
Ясно е че Тесла са хванали един бизнес модел който в последните 15 години започна да се репликира навсякъде - Епъл, Дайсън и други оперирарт на него. Скъп продукт, само 2-3 модела и затваряме цикъла със съпътстващи продукти - дали ще е Епъл Клауд, Тесла Застраховка или Дайсън аксесоари.
Според мен проблема пред Тесла е колко бърз ще е прехода към електрически автомобили - говорим масово от една страна и от друга - качеството на въпросните коли. Качвал съм се в Тесли и не мога да разбера защо ги водят Луксозни - в някой от тях съм виждал сглобки който скърцат. Другия проблем с автомобилостроенето е че просто в този момент не е много ясно какво точно ще е бъдещето = шернати коли, публични ли или нещо друго. Да не говорим за проблема с батерийте където освен ако няма някое ново решение просто не можем да направим толкова батерии така че да не стане факт солидното поскъпване на някой метали.
Аз лично чакам с нетърпение да видя ще има ли ИПО на Порше и ако да как ще се развие и на колко ще оцени компанията.
Нямам идея за след пет години. Имам идея, че дори да залагаш на някоя европейска компания, да я купуваш сега е лоша идея. Барем изчакай едно ПОНЕ еднж 20 30% ангебот.
Европа е приключила. Да се купува нещо европейско за дългосрочно е меко казано странно. В най-добрия случай компанията ще бъде повлечена надолу от общия пазар и/или инфлацията ще я задържи на "стабилна" цена... в евро.
В кой аспект точно? Когато говорим за машиностроене,транспорт, строителни материали, автомобили, потребителски стоки, фармация, биотехнологии, хранителна индустрия - водещите международни компании са или Европа или Япония.
С изключение на тех индустрията Европа има водещи компании във всеки един сектор за който се сетиш с много по разумно корпоративно управление което не е вързано до степен на фанатизъм с цената на акциите. В този ред на мисли ако сега Тесла е "водеща" по отношение на електическите коли - гледай какво ще стане с Ауди/Порше до 5 години от сега.
Коментар