криза имало . пълна измама . късо на дау жонс сипа и насдака
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСамо таз фъшкия lumn можах да натоваря неска. Да я разкарам на едно 10% до седмица две ми е идеята.
Като цяло днеш беше ден за купуване. Просто не слязоха нещата до моите поръчки и леко ме е яд даже.
... мисля днес да ловна pdbc и евентуално да държа до дивидент. На 16.69 го чакам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКъсно май евробанките да скъсяваш в евро. Бая слязоха. Иначе напълно съгласен, че са умрели. И аз внимавам с късите и затова залагам почти изцяло на къси etf-и тип psq + малък залог срещу appl.Има още накъде да слизат. :-)) Ама човек трябва през цялото време да е на полусъединител, а аз нямам това време да ги следя постоянно, затова и не се занимавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе се занимавам с къси, иначе бих шортил целия банков сектор!
Особено европейския.
От нафтата кои си хванал?
Нафтата главно през тръби (към 1/2 от цялото ми портмоне) и танкери; големи позиции в добивачи Котера (още от Кабот ги държа), Петробраз и Ексон. Малки позиции в канадци - Сънкур, Сеновус. Чист газ малко Комсток и Антеро остана само - държа от под 6 и под 4.Last edited by terziеv; 18.10.2022, 20:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДълъг на нафта, къс на тех фигни.
Особено европейския.
От нафтата кои си хванал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеБрех, че хубаво рали, кога ли ще свърши с катастрофа?Как мислите, дали ще устискат до ноемврийската среща?
Дълъг на нафта, къс на тех фигни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеБрех, че хубаво рали, кога ли ще свърши с катастрофа?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеСП500 ще завърши годината над 3800 .Дали ще слезе обаче до 3000 през 2022? Възможно е при вариант "Капитулация" и бърз V завой,но впредвид започващата голяма корекция,по-вероятно е дъното за 2022 вече да е ударено
Аз изчаквам ноемврийската среща.
След нея вече ще имам по-голяма яснота северняк ли ще духа или южняк....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеНякой да сподели сайт с финансовите резулатати на компаниите за повече от 10г назад
Аз в момента гледам този на фиделити но там са до 10г
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеDow над 30400 и ракетата тръгва
Сега само подгряват турбо двигателите
Ден голям,но посокaта и тенденциите са ясни.
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЗа СП500 казах и по-рано - очаквания около кота ~3000.Last edited by petrg5s; 18.10.2022, 07:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеА кога?
Но в момента ми е трудно да преценя.
Трябва да мине първо ноемврийската среща, за да се прецени какви ще са нагласите след нея.
Следващия месец е почти сигурен с още едни +0.75%.
Декември обаче ...... ??
п.п.
Ако ноември обаче вдигнат лихвите само с 0.5% значи вече сме закъсняли!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЗа СП500 казах и по-рано - очаквания около кота ~3000.
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе знам на какво стъпва тоя ведър оптимизъм
2.Масовика е късLast edited by petrg5s; 17.10.2022, 21:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНещо по- конкретно ?
Компания, индекс?
За СП500 казах и по-рано - очаквания около кота ~3000.
Коментар
Коментар