IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отворих малко дълги комодитис MPC VLO CF SWN

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Най-вероятно ЕЦБ ще свалят лихвите първи. Каква позиция имаш ?
      Не могат да ги свалят преди ФЕД. Иначе еврото ще изпадне в хиперинфлация. Освен, ако не извадят някакъв трик от ръкава. Самият факт, че в момента Йелън издава само облицации с матуритет до 6 месеца, може би, може би, значи, че отвъд океана също се готвят за понижение на лихвите.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Фалитите в ЕС нарастват бързо! Испания е лидер в тази класация. Интересно е по-доброто представяне на Италия за момента.
        Ситуацията е такава, въпреки колосалните фискални програми за подкрепа на бизнеса и домакинствата, които текат в последните години. А тези програми не могат да бъдат вечни.
        Тази графика вероятно ще изглежда все по-заплашително в следващите месеци с навлизането на ЕС все по-дълбоко в рецесията.
        Източник: Barclays

Най-вероятно ЕЦБ ще свалят лихвите първи. Каква позиция имаш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Аз чакам "експерта" 6000 с "точните" прогнози да си каже мнението,че все коментира другите.
          Но го хвана страх явно.Дай му само да плюе
          Фалитите в ЕС нарастват бързо! Испания е лидер в тази класация. Интересно е по-доброто представяне на Италия за момента.
          Ситуацията е такава, въпреки колосалните фискални програми за подкрепа на бизнеса и домакинствата, които текат в последните години. А тези програми не могат да бъдат вечни.
          Тази графика вероятно ще изглежда все по-заплашително в следващите месеци с навлизането на ЕС все по-дълбоко в рецесията.
          Източник: Barclays

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
            Към момента няма причина долара да спре да се качва.
            Аз чакам "експерта" 6000 с "точните" прогнози да си каже мнението,че все коментира другите.
            Но го хвана страх явно.Дай му само да плюе

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Опари се викаш няколко пъти и боли
              От колко ще го скъсяваш тоя път?

Все другите какво били казали.Кажи и ти един път ! Знам,че те е страх,че ще ти лъсне невежеството но опитай,не боли
              Каква ти е прогнозата за долара? да ти обясня къде бъркаш после
              Към момента няма причина долара да спре да се качва.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                Терзиев на 7600 и аз не мисля да го скъсявам та дори и да изпусна една врътка, но ако мине 7800 ще го следя много внимателно
                Опари се викаш няколко пъти и боли
                От колко ще го скъсяваш тоя път?

Относно долара бъркаш - Тука разправяха как ако Щатите почнели да печатат долърът щял да умре еми почнаха долърът даже се качи леко
                Все другите какво били казали.Кажи и ти един път ! Знам,че те е страх,че ще ти лъсне невежеството но опитай,не боли
                Каква ти е прогнозата за долара? да ти обясня къде бъркаш после
                Last edited by petrg5s; 06.06.2023, 18:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Според мен "умните" пари правят ужасяващо грешната калкулация да залагат на сваляне на лихвите. Това би затрило $ и просто не ми се вярва да се случи.

И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
                  Терзиев на 7600 и аз не мисля да го скъсявам та дори и да изпусна една врътка, но ако мине 7800 ще го следя много внимателно

Относно долара бъркаш - Тука разправяха как ако Щатите почнели да печатат долърът щял да умре еми почнаха долърът даже се качи леко

Същото е и с лихвите ще свалят лихвите и всички останали ще ги последват и долърът пак няма да пострада

Коментар

хехе, Епъл още преди няколко месеца продадох... без да съм купувал обаче.
                    Защо ?Или дългосрочно не държиш?

Коментар

https://www.fool.com/investing/2023/...rning-wall-st/

Я виж тука какво излиза като данни ?
                      Какво ще кажеш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Имаш ли Епъл.Тия изтрепаха рибата

Коментар

Според мен "умните" пари правят ужасяващо грешната калкулация да залагат на сваляне на лихвите. Това би затрило $ и просто не ми се вярва да се случи.

И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
                          Имаш ли Епъл.Тия изтрепаха рибата

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                            До Август американците ще продадат 1 трилион дълг - Тия пари в голямата си част ще дойдат от продадени акции

Очаквам че все пак преди това ще направят малко рали и ще ги дебна пак да скъсявам FTSE-то

Не виждам как ще продадат 1 трилион без това да се отрази на акциите в глобален мащаб

Коментар

• До Август американците ще продадат 1 трилион дълг - Тия пари в голямата си част ще дойдат от продадени акции

Очаквам че все пак преди това ще направят малко рали и ще ги дебна пак да скъсявам FTSE-то

Не виждам как ще продадат 1 трилион без това да се отрази на акциите в глобален мащаб

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                как е еверйски плямпачи що не пишете в тая тема хяхяххяхяхяхяхяхя
                                Свършиха ли ти пиратките, Арчи?

Коментар

Working...
                                X