If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а май трябваше още rig и borr, ма пусто шубе от концентрация
Мдам... все повече и повече ми се струва, че тука трябва да се сложи всичко. Мозъкът вика - продавай талаша и купувай тука, ама като опитам да натисна бутончето и се изпотявам.
Опциите се упражняват автоматично, ако си в парите. Lapse е да откажеш такова изпълнение.
Ако не са в парите, няма да се изпълнят и просто си изтичат.
Exercise е ако искаш предварително да упражниш опциите. Например, ако искаш днес да ги купиш днес на 23 това натискаш. Независимо дали си вътре в парите или не.
Опцийте на Рубис изтичат тази седмица и исках да попитам по този начин ли да ги затворя или през самата позиция? Всъщност това долу дали е за да упражня опцията и да закупя акциите? Exercise/Lapse Options
The Exercise/Lapse Options tools allows investors to exercise options prior to their expiration date. To do so, please take the steps outlined below.
Click the Trade tab followed by Exercise/Lapse Options.
Alternatively, click Menu in the top left corner > Trade > Exercise/Lapse Options.
A list of long options positions will populate.
Each option position will show a OTM or ITM tag
OTM: Out-of-the-money
ITM: In-the-money
To exercise an option, select the options position from the list populating.
когато това ще се случи с WJG
А тук потенциала е много по голям дали ще го реализират е съвсем друг въпрос
Ще изчакам до края на месеца ако има септемврийски срив и паднат под 40р ще влезна и в двете компании
Ето,мина,не мина 3-4 месеца от фалита и пак ги почна тея тухли
Тук си на ATL ,свободно падане и само балъците ловят падащи ножове с голи ръце.Интересно на каква база решаваш да купуваш.Нито е фундаментално,нито ТА.Вероятно броиш звездите или играеш Бинго и каквото стане
п.с. И това уж "невинно" вметване ,че ще купиш под 40,100% значи ,че вече си купил !.. и се презастраховаш.Колко пъти вече ги правиш тези номера .Наизуст ги начуихме
Петърчо не се мъчи да се присламчваш към чужди разговори
Разбирам че ти е вътрак че никой не иска да говори с теб но все пак хората си имат някакво санитарно хигиенно ниво дето ти си под него
Знаеш ли как ме интересува балъшкия ви разговор на ултра ниско ниво ? Купуването на тухли и после носене с месеци по -50,-60%
Това ми е целата.Да предупредя нови съфорумци !
Имотите в Англия няма как да отидат до 0, ако и да са набълбучени с кредити строителите. Имиграцията е просто невероятно количество. Представи си след като лейбърите дойдат на власт. ОК ще се превърне в другата Канада.
И сравни с едно производство. Нямаш енергия, нямаш работна ръка, нямаш пазари, защото Германия е умряла.
Отделно имам проблем, защото дългът ми е изцяло в gbp е вече усещам лихвите. Не ми се ще да натоварвам повече. Много се задържа долу долара, не очаквах да е 1,26. Накрая ще взема да покрия и на другия ден ще отиде на 1,06.
Имотите няма как да отидат на 0 но строителите са ходили близо до нулата
Просто ти казвам че е голяма вероятноста тази компания да отиде нагоре приблизително по същото време когато това ще се случи с WJG
А тук потенциала е много по голям дали ще го реализират е съвсем друг въпрос
Ще изчакам до края на месеца ако има септемврийски срив и паднат под 40р ще влезна и в двете компании
Нищо по различно от WJG моментното състояние на икономиката и на лихвите ги натиска надолу
Те произвеждат доста неща които се ползват в строителството и когато строителството тръгне нагоре и те ще тръгнат нагоре
Само че тук потенциала е по голям от колкото при WJG
не я знам конкретно компанията. Обаче...
Имотите в Англия няма как да отидат до 0, ако и да са набълбучени с кредити строителите. Имиграцията е просто невероятно количество. Представи си след като лейбърите дойдат на власт. ОК ще се превърне в другата Канада.
И сравни с едно производство. Нямаш енергия, нямаш работна ръка, нямаш пазари, защото Германия е умряла.
Отделно имам проблем, защото дългът ми е изцяло в gbp е вече усещам лихвите. Не ми се ще да натоварвам повече. Много се задържа долу долара, не очаквах да е 1,26. Накрая ще взема да покрия и на другия ден ще отиде на 1,06.
Коментар