IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Ама каква лудница е тази седмица при акциите - тази сутрин си отварям акаунта и гледам целия ми портфейл скочил с нови +4% ~ +5%.
    Надявам се този темп да продължава до края на годината !

Супер доходност, браво! Кои са тикерите?

Коментар

• Ама каква лудница е тази седмица при акциите - тази сутрин си отварям акаунта и гледам целия ми портфейл скочил с нови +4% ~ +5%.
      Надявам се този темп да продължава до края на годината !

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Я, какво виждат очите ми ! - Николайчо - заклет тухладжия и хардлайнер на маломерки и панелки, се явил в темата за акции да пита за инвестиции на фодовата борса... Какъв обрат само !

Що така бе другари-тухладжии дъните и предавате собствения си актив, в който до вчера се кълнете и превъзнасяхте?!
        Явно положението при свръх-набалончените тухларници в момента е много, ама много спечено !
        Николайчо, от толкова висене на перона с тухлите, изпуснахте всички влакове и при акциите.
        Благодаря за вниманието, Снежинке.

Нищо не съм предавал, просто генерирам много кеш и диверсифицирам.

Както обясних и на другия, нямам намерение да спекулира, а да купувам всеки месец.

Докато САЩ е водеща световна сила, тази стратегия ще е непробиваема

ПС: нямам маломерки и панелки, друг тип са ми имотите.
        Last edited by X_Y; 13.06.2024, 19:14.

Коментар

• Я, какво виждат очите ми ! - Николайчо - заклет тухладжия и хардлайнер на маломерки и панелки, се явил в темата за акции да пита за инвестиции на фодовата борса... Какъв обрат само !

Що така бе другари-тухладжии дъните и предавате собствения си актив, в който до вчера се кълнете и превъзнасяхте?!
          Явно положението при свръх-набалончените тухларници в момента е много, ама много спечено !
          Николайчо, от толкова висене на перона с тухлите, изпуснахте всички влакове и при акциите.
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• дудес, имам голям личен разход иначе щях всичкото кеш да го сложа на Бразилия.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
              Безработицата тръгна да расте,петрола +8% последните 7 дена,но всичко е цветя и рози и инфлацията "пада".
              Ще има много изненадани.
              Много добър коментар

Коментар

• Безработицата тръгна да расте,петрола +8% последните 7 дена,но всичко е цветя и рози и инфлацията "пада".
                Ще има много изненадани.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  ИЗМАМА НА ФЕДЧЕТА И ИНФЛАЦИИКИ НЕ ПОДЕЙСТВА ПИР ДАУН ЖОНС
                  ПАК СТЕ ВАЛАТ
                  Даун жонса мазало

Коментар

• КО СТА УЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

МИШОЦИИИИИИИИИИ

ГОТВИИИИИИИИИИИИИИИММММММММММММММММ

ХЯХЯХЯХХЯХХЯХЯХЯ

Коментар

• ИЗМАМА НА ФЕДЧЕТА И ИНФЛАЦИИКИ НЕ ПОДЕЙСТВА ПИР ДАУН ЖОНС

ПАК СТЕ ВАЛАТ

Last edited by the architect; 12.06.2024, 18:30.

Коментар

Траша е перфектния индикатор къде е върха в СП
                        Момчето пълни ЕТФ.Нека
                        Петърчо, не очаквам да знаеш какво е cost average, а и не ти е нужно с демо сметката.

Дали ще падне или ще се вдигне, оставам на вас с Кавръка да умувате.

Аз съм зает да правя пари

​​​​​​
                        Last edited by kinyalo; 12.06.2024, 08:58.

Коментар

Траша е перфектния индикатор къде е върха в СП
                          Момчето пълни ЕТФ.Нека
                          Технически преди есента ще има корекция от поне 5%,6% както Април може и повече от есента нататък бул маркета продължава ,единствено спад в инфлацията може да го потопи

Коментар

• Траша е перфектния индикатор къде е върха в СП
                            Момчето пълни ЕТФ.Нека

Коментар

• ДНЕС ИЗРАЕЛЧЕТО ИЗМАМНО МАЛКО ЩЕ СЕ ПОНАПЪНЕ И ПОСЛЕ СТЕ МОИ

Last edited by the architect; 12.06.2024, 04:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
                                За да не отварям нова тема, ще попитам тук.

Има ли изобщо някаква разлика между тези ETFи за следене на S&P500 - iShares Core S&P 500 UCITS ETF (CSPX) и Vanguard S&P 500 UCITS ETF (VUSA)?

Таксата за управление е еднаква, и двете са в евро и имат обеми.

Кой от двата бихте препоръчали?
                                Купувай Berkshire B ,това е ЕТФ в долари.Купуваш в долари всичко на Бъфет расте с по над 10% годишно и повече.Няма евро директно в долари.За мен всяка есен Бъркшир е най добрия вариант,там има хора които управляват милиарди и го правят по най добрия начин
                                Много хора се смяха на Епъл но днес Епъл доказа че е Епъл това е ..

Коментар

Working...
                                X