IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бахти изненадата!!! Консумацията на нафта с нов рекорд в историята. А добивът дали е на рекордно ниво? Ех, да беше предупредил някой.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
      Днес не виждам котировки на притежаваните от мен опции.Само на тях и само за конкретният страйк.Става въпрос за ИБ.
      Случвало ли се е на някой това и каква може да е причината?
      Бъг някакъв.Нов вход и всичко е ОК.

Коментар

• Септемврийски WASH на 45 мисля да продам. Цената ми за вход е 24. Банката е супер, но при почти 6% по ДЦК не си заслужава чак толкова.

Коментар

• Днес не виждам котировки на притежаваните от мен опции.Само на тях и само за конкретният страйк.Става въпрос за ИБ.
          Случвало ли се е на някой това и каква може да е причината?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

1.Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA.AS)- Този е от Амстердам сток ,този ли имаш в предвид ?
            2.EQQQ NASDAQ-100 UCITS ETF (EQQQ.DE) -XETRA - XETRA Delayed Price. Currency in EUR - Този е от xetra?
            Да, може да ги купиш на euronext

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Май VUSA и EQQQ
              1.Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA.AS)- Този е от Амстердам сток ,този ли имаш в предвид ?
              2.EQQQ NASDAQ-100 UCITS ETF (EQQQ.DE) -XETRA - XETRA Delayed Price. Currency in EUR - Този е от xetra?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                Кои са двата най-доказали се ETF ,за SP 500 и Nasdaq,достъпни за покупка в евро ,от нас в Европа?
                Като казвам доказали се ,имам в предвид ,като капитализация,наложени на пазара ,най предпочитан от купувачите ,с най0дбър може би рейтинг или де да знам и аз ?
                Мерси предварително
                Май VUSA и EQQQ

Коментар

• Тетрис благодаря за включването.

Иначе нещо малко за размисъл - за последните 100 години средния бул маркет в СП прави малко над 100%. Ако приемем че сме започнали бул маркет и гоним средната цена и като стойност и времево - имаме около 1000 дни и стойност малко под 7600.

На краткосрочен сентимент около под 20% от малките инвеститори планират да купуват акции на сегашните нива / говорим за САЩ /.

Поздрави,

Коментар

• Кои са двата най-доказали се ETF ,за SP 500 и Nasdaq,достъпни за покупка в евро ,от нас в Европа?
                    Като казвам доказали се ,имам в предвид ,като капитализация,наложени на пазара ,най предпочитан от купувачите ,с най0дбър може би рейтинг или де да знам и аз ?
                    Мерси предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Дивидента получава ли се при кол опция , позиции могат да се отварят само при отворен пазар примерно в Щатите или е 24 от понеделник до петък
                      https://www.investopedia.com/article...ion-prices.asp
                      https://www.nyse.com/markets/america...ns/market-info

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

затваряш когато решиш
                        Дивидента получава ли се при кол опция , позиции могат да се отварят само при отворен пазар примерно в Щатите или е 24 от понеделник до петък

Коментар

Затваряне на контракта става само на датата или може и по-рано .Примерно съм доволен от доходността и желая да е прибера по-рано или трябва да чакам точно датата .
                          ​​​​​​
                          затваряш когато решиш

Коментар

• Затваряне на контракта става само на датата или може и по-рано .Примерно съм доволен от доходността и желая да е прибера по-рано или трябва да чакам точно датата .
                            ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Колко струват 100 акции на NEM?

Колко струва един колец на NEM страйк 40?

Идеята е, че можеш с МНОГО по-малка сума да постигнеш сходен резултат, че даже с множител. Съответно при един сериозен сур или фалит губиш по-малко.

Премер: Имам два колеца за X със страйк 10. При цена на акцията 20, аз съм платил общо 2000 долара. Т.е. имам 200 акции на цената на 100.
                              Разбрах благодаря много,все пак добре човек да пита че грешките болят много
                              Хубав ден ,скоро ще имам и други въпроси.

Коментар

ОЩе един въпрос може да се отвори под страйк цената кол опция понеже виждам че има цени
                                При NEM страйк цената е 42.,41
                                ​​​​​​мога ли да отворя кол опция от 40$
                                Понеже ми дава но не виждам логика ?
                                Колко струват 100 акции на NEM?

Колко струва един колец на NEM страйк 40?

Идеята е, че можеш с МНОГО по-малка сума да постигнеш сходен резултат, че даже с множител. Съответно при един сериозен сур или фалит губиш по-малко.

Премер: Имам два колеца за X със страйк 10. При цена на акцията 20, аз съм платил общо 2000 долара. Т.е. имам 200 акции на цената на 100.

Коментар

Working...
                                X