If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Натискат я преди да отлепи яко нагоре.Аз купувам през цялото време на спад.Вчера взех на 117 $. Итре вероятно може и под 115 да е.Не ми пречи да си пада.
ей това тиражийчето от израел обаче беше най наивното . помисли си че може да се противопостави на силата на тира. мир на праха му
И* да обобщя Лондон и Ирландия (в по малка степен) са вратите през които световния бизнес влиза в ЕС най-платежеспособният пазар от 550 милиона души.
Ирландия заради Английския и заради корпорейшън данък от 10%.
Лондон по обясними причини. Всяка компания която прави бизнес и търговия с Европа има офис по-голям или по малък в Лондон или УК.
За финансовите транзкации всичко минава през Лондон (само защото е в ЕС).
Ако някой се интересува да потърси повече инфор за клиъринга на еврото защо се прави в Лондон.
Ако УК излезе от ЕУ всичко това заминава. То са компании, заводи, данъци, такси, транзакции. Отива някаъде в ЕС* (по законови причини).
Това се изчислява на 25% от икономиката на УК.
До колко го виждаш да пада..
Аз съм го виждал на 2 лв когато долара беше 1,2 и нещо....
Сега силен долар и слаб паунд ,но той винаги е вървял с долара ,сега е в разнобой но до кога....
През март-април 1999г. от евроскептик станах абсолютно убеден федералист. Сега съм по-малко убеден. Но е съвсем ясно, че ЕС или ще се ферализира или ще западне.
Изкарах акциите днеска на зелено ,голяма борба беше ,изкласиха след 3 месеца мъки и спадове - най големия ми спад беше някъде около 8%-9%.
Днеск вече минах в зелената зона ,с печалба някъде малко над 60 евра ,при платени някъде 3760 евро ,като тест и за начало на пазарите ,само LVMH ми е на загуба и там американсия пазар избута и него нагоре .Това е засега от мен
Ако смяташ да държиш дългосрочно месечни та дори и годишни колебания нямат толкова значение, а при спадове можеш само да допълваш. Това е от мен
Изкарах акциите днеска на зелено ,голяма борба беше ,изкласиха след 3 месеца мъки и спадове - най големия ми спад беше някъде около 8%-9%.
Днеск вече минах в зелената зона ,с печалба някъде малко над 60 евра ,при платени някъде 3760 евро ,като тест и за начало на пазарите ,само LVMH ми е на загуба и там американсия пазар избута и него нагоре .Това е засега от мен
Коментар