IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Благодаря за включванията.

С голямо нежелание направих врътката. Току що. Изпускам шипът в края на търговията, който беше нарисуван, защото не ми се рискуваше с търговия след затваряне. Приех го за необходимо зло. Утехата е, че месец по-рано от обичайното ще дръпна дивидентите.

Всички lp-та > KYN фонда. Нямаше как да прехвърля всичко, защото трябва да заделя бая за данъците. Част от позицията в ET е взимана под $5. По този начин тръбите от близо 30% вече са малко над 25% от портфейла. Сметнах ги вече почти точно от различните акаунти. Включвам и корпорациите AM и ETRN, които нямаше нужда да прехвърлям; за тях няма данъчни промени.
    Таймингът ми беше почти перфектен. Отстъпката при KYN се сви драстично, тръбите са нагоре, а освен това лапнах почти бразилски дивидент.

И изведнъж тази сутрин юберашунг! IBKR ми ограничава търговията с KYN. Леееека фрустрация ме обзема.

Коментар

• Вече е време за boil. Няма накъде. Мартенските колци още са тънки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
        Някой да забеляза шипове в някой акции? За кратко много странни стойности в Ели и Екзон?
        At least 40 S&P 500 Index stocks were hit with trading halts, according to data compiled by Bloomberg

Някакъв срив в системата, викат ако някой е пострадал може да се жалва на арменския поп

Investors hurt by the moves might look to NYSE rules for some relief. In the event of a “system failure” occurring during the execution of a stock order, an organization can submit a claim and seek reimbursement for losses under Rule 18, the exchange states on its website.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
          Голям пропуск със TransOcean (RIG) -добив на нефт и газ, а ми беше във watch lista,
          +140% от октомври или +37 от Нова Година,
          имаше нещо около нея, не се сещам, anyway
          А това е истински диамант с потенциал х10 за 4-5г.Разбира се ,сега не е добър момент за вход

Коментар

Някой да забеляза шипове в някой акции? За кратко много странни стойности в Ели ?
            асенчо,правят "darth maul" свеща.....знак ,че от тук , до към 400 трябва да излизаш
            "елха" в целия и блясък

Коментар

• Някой да забеляза шипове в някой акции? За кратко много странни стойности в Ели и Екзон?

Коментар

• Няма хляб за мечките нещо в сипа - 1 ден чакане за няма и 20 фигури. Излизам

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
                  Голям пропуск със TransOcean (RIG) -добив на нефт и газ, а ми беше във watch lista,
                  Голям дълг 7B. Подновиха много контракти на по-високи цени. Но те така си ходят нагоре надолу в последните 2 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Греда се оказа наистина, ама фундамента беше изкусителен и нивата нелоши. Виж все пак, ако реши да прави по-дълбока корекция да разтовариш с по-ниски загуби. Като гледам в момента не умира от ентусиазъм да катери.

Моите там още не съм ги разкарал, чудя се кога да ги усредня и да ги вадя.
                    Не ми се затваря на загуба ама нема да е сефте, да видиме все пак какво ще стане тия дни

Коментар

• Голям пропуск със TransOcean (RIG) -добив на нефт и газ, а ми беше във watch lista,

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Днеска като за сефте тренда се обърна ДАУ на горе а FTSE на долу

Трябва да излизам тая седмица че съм почнал да заприличвам на Кавръков с имотите и почвам да се плашим
                        Греда се оказа наистина, ама фундамента беше изкусителен и нивата нелоши. Виж все пак, ако реши да прави по-дълбока корекция да разтовариш с по-ниски загуби. Като гледам в момента не умира от ентусиазъм да катери.

Моите там още не съм ги разкарал, чудя се кога да ги усредня и да ги вадя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                          Едни пробни къси в Сипа за спорта пуснах(грехота си е от такива нива да стоим безучастно). Да видим какво ще излезе, очаквах доста по-силен пробив. Ако се завъртим в леко възходящ рейндж, ще прилапаме парички и мечки и бикове
                          Днеска като за сефте тренда се обърна ДАУ на горе а FTSE на долу

Трябва да излизам тая седмица че съм почнал да заприличвам на Кавръков с имотите и почвам да се плашим

Коментар

• Едни пробни къси в Сипа за спорта пуснах(грехота си е от такива нива да стоим безучастно). Да видим какво ще излезе, очаквах доста по-силен пробив. Ако се завъртим в леко възходящ рейндж, ще прилапаме парички и мечки и бикове

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

В наше село аналогичен случай... един младеж купува малко SQQQ. 11 хил. му се вижда неоправдано високо. Ще ги видим тези вълни, памуци и клечки за уши дали ще преборят болезнено очевидната картинка. Аз поне другия петък виждам Насдак под 11 хил.
                              Очаквах по-сериозен сур. Излизам. Може и да се реализира утре, но sqqq ми е прекалено рисков за ден с месечни опции. Малко, но от сърце. Продължавам с PSQ и мини къса позиция в AAPL - дългосрочно.

Коментар

Терзо дай жокер за нещо с въглища?

Сканирал ли си NACCO Industries?
                                Изобщо не съм ги гледал, защото нямат опции и изобщо ликвидност. В този пазар в момента най-държа на що годе адекватна ликвидност.

METC около 10 е добре. Повечето от останалите вече не са като за без пари. Бих изчакал някакво слизане, освен ако изобщо нямаш въглища. Ако си ги съвсем изпуснал - товари METC / BTU / Yancoal (у Франкфурт)

Коментар

Working...
                                X