Отворих малко дълги комодитис MPC VLO CF SWN
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Най-вероятно ЕЦБ ще свалят лихвите първи. Каква позиция имаш ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Фалитите в ЕС нарастват бързо! Испания е лидер в тази класация. Интересно е по-доброто представяне на Италия за момента.
Ситуацията е такава, въпреки колосалните фискални програми за подкрепа на бизнеса и домакинствата, които текат в последните години. А тези програми не могат да бъдат вечни.
Тази графика вероятно ще изглежда все по-заплашително в следващите месеци с навлизането на ЕС все по-дълбоко в рецесията.
Източник: Barclays
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз чакам "експерта" 6000 с "точните" прогнози да си каже мнението,че все коментира другите.
Но го хвана страх явно.Дай му само да плюеФалитите в ЕС нарастват бързо! Испания е лидер в тази класация. Интересно е по-доброто представяне на Италия за момента.
Ситуацията е такава, въпреки колосалните фискални програми за подкрепа на бизнеса и домакинствата, които текат в последните години. А тези програми не могат да бъдат вечни.
Тази графика вероятно ще изглежда все по-заплашително в следващите месеци с навлизането на ЕС все по-дълбоко в рецесията.
Източник: Barclays
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеКъм момента няма причина долара да спре да се качва.
Но го хвана страх явно.Дай му само да плюе
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Опари се викаш няколко пъти и боли
От колко ще го скъсяваш тоя път?
Все другите какво били казали.Кажи и ти един път ! Знам,че те е страх,че ще ти лъсне невежеството но опитай,не боли
Каква ти е прогнозата за долара? да ти обясня къде бъркаш после
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеТерзиев на 7600 и аз не мисля да го скъсявам та дори и да изпусна една врътка, но ако мине 7800 ще го следя много внимателно
От колко ще го скъсяваш тоя път?
Относно долара бъркаш - Тука разправяха как ако Щатите почнели да печатат долърът щял да умре еми почнаха долърът даже се качи леко
Каква ти е прогнозата за долара? да ти обясня къде бъркаш послеLast edited by petrg5s; 06.06.2023, 18:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Според мен "умните" пари правят ужасяващо грешната калкулация да залагат на сваляне на лихвите. Това би затрило $ и просто не ми се вярва да се случи.
И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
Относно долара бъркаш - Тука разправяха как ако Щатите почнели да печатат долърът щял да умре еми почнаха долърът даже се качи леко
Същото е и с лихвите ще свалят лихвите и всички останали ще ги последват и долърът пак няма да пострада
Коментар
-
хехе, Епъл още преди няколко месеца продадох... без да съм купувал обаче.
Коментар
-
хехе, Епъл още преди няколко месеца продадох... без да съм купувал обаче.
Я виж тука какво излиза като данни ?
Какво ще кажеш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Имаш ли Епъл.Тия изтрепаха рибата
Коментар
-
Според мен "умните" пари правят ужасяващо грешната калкулация да залагат на сваляне на лихвите. Това би затрило $ и просто не ми се вярва да се случи.
И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеДо Август американците ще продадат 1 трилион дълг - Тия пари в голямата си част ще дойдат от продадени акции
Очаквам че все пак преди това ще направят малко рали и ще ги дебна пак да скъсявам FTSE-то
Не виждам как ще продадат 1 трилион без това да се отрази на акциите в глобален мащаб
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекак е еверйски плямпачи що не пишете в тая тема хяхяххяхяхяхяхяхя
Коментар
Коментар