IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Натискат я преди да отлепи яко нагоре.Аз купувам през цялото време на спад.Вчера взех на 117 $. Итре вероятно може и под 115 да е.Не ми пречи да си пада.
    ей това тиражийчето от израел обаче беше най наивното . помисли си че може да се противопостави на силата на тира. мир на праха му

хяхяхяххяяххяххях

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Споко: сега на власт идва човек, дето ако го попиташ: "Кажи, Доналд, какъв си ти - ама с една дума?" - той на секундата ще каже: "СТРОИТЕЛ.".
      а тоя императорът какъв страшен инвеститор беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        И* да обобщя Лондон и Ирландия (в по малка степен) са вратите през които световния бизнес влиза в ЕС най-платежеспособният пазар от 550 милиона души.
        Ирландия заради Английския и заради корпорейшън данък от 10%.
        Лондон по обясними причини. Всяка компания която прави бизнес и търговия с Европа има офис по-голям или по малък в Лондон или УК.
        За финансовите транзкации всичко минава през Лондон (само защото е в ЕС).
        Ако някой се интересува да потърси повече инфор за клиъринга на еврото защо се прави в Лондон.
        Ако УК излезе от ЕУ всичко това заминава. То са компании, заводи, данъци, такси, транзакции. Отива някаъде в ЕС* (по законови причини).
        Това се изчислява на 25% от икономиката на УК.
        ей го и хахото. разбрах че се е покрил в израел

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Това не е само корелация - това е причинно следствена връзка. Леко изкривена и през курса долар йена и евро долар но е причинно следствена връзка.

И всъщност да - толкова е просто - ако долара расте и едновременно с това лихвите се вдигат златото пада.
          оооо как ми липсва равновесния

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

По скоро някой изкуствен интелект е дал на късо за секунди.
            мюлерчо къде се загуби бе изкуствен интелект мой

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

До колко го виждаш да пада..
              Аз съм го виждал на 2 лв когато долара беше 1,2 и нещо....
              Сега силен долар и слаб паунд ,но той винаги е вървял с долара ,сега е в разнобой но до кога....
              абе къде е монти

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

През март-април 1999г. от евроскептик станах абсолютно убеден федералист. Сега съм по-малко убеден. Но е съвсем ясно, че ЕС или ще се ферализира или ще западне.
                мише къде си бе

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

1. Военните компании са по-близко до дъното отколкото до най-високата си цена. NOC, RTX, LHX...
                  2. Войната е необходима за избягване на рецесия.

... апропо, представи си, че има вариант да се печели добре от едно напълно неочаквано покачване на нафтата. или въглищата, или железото...
                  във бъдеще, дънни цени от $80 за барел ще са мечта,
                  DEV, WPM, HAL, FCX как са се смъкнали само ...
                  Last edited by Бедният брoкер; 09.11.2023, 01:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Ако смяташ да държиш дългосрочно месечни та дори и годишни колебания нямат толкова значение, а при спадове можеш само да допълваш. Това е от мен
                    Благодаря за съвета

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                      Сега Терзиев ще каже че съм урочасал петрола аз му обясних че за там се искат специални умения които явно няма той
                      Определено.И се появяваме само когато познаваме,макар и това да е рядко

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        АЙ НАЗДРАВЕ ЗА ПЕТРОЛА

МАЙ НЯМА СПИРКА НАДОЛУ . ИНАЧЕ ВСИЧКО Е ЦВЕТЯ И РОЗИ И ФЕД ЩЕ СПАСИ СВЕТА

Сега Терзиев ще каже че съм урочасал петрола аз му обясних че за там се искат специални умения които явно няма той

Коментар

• АЙ НАЗДРАВЕ ЗА ПЕТРОЛА

МАЙ НЯМА СПИРКА НАДОЛУ . ИНАЧЕ ВСИЧКО Е ЦВЕТЯ И РОЗИ И ФЕД ЩЕ СПАСИ СВЕТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Ако смяташ да държиш дългосрочно месечни та дори и годишни колебания нямат толкова значение, а при спадове можеш само да допълваш. Това е от мен
                            Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                              Изкарах акциите днеска на зелено ,голяма борба беше ,изкласиха след 3 месеца мъки и спадове - най големия ми спад беше някъде около 8%-9%.

Днеск вече минах в зелената зона ,с печалба някъде малко над 60 евра ,при платени някъде 3760 евро ,като тест и за начало на пазарите ,само LVMH ми е на загуба и там американсия пазар избута и него нагоре .Това е засега от мен

Коментар

• Изкарах акциите днеска на зелено ,голяма борба беше ,изкласиха след 3 месеца мъки и спадове - най големия ми спад беше някъде около 8%-9%.

Днеск вече минах в зелената зона ,с печалба някъде малко над 60 евра ,при платени някъде 3760 евро ,като тест и за начало на пазарите ,само LVMH ми е на загуба и там американсия пазар избута и него нагоре .Това е засега от мен

Коментар

Working...
                                X