Първоначално изпратено от BSE Will Rise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Здравей, имам MBG и BMW от две години. Купувани са с цел дългосрочно държане заради дивидента, който към този момент е отличен и в двете компании.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеЗдравейте, колеги,
Какво мислите за Мерцедес? https://finance.yahoo.com/quote/MBG.DE
Мисля си, че трябва да струват поне едни 120$
Коментар
-
Здравейте, колеги,
Какво мислите за Мерцедес? https://finance.yahoo.com/quote/MBG.DE
Мисля си, че трябва да струват поне едни 120$
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Е па нали си по олиото. Петрол олио се тая.
Студено пресовано олио - шарлан в кам маркет 3,49 лв./литър. До неделя включително. Годност седми месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМайчице, някъв хамерикански дупетат купил колци за 25 млн. на Майкрософт
Студено пресовано олио - шарлан в кам маркет 3,49 лв./литър. До неделя включително. Годност седми месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеИзглежда имам някакъв скрит талант да продавам covered calls и да си ограничавам печалбите точно преди рязко увеличение на цената, поне това наблюдавам за 3ти път
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Викаш стига рева кат булка за х......й
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Имаше някакъв ETF, мисля, че се казваше JEPI. Прави подобни мюшенгии.
Все пак си на гарантирана печалба, така, че нямаш причини да се оплакваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеИзглежда имам някакъв скрит талант да продавам covered calls и да си ограничавам печалбите точно преди рязко увеличение на цената, поне това наблюдавам за 3ти път
Все пак си на гарантирана печалба, така, че нямаш причини да се оплакваш.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар