IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Що ти какво позна? Тука следварителните познавачи с лопата може да ги рине човек

Що вместо да тролите не дадете по някоя прогноза та да ви се посмееме и на вас после
    Какви прогнози какво има да познавам? Аз съм го казвал 1000 пъти каква ми е дългосрочната стратегия. За теб ще я кажа за 1001 път!
    1. КУПУВАМ СИ BROAD MARKET ETF.
    2.Държа Etf-a без да го продавам.
    3. Правя пари, гледам сеир.

Да, признавам си нервичките ми не издържаха и на мен даже и си продадох Etf-a, когато избухна войната, защото слезна надолу, а и от януари падаше. Продадох го на много красива печалба. След това отново нервичките ми не издържаха и ме засърбяха ръцете и шортирах руските ЕТФ-и (защото ми изглеждаше очевадно). Продадох го веднага след като Interactive ми прати e-mail, че е добре да не се занимавам с руски акции, предполагам го е пратил на всеки! Държах го 7-8 дена. Достатъчно за да си върна загубите от началото на годината. ЕТО - НЕ Е СЛОЖНО. ПРОСТИТЕ НЕЩА СА НАЙ-ЛЕСНИ И ХУБАВИ! Вие си ме хранете колкото искате колко са тъпи ETF-ите и как ми ги яде инфлацията (както ме хранеше Терзиев) и си мислете че нещо правите. Парите оставете за мен. А накрая като изгорите да не кажете, ама той не ми каза. Ето казвам ви!

ПП. Това не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Всеки сам си преценя Хората които ме следят знаят идеално какво точно играя! И знаят че не съм на демо и не - не си поплювам, а правя пари. Малко пари, но качествено!
    Last edited by LuckyYou; 14.03.2022, 16:56.
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Спряха му копейките от Москва...

Аз му казах преди много време на този човек, че нищо не разбира от риск, мисли си че играта е адски лесна и само се правят пари. Той се появи точно по време на пандемията, ако си спомняте, когато след първоначалния дълбок едномесечен спад, всички печелеха. И когато дойде най-малката пазарна паника, непосредствено след това - изчезна. Набухал се е с руски акции (които аз шортирах по времето когато той ги е купувал!), а те пък паднаха със средно 95% и блокираха търговията с тях. Загубил си е всичките пари! Аз го предупредих. Той ми се правеше на интересен! Даже се чудя за какво го коментирам тоя!
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
        Що ти какво позна? Тука следварителните познавачи с лопата може да ги рине човек
        Що вместо да тролите не дадете по някоя прогноза та да ви се посмееме и на вас после
        terziev е като путин - идва засира терена и дим да го няма.
        После на останалите им трябват години да се съвземат.
        Затова "тролим" - да се помни, за да не се случи скоро пак.
        Както виждаш дори следварително не можеш да вденеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Познал е да,колкото и ,че рублата на 88 щеше да поскъпва ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
            Е трябва да признаеш, че това с Русия е от скоро. Така че няма как да е на заплата там. А и за петрола и инфлация е познал. Даже и двете надминат всичко очаквано от всички ( е малко ... по други причини ... но все пак е бил прав ).
            Познал е да,колкото и ,че рублата на 88 щеше да поскъпва ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Спряха му копейките от Москва...

Е трябва да признаеш, че това с Русия е от скоро. Така че няма как да е на заплата там. А и за петрола и инфлация е познал. Даже и двете надминат всичко очаквано от всички ( е малко ... по други причини ... но все пак е бил прав ).

Все пак аз предлагам да се фокусираме върху това как да отиграваме сегашната ситуация, а не кой какъв е.
              Last edited by pantaleev; 14.03.2022, 04:11.

Коментар

• Спряха му копейките от Москва...

Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение

Понеже няколко човека вече питат ...

Коментар

• Само ще стоим и дремем до сряда

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Приемам, че ако имаме голям ръст и Путин е на власт губиш баса :-)
                    Да обобщим - ако Путин остане и във всяка държава е карнавала в Рио, губя баса.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Във всяка държава ще е като карнавала в Рио
                      Приемам, че ако имаме голям ръст и Путин е на власт губиш баса :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Никога няма да разберем
                        Във всяка държава ще е като карнавала в Рио

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

На бас, че ако Путин падне ще има голям ръст?
                          Никога няма да разберем

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Имам едно лекинко чувство че пазара оттук насетне ще бъде много прост - купуваш нещо, ако има още срив гледаш и добавяш още в подходящ момент и когато тръгне наготре пробие важни нива и даде сигнал че е ракета - продаваш и не мислиш. И междувременно индексите са с малки колебания надолу нагоре. Докато запада не покаже ясно на всички останали страни че не са банда обирджии и социалисти доверието няма да се възстанови
                            На бас, че ако Путин падне ще има голям ръст?

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Имам едно лекинко чувство че пазара оттук насетне ще бъде много прост - купуваш нещо, ако има още срив гледаш и добавяш още в подходящ момент и когато тръгне наготре пробие важни нива и даде сигнал че е ракета - продаваш и не мислиш. И междувременно индексите са с малки колебания надолу нагоре. Докато запада не покаже ясно на всички останали страни че не са банда обирджии и социалисти доверието няма да се възстанови
                              Не си сам

Коментар

• Имам едно лекинко чувство че пазара оттук насетне ще бъде много прост - купуваш нещо, ако има още срив гледаш и добавяш още в подходящ момент и когато тръгне наготре пробие важни нива и даде сигнал че е ракета - продаваш и не мислиш. И междувременно индексите са с малки колебания надолу нагоре. Докато запада не покаже ясно на всички останали страни че не са банда обирджии и социалисти доверието няма да се възстанови

Коментар

Working...
                                X