Утре ще товарим ли петрол, Терзиев?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- *SAUDI ARABIA TO CUT OIL OUTPUT BY 500,000 BARRELS/DAY FROM MAY
- *KUWAIT TO VOLUNTARY CUT OIL PRODUCTION BY 128,000 BARRELS/DAY
- *UAE TO REDUCE OIL PRODUCTION BY 144,000 BARRELS/DAY FROM MAY
- *KAZAKHSTAN TO CONTRIBUTE 78K B/D TO OPEC+ OUTPUT CUT: MINISTRY
- *IRAQ TO CUT 211,000 B/D OF OIL OUTPUT FROM MAY: MINISTRY
- *ALGERIA TO CUT 48K B/D OF OIL OUTPUT FROM MAY TO END 2023: APS
- *OMAN TO CONTRIBUTE 40K B/D TO OPEC+ PRODUCTION CUT: DELEGATE
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеНе ми харесва, че въпреки този седмичен оптимизъм банките изостават.
... ликвидността е никаква. Пари нема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМисля да продавам Юнилевер и половината да оставя кеш, а с другата половина да лазя към някой затиснат строител. За ОК ми е идеята. Препоръки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе можеш изпрати гей дружинките на война.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеАми бих препоръчал да вземеш едно ЛГБТ флагче и да се разходиш из минно поле в АфганистанРиска ми се струва по-малък от това да търсиш затиснат стройтел в УК.
Малко хумор не е излишен, но конкретно препоръка не мога да дам за компания с подобен профил. Успех
... мисля, че в ОК ще трябва да се строи. Просто няма как. Това не ти е 1939-та да си решиш безработицата и жилищната криза с един замах. Не можеш изпрати гей дружинките на война.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАсене, къв пазар те гони. Имаме планова икономика с елементи на НЕП.
Сега вземи та виж и за покупките на дълг че и там си имаш доста голи петна
Коментар
-
Като гледам как залетяха суаповете на Дойче и една купчина политици обясняват колко стабилна е банковата система на ЕС леко взеха да ме побиват тръпки. Оказва се че и миналата седмица Централна банка/не се знае коя/ е утилизирала репо линия с ФЕД за около 60м долара. ФИМА - мисля че я направиха покрай Ковида с таван 60м на участник.
Всъщност няма нищо по изнервящо за пазарите от това политици да се изказват през ден. И резултата айде юруш на Кока Колата и Колгейта - дето се вика системата и да гръмне зъбите ще се мият и Джака ще се разрежда с нещо.
Сега ще се лашкаме до отчетите в някъква мъка тип - финанси и индустрия под натиск, храна, пиячка и малко фарма като място за паркиране. Отвъд мъни маркетс който се уголемяват като гремлин на дъжд.
КЮ еазънинг на лихви по 5%...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мен лично фондове с фокус на жилища са ми доста политически вързани. Освен това не вярвам че толкова лесно ще превъртат дълг в текущите условия. Аз бих си потърсил фонд с фокус на търговски площи - дето се вика втора пандемия скоро нямам да има, докато яйцата вървят неумолимо към паритет с еврото.
- 1 like
Коментар
Коментар