IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-05-28 175212.jpg
Views:	1
Size:	59.0 КБ
ID:	4184500

Мда, и за среброто важало. Иначе беше елементарно и ме е яд, че само некви стотинки успях да заложа на това нарисувано движение.

Коментар

• Дай ги арчи.
      Ще изреват на умряло скоро.

Коментар

• ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО Е ПРОСТА ЕВЕРЙСКАТА ИЗМАМА

НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ

ДНЕС НИЩО И УТРЕ КОВИД НА ХИЛЯДНА СТЕПЕН

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХ

Коментар

• АБЕ ПАК ЛИ КУПИХТЕ ПЕТРОЛА ОПТИМИСТИ

СТРАХОТНО

Коментар

• НЕ ВИ ЛИ КЕФИ КАК ВАЩО ЕВРЕЙЧЕ НЕ МОЖЕ ДА МИ ИЗБЯГА ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИКА 24 МАЙ

МЕН МНОГО МЕ КЕФИ

Коментар

• ЕЙ СЕГА ЩЕ МИ ПАДНЕТЕ В РЪЧИЧКИТЕ НА НАСДАКА ЕВРЕЙСКИ ТРОЛОВЕ ПЕТЪЧНО

КУПИХТЕ НАЛИ

ХЯХЯХЯХЯХЯХ

Коментар

• НЕЩО ЕВРЕЙСКИЯ ВИ ДАУН ЖОНС ПАК ПОДДАВА

НЯМА ДА МИ ИЗБЯГАТЕ

Коментар

• ТРЪГВАМЕ НАДОЛУ

САМО С ПЕТЪЧНИЯ ОПТИМИЗЪМ ЩЕ СИ ОСАТЕНТЕ И ПОШЛИТЕ ИЗРАЕЛСКИ КУРРРЕКЦИИ

Last edited by the architect; 24.05.2024, 21:57.

Коментар

• АХААА ЕВРЕЙЧЕТО СИ ИГРАЕЛО ДОЛУ НА ГАПЧЕТА НА 18531

НЕ ГИ ЗАПЪЛВАЛО ИСКАЛО ДА НИ МАМИ

Коментар

• КАК Е ПЕТЪЧНИ ОПТИМИСТИ

САМО С ПЕТЪЧНИЯ ОПТИМИЗЪМ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

А що се отнася до страха и алчността - всеки поел по пътя на инвестициите, преди това е поел по пътя на спестяването, което по дефолт гарантира, че този човек няма да умре беден и друг ще харчи спечеленото и спестеното. Това не значи да спрем да играем играта на живота, заради самата игра. Аз поне, засега не съм намерил по интересна от нея
                        Това е най-якото съждение, което съм прочел от български инвеститор до момента!!!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!

Коментар

• Още мааалко ще си поиграете на
                          Last edited by mibova; 24.05.2024, 21:06. Причина: неуместен език

Коментар

• Днес много силен бай сигнал - Петърчо почна да поства картинки. Вярно че за сега са само вторични - я самосвалче, я скиорче, но може скоро да видим нарисувано чукче. Видите ли чукчето значи момента е дошъл.

Интересно колко "ника" ще отидат в пенсия от този тренд - до момента само един, "мечкан" като гледам как го попиля Шели скоро сигурно и той ще е в пенсия.

Отвъд шегата /и не съвсем/, ако минем над върха от вчера ще си излезе добър тест на преден връх. Това в комбо с очета на Нвидия според мен ще е достатъчно за катализатор.

Идва лято обаче от тези с повече харчове - дето се вика кеф ти Олимпиада, кеф ти Европейско, кеф ти Тейлър Суифт.

Коментар

• Вашя пошъл СИП се напъва над 5000 но 5358 и ще го изрина бе момченца и момиченца
                              те с някви 300 точки и щели стопове да ми трепят. Я марш в израел хохоохохох

Коментар

• Доста балъци от вас накупиха злата и Петроли нали. Хяхяхяхяхя я

Коментар

Working...
                                X