Бахти изненадата!!! Консумацията на нафта с нов рекорд в историята. А добивът дали е на рекордно ниво? Ех, да беше предупредил някой.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеДнес не виждам котировки на притежаваните от мен опции.Само на тях и само за конкретният страйк.Става въпрос за ИБ.
Случвало ли се е на някой това и каква може да е причината?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
1.Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA.AS)- Този е от Амстердам сток ,този ли имаш в предвид ?
2.EQQQ NASDAQ-100 UCITS ETF (EQQQ.DE) -XETRA - XETRA Delayed Price. Currency in EUR - Този е от xetra?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Май VUSA и EQQQ
2.EQQQ NASDAQ-100 UCITS ETF (EQQQ.DE) -XETRA - XETRA Delayed Price. Currency in EUR - Този е от xetra?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКои са двата най-доказали се ETF ,за SP 500 и Nasdaq,достъпни за покупка в евро ,от нас в Европа?
Като казвам доказали се ,имам в предвид ,като капитализация,наложени на пазара ,най предпочитан от купувачите ,с най0дбър може би рейтинг или де да знам и аз ?
Мерси предварително
Коментар
-
Тетрис благодаря за включването.
Иначе нещо малко за размисъл - за последните 100 години средния бул маркет в СП прави малко над 100%. Ако приемем че сме започнали бул маркет и гоним средната цена и като стойност и времево - имаме около 1000 дни и стойност малко под 7600.
На краткосрочен сентимент около под 20% от малките инвеститори планират да купуват акции на сегашните нива / говорим за САЩ /.
Поздрави,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Дивидента получава ли се при кол опция , позиции могат да се отварят само при отворен пазар примерно в Щатите или е 24 от понеделник до петък
https://www.nyse.com/markets/america...ns/market-info
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
затваряш когато решиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЗатваряне на контракта става само на датата или може и по-рано .Примерно съм доволен от доходността и желая да е прибера по-рано или трябва да чакам точно датата .
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Колко струват 100 акции на NEM?
Колко струва един колец на NEM страйк 40?
Идеята е, че можеш с МНОГО по-малка сума да постигнеш сходен резултат, че даже с множител. Съответно при един сериозен сур или фалит губиш по-малко.
Премер: Имам два колеца за X със страйк 10. При цена на акцията 20, аз съм платил общо 2000 долара. Т.е. имам 200 акции на цената на 100.
Хубав ден ,скоро ще имам и други въпроси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
ОЩе един въпрос може да се отвори под страйк цената кол опция понеже виждам че има цени
При NEM страйк цената е 42.,41
мога ли да отворя кол опция от 40$
Понеже ми дава но не виждам логика ?
Колко струва един колец на NEM страйк 40?
Идеята е, че можеш с МНОГО по-малка сума да постигнеш сходен резултат, че даже с множител. Съответно при един сериозен сур или фалит губиш по-малко.
Премер: Имам два колеца за X със страйк 10. При цена на акцията 20, аз съм платил общо 2000 долара. Т.е. имам 200 акции на цената на 100.
Коментар
Коментар