Според мен е някакво безумие, че днес натискат нафтовите компании. Някакви стопове ли се търсят, някаква новина ли е объркала алгосите...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?
... иначе нищо не им знам за бизнеса на тия. Зайчето бъни съм гледал като малък.
Иначе френския еквивалент ще е нещо като Вивенди - и те са на загуба, поне обаче дългово седят по-добре. Иначе телевизия, стрийминг, гейминг - микс от тия неща. Аналогично препоръките са бичи като стронг бай - според мен няма да им е лесно да вдигнат самолета. Доста е населено в ентъртейнмънт сектора за такива категорични препоръки, но знае ли човек - това са само мой повърхностни впечатления.Last edited by Assen123; 02.10.2023, 18:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?
... иначе нищо не им знам за бизнеса на тия. Зайчето бъни съм гледал като малък.
- 1 like
Коментар
-
Сега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСедя и се чудя кой разтовари толкова злато уж Китай но според мен е Русия през Китай
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Япония и Русия едновременно. Поне така мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСедя и се чудя кой разтовари толкова злато уж Китай но според мен е Русия през Китай
Last edited by antani; 29.09.2023, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеапЪлЯ как е, Кавръков?
3-ия месец не е като 2-ия?
Как се движи годишната доходност?
нормално около 15 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеапЪлЯ как е, Кавръков?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВойната принуждава зърното и петрола да пътуват на рекордни разстояния
Графика на деня, 28.09.2023 г.
танкери ,танкери ,хвърчат цените на акциите им
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВойната принуждава зърното и петрола да пътуват на рекордни разстояния
Графика на деня, 28.09.2023 г.
танкери ,танкери ,хвърчат цените на акциите им
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Е щом зачекна темата.
За дългите Всъщност може да се изчака дъното на 25 слънчев цикъл за по - сигурно около 2030.
А на върхът на 25 слънчев цикъл 2025 ще се развие свирепа рецесия.Горе долу и там в Русия ще започнат смутни времена и смяма на режима.Last edited by terziеv; 28.09.2023, 19:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Продадох хеджовете - sqqq и cya. Toчно месец държане (любопитните да прегледат постовете от края на август). Първото на мизерен плюс, второто с 30% печалба ($6,32). По едно време беше >50%. Не успях да уцеля най-добрия момент, но ме беше шубе да не пропадне съвсем. 2% от портфейла покри около 80% от загубите - главно златните миньори.
Ще видим Пейпала докъде точно ще отиде, но като цяло съм много доволен как отиграх тази мини корекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Дългите сега .
Късите и дългото злато втората полвина на 2024
Късо злато в края 2025 - 2026.
Дълги 2027-2028. Държане на дългите в първата полвина на 30-те.
След тва, строене на бомбоубежище .
Съгласен за криптото.Позициониран съм обаче различно.XRP i LINK.
Коментар
Коментар