IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Здравейте, бихте ли ми препоръчали 10 ценни книжа от хранително вкусовата промишленост с Р/Е по-малко или равно на пет или stock screener с такъв капацитет.Предварително благодаря на отзовалите се.

    Коментар


    • Най-добре не се опитвай да търгуваш напрежението в Украина.

      Инак по същество, еми да, логиката е желязна. Украина ще атакува сега, когато Путин, след едногодишни приготовления и струпвания на войски, е готов да разпердушини половин Украина за нула време. Няма как да не е така както казваш, Лъки

      Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
      За съжаление може би ще се окажа прав. Украйна прави маневри за атака на Донецк и Луганск
      За това борсите паднаха днеска. Наредено е на всички цивилни от тези региони веднага да напуснат в посока Русия. Останалите ще се бият. Силно се надявам да няма ескалация и Путин да си сдържи нервите и да ги остави. Крим обаче няма да го остави!!!! Дано не тръгнат към Крим украинците Така че нещата са много на зле. Разбира се всички медии казват, че Русия ще атакува, което за момента не се оправдава!

      Last edited by Money; 19.02.2022, 13:07.

      Коментар


      • Форде, задавам абсолютно елементарен въпрос. Продаде ли тъпиринг най-голямата си позиция Сибане преди два дена или ще стиска. Кое му е неградивното?

        Когато някой малоумно повтаря до втръсване, че трябвало да се взима Сбаибане на $17, БАБА на $270 или GME на $350, после на $320, после на $300 и не спира и не спира и на $250 и надолу, напълно градивно е да се пита, а ти приятелю какво направи и на колко продаде?

        Не знам защо тука трейдърите сте толкова чувствителни и докачливи

        Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

        Всички ядем *** от време на време и ми се струва, че целта на този форум е да увеличим интервалите между яденето и намалим количеството. Айде да не си мерим пишките, а да говорим по-градивно, моля!
        Last edited by Money; 19.02.2022, 12:51.

        Коментар


        • Нищо не за*ирам а се притеснявам! Акции съм купил! До последно се надявам да няма ескалация и аз мисля че всичко е шоу! Но винаги има опасност нещата да станат зле!
          Last edited by Andi11; 19.02.2022, 10:02.
          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
          не е препоръка

          Коментар


          • Лъки, недей за*ира темата и ти. Купувай руски компании и гледай сеир. Лидерът на Свободния свят в момента разиграва театър и се гаври с бай Бидон. Авериканците започнаха шоуто, руснаците ги ебават на тяхната игра.
            Last edited by Andi11; 19.02.2022, 10:02.

            Коментар


            • За съжаление може би ще се окажа прав. Украйна прави маневри за атака на Донецк и Луганск
              За това борсите паднаха днеска. Наредено е на всички цивилни от тези региони веднага да напуснат в посока Русия. Останалите ще се бият. Силно се надявам да няма ескалация и Путин да си сдържи нервите и да ги остави. Крим обаче няма да го остави!!!! Дано не тръгнат към Крим украинците Така че нещата са много на зле. Разбира се всички медии казват, че Русия ще атакува, което за момента не се оправдава!

              Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
              След много внимателен анализ на ситуацията РУСИЯ – УКРАЙНА стигнах до извода, че всъщност истината се изопачава много грозно, измислят се много лъжи и подвеждания, набеждават се и се обиждат хора, и колкото и да e проста истината, която се премълчава, решението наистина е много тежко и може да доведе до абсолютно сериозен конфликт. Пропагандата и настройката на хората срещу Русия обаче работи на пълни обороти. Русия от своя страна обаче няма право да прави това което прави! Така че и те не са ангели, а точно обратното - демони. Нещата обаче се показват по такъв грозен начин, че когато човек стигне до истината започва да съчувства на Русия, заради начина по който медиите и всички на запад се опитват да промият мозъка му! На Русия не трябва да се съчувства, но по никакъв начин не трябва толкова грозно да се описват събията както го прави западната пропаганда! СЕГА ЩЕ ОБЯСНЯ ЗАЩО!

