IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• COIN , Coinbase Global Inc
    After hours $61.55 (-15.67%)

Нещата май почват да си идват на мястото и да слизат на земята. Някой говореше за 100 милиарда оценка на Койнбейз покрай IPOто.

По спекулативните много ги наказаха последно време.

Коментар

• 50% шанс дъното да е днес, 50% до края на седмицата при почти същите нива, не могат да натиснат повече там където искат да влизат здраво, просто има наредени сериозни ордери, видяха ги и верияттно си казаха, че няма могат да натиснат, видяха и че има кой да гони по нанагорнището, при акции които са напълно аномални като цени. Оставам все още с много неизпълнени ордери. X e на P/E 1.5, TX е на 2, МТ e на 2 но там съм пас, петролни компании масово с P/E 4 и по-ниско. Имаше обаче само частична капитулация при някои акции, но не и за целия пазар, затова оставям 1/3 кеш - разчитам да закачи на куката едри риби докато не отварям платформата следващите дни

Коментар

• Click image for larger version

Name:	US30 ENDING DIAGONAL 2022 MAI.png
Views:	1
Size:	13.1 КБ
ID:	3920630

Те това, виждам аз. Некъде към 12 -ти, требва да обърне.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
          Ми добре тръгваме за сега на предборсовата. Ще видим дали ще успее да задържи след отварянето.
          мечти, започна да става апокалиптично

Коментар

• Ми добре тръгваме за сега на предборсовата. Ще видим дали ще успее да задържи след отварянето.

Коментар

• Ся чакаме мечата F1. Лично аз ще поразтоварвам по малко.

Коментар

• От "hold the door" стана "hold the oil"

Коментар

Ще го оставят да затвори на косъм под 4000
                  Подпирах го баш като оня едрия дебил от "Игра на тронове", ама не стана. Мечките разбиха вратата.

Коментар

Ще го оставят да затвори на косъм под 4000
                    Да пазара май се подготвя за 38.2% - 50% retracement но да видим дали ще го бъде

Коментар

• Ще го оставят да затвори на косъм под 4000

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                        Ще удържи ли 4000?
                        Нищо не ми се изпълни от ордерите. Ключово за посоката ще е как ще се държат малките акции от Russel 2000 а там няма съпорт поне още 3-4% надолу та си мисля че ще видим между 3900 и 3950 за кратко

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение

Ааааа,днешното друсане си е сериозно.Не ми става ясна причината за такова бързане,но вероятно ще я разберем идните дни?
                          Понапазарих малко ,пък ще видим?
                          Ако не обърне до края на сесията или поне желание да покаже........може пък СИПа до към 3900 да искат да го докарат.Знае ли човек?
                          Дреме ми за СИП, който е играл ETF хазарт да му мисли.

Апропо, някои тех шитове ги натиснаха до безобразий. Не всичко е гуй и облак. Besi например почва да става на тези цени. Ама за чий да купуваш там и да стискаш палци за 20-30% ъп, кога имаш гарантирана печалба 50-60% в нафтата.

Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                          Ще удържи ли 4000?
                          Според мен да. Ще затвори сигурно над. Не че има значение, но е нещо като символична граница.
                          Last edited by terziеv; 09.05.2022, 20:15.

Коментар

• Ще удържи ли 4000?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Баси, натиската нафтата надолу. ШОК! Отново напълно неочаквано.
                              Ааааа,днешното друсане си е сериозно.Не ми става ясна причината за такова бързане,но вероятно ще я разберем идните дни?
                              Понапазарих малко ,пък ще видим?
                              Ако не обърне до края на сесията или поне желание да покаже........може пък СИПа до към 3900 да искат да го докарат.Знае ли човек?
                              Last edited by todorov_74; 09.05.2022, 19:55.

Коментар

• Баси, натиската нафтата надолу. ШОК! Отново напълно неочаквано.

Коментар

Working...
                                X