Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
1. КУПУВАМ СИ BROAD MARKET ETF.
2.Държа Etf-a без да го продавам.
3. Правя пари, гледам сеир.
Да, признавам си нервичките ми не издържаха и на мен даже и си продадох Etf-a, когато избухна войната, защото слезна надолу, а и от януари падаше. Продадох го на много красива печалба. След това отново нервичките ми не издържаха и ме засърбяха ръцете и шортирах руските ЕТФ-и (защото ми изглеждаше очевадно). Продадох го веднага след като Interactive ми прати e-mail, че е добре да не се занимавам с руски акции, предполагам го е пратил на всеки! Държах го 7-8 дена. Достатъчно за да си върна загубите от началото на годината. ЕТО - НЕ Е СЛОЖНО. ПРОСТИТЕ НЕЩА СА НАЙ-ЛЕСНИ И ХУБАВИ! Вие си ме хранете колкото искате колко са тъпи ETF-ите и как ми ги яде инфлацията (както ме хранеше Терзиев) и си мислете че нещо правите. Парите оставете за мен. А накрая като изгорите да не кажете, ама той не ми каза. Ето казвам ви!
ПП. Това не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Всеки сам си преценя Хората които ме следят знаят идеално какво точно играя! И знаят че не съм на демо и не - не си поплювам, а правя пари. Малко пари, но качествено!
Коментар