              Операция Барбароса е най-голямата офанзивна атака на държава срещу друга държава в историята до сега. Това е моментът, в който Хитлер напада съветския съюз през 1941 г. Действието се развива в Украйна, тогава част от съветския съюз, но на западния и фланг. Хитлер влиза в Украйна с 3 МИЛИОННА НЕМСКА АРМИЯ И ОЩЕ 1 МИЛИОН ДУШИ ОТ СЪЮЗНИЦИ - РУМЪНИЯ НА ЮГ И ФИНЛАНДИЯ И ПРИБАЛТИЙСКИТЕ СТРАНИ НА СЕВЕР. ТОЙ Е ПОСРЕЩНАТ ОТ 2.5 МИЛИОННА ЧЕРВЕНА АРМИЯ, КОЯТО В ПО-ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ БЯГА И СЕ ПРЕГРУПИРА НА ИЗТОК ЗАД УРАЛ.
              Защо казвам всичко това ???? Нека да дойдем в наши дни. Путин и Русия имат изпратени 100-130 хиляди войници на границата с Украйна, но не на цялото протежение, а на една малка част юго-източно(около 10% ), които са разположени в близост до самопровъзгласилите са за независими Донецка и Луганска Народни републики. Путин също така владее Крим, където има малка част руска армия, но много по-голяма част армия на Крим, преминала и лоялна на Русия, както и частната групировка Вагнер (наброяваща 5-10 хил. души, изключително ефективна и много силно подготвена, включително и за война). Русия също така владее буквално цялото Азовско Море, защото през прохода между Черно и Азовско море минават само и единствено Руски бойни кораби! Които предполагам са в изключително голяма бройка. Азовско море е морето, на което има излаз и близост Донецк и Луганск, както и самият полуостров Крим.
              СЕГА ще ми обясни ли някой, след като на Хитлер са му необходими 3-4 млн. човека, за да влезе по цялото протежение на Украйна от запад(и които през зимата на 41 буквално потъват и стигат само до Урал), как Русия с мизерна 100-130 хилядна армия ще направи пълномащбна офанзива на Украйна, та даже и ще превземе Киев за 48 часа (това бълнуване чух днес)??? Имайте предвид, че в момента Украйна разполага 250-300 хилядна редовна армия, и десетки, може би стотици хиляди доброволци украиници, които се учат на война???? Ако отворите картата ще видите че Украйна има огромна граница с Русия! АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО Е РУСИЯ ДА ВЛЕЗЕ В УКРАЙНА С ТОЛКОВА ХОРА. ОСВЕН АКО НЕ ПУСНЕ 1-2 АТОМНИ БОМБИ НАД КИЕВ!
              И СЕГА ИДВА МОМЕНТЪТ НА ИСТИНАТА. ИСТИНАТА Е ЧЕ - Всъщност Украйна се въоръжава до зъби и събира армия и Украйна е държавата, която иска да нападне Донецк и Луганск и НАЙ-ВЕЧЕ ИСКА ДА СИ ВЪРНЕ КРИМ! Украйна е подпомагана от САЩ и въоръжавана по линия на НАТО през Полша. Украйна е държавата, която иска да води война срещу Русия за Донецк и Луганск, А Русия не иска да влиза в Украйна. Само че тук идва големият парадокс - всъщност И Донецк и Луганск и Крим са Украински територии. И от тук започва сюреалността и пропагандата на западните медии. Ако Украйна нападне тези територии, опитвайки се да върне контрола си върху тях, Русия няма да стои и мирува а ще ги защитава със зъби и нокти! Всъщност 100 000 руска армия не е достатъчна за нападение на Украйна, но с помощта на бойните кораби от Азовско море е достатъчна, за да възпре потенциална атака от Украинската армия срещу Крим и Донецк и Луганск. Руснаците са готови на всичко, за да запазят Крим, защото това е изключително ключов стратегически обект, за тяхната ефективна защита срещу вражески сили от запад. Да де, но ако Русия се опита да защити Крим, това може да се интерпретира като инвазия в Украйна, защото Крим според междунaродните договори се води Украински!
              И ето от тук идва вече цялата долна лъжа и пропаганда на западните медии, цялата индоктринация на населението на запада! Включително и на нас. Истината е, че Путин в момента е в дефанзивна позиция. Той се опитва да опази нещо, което не е негово, но което той мисли, че е негово! И той няма как да си го каже в прав текст и да си го признае! Просто казва - аз не искам да нападам никой. Но това да защитава нещо което не е негово се интерпретира като агресия на запад. Промиват се мозъци, как едва ли не Украйна ще падне, след това следват и другите държави от източна Европа! И Русия ще си владее всичко! А сега си представете ако Украйна влезе в НАТО - НАТО ще каже - Русия да излиза от КРИМ, защото това е атака срещу членка на НАТО! Именно за това Путин не иска Украйна в НАТО! И т.н. и т.н.
              Изводът е, че и двете страни (САЩ и НАТО срещу Русия) са много гнусни и много лошо манипулират хората. По-лошото е, че наистина може да има война в Украйна, и тя няма да бъде започната от Путин. Той анексирайки Крим, за него войната приключи, но за Украйна не! И Путин и Украйна искат Крим! А Путин няма да пусне Крим за нищо на света. Но ако Русия не нападне Украйна, Украйна може да нападне КРИМ!!!!! И наистина да стане война!!! А ние сме жестоко промити и лошата пропаганда продължава да иска да ни настройва и да ни лъже! Истината обаче е много тежка! За съжаление. И никой не я казва! Трябва се сетиш сам! А от нея боли! А единственото което аз искам е да не бъда лъган. Само че едни хора са решили че аз цял живот трябва да живея в заблуда, което няма да стане! И ще разобличавам до край!
              Last edited by LuckyYou; 19.02.2022, 01:09.
              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
              не е препоръка

              Коментар


              • Много купих тая седмица. Не се стърпях и даже два лота RSX отнесох точно в 22:59. Ако има ново слизане преди 18 март, няма да мога да участвам, защото държа прекалено много Евраз и мартенски путове на FB на 185, които вече не изглеждат толкова сигурна пара. Евраз е чудесен и лесен за моментна игра, но заради данъка през Лондон такава не много ефективна. През него взех и първата си акция в рубли - отново въглища.

                Една истинска греда - QQQ. Заложих на ръст за седмицата и не продадох в сряда. Хубавото е, че златото и особено Ямана-та и IAMGold най-после излетяха; цялото агро продължи плавно да си скача нагоре.

                ... та вече трябва да почна да продавам повечко.

                ===

                добавка - при 1,93% на ДЦК-то, не знам защо някой е тръгнал да се притеснява. До 2,5% поне нямаме сериозни проблеми.
                Last edited by terziеv; 19.02.2022, 00:17.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от ford_perfekt
                  Всички ядем лайно от време на време и ми се струва, че целта на този форум е да увеличим интервалите между яденето и намалим количеството. Айде да не си мерим пишките, а да говорим по-градивно, моля!
                  И да не е градивно поне да е оргинално :-)

                  Коментар


                  • Много хубав пазар, мисля че скоро за пръв път от години ще успея да употребя акумулирания кеш. За тези които се притесняват какво следва да погледнат 2006 година какво е вървяло нагоре най-много и да планират. До зловещия беър маркет има време и много акции ще поскъпнат няколко пъти.
                    Last edited by desperado; 18.02.2022, 23:51.

                    Коментар


                    • Тоя ам-гъл вече е толкова безумно компрометиран, че ми е леко жал за него. Как пък за две години веднъж не уцели. После що им викали обратни. Пък и дай, Боже, повече грешки като GME.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        Долармене, само ти колко мелеонера от GME познаваш?

                        Само Иветка познаваше десет, единият от тях търипингът с четирите акции, дето никога не каза, че е продал

                        Иветка вече не се появява тука, защото не е безсрамна лъжкиня и има някакво достоинство, все пак.
                        Всички правят грешки ама това GME е от по-миналата година.

                        Коментар


                        • Долармене, само ти колко мелеонера от GME познаваш?

                          Само Иветка познаваше десет, единият от тях търипингът с четирите акции, дето никога не каза, че е продал

                          Иветка вече не се появява тука, защото не е безсрамна лъжкиня и има някакво достоинство, все пак.

                          Коментар


                          • АРЕ на горе следващите седмици, за да има време да падне отново март месец .





                            Коментар


                            • Тъпирингът продаде ли Сибане? Вчера можеше да излезеш почти на нулата с най-голямата си позиция, 15% в портфейла. Или ще стискаш с надежда да продадеш на плюс?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
                                Продадохте ли си ольото, после да няма ей костана е
                                нафтата си е нагоре - рано е за продажби.
                                Ама кво стана пак гмурнаха индексите изведнъж. Пак ли нещо някой някой каза и наплаши зайците

                                мда, ясно какво било
                                Last edited by IvelinaJensen; 18.02.2022, 18:21.

                                Коментар

                                Working...
                                X